Sari la conținut

Anays new - 0741785681

Postări Recomandate

Postat

Deci :eu mor pe oamenii care se trezesc ei sa vorbească aiurea ,, e tot ea cu poze false și alt nr de telefon ‘’ SACALU 😂

Dacă taci , tu sa TACI 😂

post-292499-0-24478000-1565898757_thumb.jpeg

PS.: fata e ft ft ft frumoasa doar ca poza asta e foarteeee nereușită iar noi ft obosite de la drum . ÃŽncă nu ne am revenit de la atât condus 😘🤙ðŸ¼

• Like 4
  • Oras:Timisoara
Postat

Deci :eu mor pe oamenii care se trezesc ei sa vorbească aiurea ,, e tot ea cu poze false și alt nr de telefon ‘’ SACALU

Dacă taci , tu sa TACI

attachicon.gif F6D28A5E-65F2-411D-911E-4A9F258372DF.jpeg

PS.: fata e ft ft ft frumoasa doar ca poza asta e foarteeee nereușită iar noi ft obosite de la drum . Încă nu ne am revenit de la atât condus

Sunteți foarte frumoase amândouă, nu trebuie sa ne luam după poze sau ca ati fost obosite, contează cât de frumoase sunteți in realitate! Abia aștept sa te revăd și pe tine Anais, și sa o încerc s-o pe colega ta! Va pup pe ambele :D
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat

Deci :eu mor pe oamenii care se trezesc ei sa vorbească aiurea ,, e tot ea cu poze false și alt nr de telefon ‘’ SACALU 😂

Dacă taci , tu sa TACI 😂

PS.: fata e ft ft ft frumoasa doar ca poza asta e foarteeee nereușită iar noi ft obosite de la drum . ÃŽncă nu ne am revenit de la atât condus 😘🤙ðŸ¼

Eu zic ca aratati superb 😋😋

• Like 1
Postat

Deci :eu mor pe oamenii care se trezesc ei sa vorbească aiurea ,, e tot ea cu poze false și alt nr de telefon ‘’ SACALU

Dacă taci , tu sa TACI

PS.: fata e ft ft ft frumoasa doar ca poza asta e foarteeee nereușită iar noi ft obosite de la drum . Încă nu ne am revenit de la atât condus

Stai liniștita Anais, ca tace acuma sacalu, nu mai vorbește aiurea ca a fost banat, ia fost tăiată limba momentan :P
  • Like 6
  • Minus 1
Postat

Maine sâmbăta. Sunteți? Sau încă mai dureaza așteptarea.....

• Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
Postat

Eu zic ca aratati superb 😋😋

Asa spun si eu, arata foarte bine, si ea, si colega. Bune moldovencele!

Anais: serviciile sunt bune, la fel si prezenta(sanii...cireasa de pe tort),fara anal, nici daca spune ca "ramane de vazut la locatie " , insa cim ul cu swallow face toti banii.

Cristina este inalta (faina gagica,putin cam mult machiaj pt gusturile mele ) cu sanii micuti ,simpaticuta,se conformeaza bine ,fara anal si fk(in cazul meu), in rest colaboreaza bine. Nu am reusit sa duc lupta pana la capat fiind la al doi lea nr....nu m am incadrat in timp, nu se mai putea prelungii (mai bine asa)din cauza unei programari pe care o facuse Anais.

(vina mea, nu m am incadrat in timp, a ei,pe final m am simtit "usor" grabit,a reusit sa ma faca sa mi "cada lantu")

200lei/nr x craniu

Locatia nu este una care sa le avantajeze, desi este un apt cu 2 camere. Nu este decomandat, patrupedul' (frumos exemplar)are si el camera lui,deci cu prima programare sufrageria(locatia) este "compromisa".

Pe toata perioada vizitei mele ,nici macar unul din 3 nu am folosit baia/ dusul (fara sa includ catelu' )

Nu spun ca nu(se) merita o vizita , desi pe mine nu ma mai vad (nici macar cu binoclu').

Edit: atentie si la locurile de parcare. Sa nu parcati pe locul unuia care si a "cumparat" postul (care are trecut postul de parcare in CF,proprietate personala la fel ca apartamentul)😆😆

Daca pe vremurile mele(ca semn) se ridica un stergator sau gaseai vreo oglinda inchisa, acuma iti lasa o piatra pe capota (mult mai distinctiv "mesajul")ðŸ˜

dag dal gas!

Vizitator cozonacq
Reputație: 0
Postat

Zici că's moldovence, ă?

Au și accent d'ăla mișto? :)

Eu ultima oară când am ocupat locul cuiva de parcare (având treburi serioase :D) am găsit în parbriz un bilețel cu un mesaj scris frumos de mână, și un nr de telefon.

I-am trimis mesaj că (m-)am eliberat și cam atât, nu am mai adus vorba de alte alea...

Înclin să cred (după modul caligrafic în care a fost redactat) că biletul era lăsat de o fătucă. :)

• Membru Premium
Postat

Nu prea si au pastrat accentul, Cristina cel putin, a rostit max 20 de cuvinte (nici macar, am scris asa. ..sa fie rotund)

Eu nu am vrut nicicand sa parchez pe locul altuia 😊,nici nu am avut noroc sa gasesc asa proprietare cu bun simt.In schimb m a asteptat o data un trancalau, 4 ore doar ca sa ma certe ,omul era educat, imi era si mila, imi venea si sa rad. Am "trait" un sentiment foarte ciudat....

dag dal gas!

Vizitator lovedrop
Postat

anays moldoveanca? :)) ok...daca tu zici

Postat

Niste penale nu respectă programările am asteptat ca un fraier in fata la bloc circa ora mai jumate de ora mai cinci minut și numai răspunde penale ordinare.

Postat

Ba vlad dracu tu nu înțelegi a zis in jumatate de ora zic bine ia un taxi si te sun cand ajung in fata la bloc o sun si imi zice mai cinci minute dupa alea cinci minute nu mai răspunde am stat la o terasă la o cafea si am plecat.

Vizitator lovedrop
Postat

Ba vlad dracu tu nu înțelegi a zis in jumatate de ora zic bine ia un taxi si te sun cand ajung in fata la bloc o sun si imi zice mai cinci minute dupa alea cinci minute nu mai răspunde am stat la o terasă la o cafea si am plecat.

Daca nu stii sa citesti ...eu am scris in primele recenzii ce fel de caracter este...

Da totusi de ce nu e la de evitat? cu tzepele astea

• Membru Premium
Postat

anays moldoveanca? :)) ok...daca tu zici

Da! Eu asa zic, ca este una veritabila.

Daca ai alta varianta, nimeni nu se supara.

dag dal gas!

• Membru Premium
Postat

E unguroaica

Nu se poate!

Ar fi confirmat Coarci...😆😅

dag dal gas!

Vizitator cozonacq
Postat

*In schimb m a asteptat o data un trancalau, 4 ore doar ca sa ma certe

Da' ești potent nu glumă!

Financiar... :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...