cristianf7 Reputație: 100 Postat Martie 26, 2019 Oras:Pa aci Oras:Pa aci Autor Postat Martie 26, 2019 Avem un punct slab :) eu zic mai bine domnule Condition sa iti vezi de treaba ta:) si inca ceva : am aflat destule despre tine :))))))))))))))))))))))Si io da tine =))Cate luni mai stai in bransa =))Cand revii înapoi =)) 1
8-ball Reputație: 1 Postat Martie 26, 2019 Postat Martie 26, 2019 ahhahahaha hahah cine pula lu dolores e labagiu ala? prostitution iar latra ca prostu?
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 26, 2019 Postat Martie 26, 2019 Eu stau cate vreau si cate o sa pot , ca ma retrag asta e iar problema mea , ca revin la fel :) Si io da tine =))Cate luni mai stai in bransa =))Cand revii înapoi =)) 1
condition Reputație: 7276 Postat Martie 26, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 26, 2019 Avem un punct slab :) eu zic mai bine domnule Condition sa iti vezi de treaba ta:) si inca ceva : am aflat destule despre tine :))))))))))))))))))))))Felicitari jegoaso, ma pupi in cur! 2
condition Reputație: 7276 Postat Martie 26, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 26, 2019 Si io da tine =))Cate luni mai stai in bransa =))Cand revii înapoi =))Las-o ca este tuta! O consiliaza kiki, si-o fura amandoi! :laugh2 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 26, 2019 Postat Martie 26, 2019 Continua , sa vedem cum o vei da cu nevasta-ta :) Felicitari jegoaso, ma pupi in cur! 1
cristianf7 Reputație: 100 Postat Martie 26, 2019 Oras:Pa aci Oras:Pa aci Autor Postat Martie 26, 2019 Eu stau cate vreau si cate o sa pot , ca ma retrag asta e iar problema mea , ca revin la fel :) =)) 1
cristianf7 Reputație: 100 Postat Martie 26, 2019 Oras:Pa aci Oras:Pa aci Autor Postat Martie 26, 2019 Continua , sa vedem cum o vei da cu nevasta-ta :) Și tu la politie pentru proxenetism =)) 1
lasa clonele dolores Reputație: 1 Postat Martie 26, 2019 Oras:In pula lui Daniel Oras:In pula lui Daniel Postat Martie 26, 2019 hahahaahaha
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 26, 2019 Postat Martie 26, 2019 desigur :) iti dau un pont , mergi la inspectoratul general al politiei romane si spune-le despre mine ba chiar arata-le si o poza =)))))))))apoi vei primi un simplu raspuns (E SMECHERA FEMEIA ) 1
condition Reputație: 7276 Postat Martie 26, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 26, 2019 Continua , sa vedem cum o vei da cu nevasta-ta :)Chiar esti proasta! Continui, hai fa urmatoarea miscare jegoaso! :laugh2 1
cristianf7 Reputație: 100 Postat Martie 26, 2019 Oras:Pa aci Oras:Pa aci Autor Postat Martie 26, 2019 desigur :) iti dau un pont , mergi la inspectoratul general al politiei romane si spune-le despre mine ba chiar arata-le si o poza =)))))))))apoi vei primi un simplu raspuns (E SMECHERA FEMEIA )=))Sau slobozita =))Smechera proasta Ai da plm=))Iti aduc panica cu rosi sa nu muriti da foame 1
lasa clonele dolores Reputație: 1 Postat Martie 26, 2019 Oras:In pula lui Daniel Oras:In pula lui Daniel Postat Martie 26, 2019 =))Sau slobozita =))Smechera proastaAi da plm =))Iti aduc panica cu rosi sa nu muriti da foametu pasezi ? tu centrezi ? tu dai cu capul ? =)))) Liviuleeeeeeeeeeeeeeeeee
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 26, 2019 Postat Martie 26, 2019 Ba cand va vad atat de smecheri online si real va cacati pe voi , jur ca de mila v-as da 1 leu sa mancati si voi un covrig , mai terminati in puii mei ca nu aveti haz . Ala in loc sa stea cuminte langa fiicasa umbla pe aici , Cristian asta zice de politie daca m-ar cunoaste sigur isi va plange de mila. Terminati cu smardoiala asta online ca real sunteti sobolani in plm . 1
condition Reputație: 7276 Postat Martie 26, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 26, 2019 desigur :) iti dau un pont , mergi la inspectoratul general al politiei romane si spune-le despre mine ba chiar arata-le si o poza =)))))))))apoi vei primi un simplu raspuns (E SMECHERA FEMEIA )Iti dau si eu un pont! Mai ai de supt multa pula si sa te speli mai mult pana sa spuna cineva despre tine aasta jegoaso! :laugh2 :laugh2 :laugh2 1
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 26, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 26, 2019 In loc sa stai pe forum , stai cu fiica-ta ca sunt destui **spam editat**i nebunule :) Nevastata ce ar zice daca i-as arata ce faci tu pe ici pe colo:)Opsss.....ce faci fa târâtură,ameninți?Pleaca dracu' de latura jegoasa ca ne pisam tot site-ul pe tine pana vomiți toate căpățânile de pula înghițite. 3
8-ball Reputație: 1 Postat Martie 26, 2019 Postat Martie 26, 2019 hai ca ami fac o programare, dar te platesc cu un platou de painica cu rosii
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 26, 2019 Postat Martie 26, 2019 Mars ma ca mie ca papusica ta vine cu o mana in ghips si tu stai si benoclezi pula cu gura pe aici :) Iti dau si eu un pont! Mai ai de supt multa pula si sa te speli mai mult pana sa spuna cineva despre tine aasta jegoaso! :laugh2 :laugh2 :laugh2 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 26, 2019 Postat Martie 26, 2019 pe tine ma pis de sus , stai jos nu ai recompensa azi :)Opsss.....ce faci fa târâtură,ameninți?Pleaca dracu' de latura jegoasa ca ne pisam tot site-ul pe tine pana vomiți toate căpățânile de pula înghițite. 1
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Martie 26, 2019 Postat Martie 26, 2019 catelu daniel isi muie peste tot ahhaahhaha
cristianf7 Reputație: 100 Postat Martie 26, 2019 Oras:Pa aci Oras:Pa aci Autor Postat Martie 26, 2019 Ba cand va vad atat de smecheri online si real va cacati pe voi , jur ca de mila v-as da 1 leu sa mancati si voi un covrig , mai terminati in puii mei ca nu aveti haz . Ala in loc sa stea cuminte langa fiicasa umbla pe aici , Cristian asta zice de politie daca m-ar cunoaste sigur isi va plange de mila. Terminati cu smardoiala asta online ca real Iti dau sunteti sobolani in plm .=))Iti dau fa date dreaq 2 lei da o ciorba sa nu mai chitaiti da foame 1
condition Reputație: 7276 Postat Martie 26, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 26, 2019 Opsss.....ce faci fa târâtură,ameninți?Pleaca dracu' de latura jegoasa ca ne pisam tot site-ul pe tine pana vomiți toate căpățânile de pula înghițite.Lasa-i, kiki este la butoane, acum este ...... habar nu are ce il asteapta! :laugh2 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 26, 2019 Postat Martie 26, 2019 A uitat ca plangea si se ruga de tipa aia sa faca pisu pe el , acum e smecher cacas-ar masa capete de pula pe coliva lu tacsucatelu daniel isi muie peste tot ahhaahhaha 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 26, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 26, 2019 La mine politia nu are ce gasii, Intr-un fel ai dreptate dementule , doar ti-am spus mai devreme , si in clar , cum sta situatiaIti readuc aminte , poate ai uitat . Gaseste doar un nebun , cazut printre niste sticle goale de bautura si atat
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 26, 2019 Postat Martie 26, 2019 Lasa-i, kiki este la butoane, acum este ...... habar nu are ce il asteapta! :laugh2Ai primit muie si tu si papusica azi ,stai jos ! =))Iti dau fa date dreaq 2 lei da o ciorba sa nu mai chitaiti da foamepe tine am variat de la bun inceput , nu ai facut decat sa imi faci reclama . Ma cac pe tine si pe latraii astia 2 :) 1
Postări Recomandate