condition Reputație: 7276 Postat Martie 26, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 26, 2019 Vai de capu tau , de nimic nu ai habar ! Atunci daca tu spui asa ce mai cauta colega mea Maria cu mine ? ba idiotule iti promit banarea cat de curand , si cand vi cu speculati vino cu ceva real pana atunci suge-o ceapa!Ce banare promiti ti jegoaso, tocmai tu care dai in stanga si in dreapta cu amenintari!? Fai jegoaso, nu te mai lua dupa toti idiotii si pestii care iti dau muie si te umplu de skoboz! 2 Link spre comentariu
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 26, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Martie 26, 2019 Cica pestoaica , ce plm lasa ca e bine inseamna ca am bani multi si tu esti invidios :)Nu esti pestoaica,dar apropo,de ce ai fost chemata la politie sa dai declaratie cand a fugit una dintre fetite? :laugh2 2 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 mai plictisit , jet in pula calului :)Ce banare promiti ti jegoaso, tocmai tu care dai in stanga si in dreapta cu amenintari!? Fai jegoaso, nu te mai lua dupa toti idiotii si pestii care iti dau muie si te umplu de skoboz! 1 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 26, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 26, 2019 mai plictisit , jet in pula calului :)Tu esti plictisita de cand te-ai nascut jegoaso! :laugh2 2 Link spre comentariu
cristianf7 Reputație: 100 Postat Martie 26, 2019 Oras:Pa aci Oras:Pa aci Autor Partajează Postat Martie 26, 2019 Vai de capu tau , de nimic nu ai habar ! Atunci daca tu spui asa ce mai cauta colega mea Maria cu mine ? ba idiotule iti promit banarea cat de curand , si cand vi cu speculati vino cu ceva real pana atunci suge-o ceapa!Tu nici d'o ceapa n-ai să sugi =))Cine scrie acum țiganul sau balena =)) Ai da plmMulte sf ai in capDa sa moara Franta da nu ai nimic in creier =))Macar sa nu iasa ca tine=)) 1 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 Sa iti traiasca ma-ta de nu vi si tu cu alte dume noi , ps : sa aduci si dovezi :) Nu esti pestoaica,dar apropo,de ce ai fost chemata la politie sa dai declaratie cand a fugit una dintre fetite? :laugh2 1 Link spre comentariu
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 Nu are rost sa te pui la mintea lor , au devenit atat de obsedatii intru-cat sta si scrie pe aici non-stop :)Carlo vezi ca ai butonul de report, foloseste-l cu incredere ! Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 Tu nici d'o ceapa n-ai să sugi =))Cine scrie acum țiganul sau balena =))Ai da plmMulte sf ai in capDa sa moara Franta da nu ai nimic in creier =))Macar sa nu iasa ca tine =))Plictiseala mare :) stati pe forum si imi sugeti pizda toata ziua :) 1 Link spre comentariu
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 26, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Martie 26, 2019 Tu esti plictisita de cand te-ai nascut jegoaso! :laugh2Miky i-a dat informații despre tine. 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 26, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 26, 2019 Asa e Carlo , trimite-l la barbati , ca acolo ii place cel mai bine , plus ca o ia pe gratis , nu trebuie sa-l rogi prea mult Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 Am dat atat eu cat si Maria ! zilnic apar tampitii astia 3 care nu au ce face cu viata lor , nu am vazut in 2 ani o recenzie la vre-o fata , doar sta si strica topice :) Carlo vezi ca ai butonul de report, foloseste-l cu incredere ! 1 1 Link spre comentariu
cristianf7 Reputație: 100 Postat Martie 26, 2019 Oras:Pa aci Oras:Pa aci Autor Partajează Postat Martie 26, 2019 Plictiseala mare :) stati pe forum si imi sugeti pizda toata ziua :) Tu nouă non stop24 din 24 Lipsa clienti=))Țigane spune-i lu balena sa scrie ea =)) 1 Link spre comentariu
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 26, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Martie 26, 2019 Am dat atat eu cat si Maria ! zilnic apar tampitii astia 3 care nu au ce face cu viata lor , nu am vazut in 2 ani o recenzie la vre-o fata , doar sta si strica topice :)Pe contul Maria tot tu esti. 1 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 Maria nu isi bate capu cu nici-unul din voi , fata asta chiar va da cu jet sincer :) Pe contul Maria tot tu esti. 1 Link spre comentariu
cristianf7 Reputație: 100 Postat Martie 26, 2019 Oras:Pa aci Oras:Pa aci Autor Partajează Postat Martie 26, 2019 Am dat atat eu cat si Maria ! zilnic apar tampitii astia 3 care nu au ce face cu viata lor , nu am vazut in 2 ani o recenzie la vre-o fata , doar sta si strica topice :) Suntem la dg toantoNu la tine pa toping =))Da cate reporturi vrei =))Ai vrut showShow ai 3 Link spre comentariu
cristianf7 Reputație: 100 Postat Martie 26, 2019 Oras:Pa aci Oras:Pa aci Autor Partajează Postat Martie 26, 2019 Pe contul Maria tot tu esti.Se știe Ca și dupa contul evilboy=)) 1 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 te-a mancat in pula sa deschizi topic , acum o sa suporti :) hai ca mam plictisit de voi Suntem la dg toantoNu la tine pa toping =))Da cate reporturi vrei =))Ai vrut showShow ai 1 Link spre comentariu
cristianf7 Reputație: 100 Postat Martie 26, 2019 Oras:Pa aci Oras:Pa aci Autor Partajează Postat Martie 26, 2019 te-a mancat in pula sa deschizi topic , acum o sa suporti :) hai ca mam plictisit de voi Dupa tine primaAi vrut topic deschisAcum ne-o sugi la toti =)) 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 26, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 26, 2019 Miky i-a dat informații despre tine.Stiu! 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 26, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 26, 2019 Nu esti pestoaica,dar apropo,de ce ai fost chemata la politie sa dai declaratie cand a fugit una dintre fetite? :laugh2A uitat nene .... lasa ca isi aduce aminte ... impreuna cu kiki! :laugh2 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 26, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 26, 2019 Asa e Carlo , trimite-l la barbati , ca acolo ii place cel mai bine , plus ca o ia pe gratis , nu trebuie sa-l rogi prea mult :laugh2 Cat de prost esti SOBOLANE! Link spre comentariu
mumuki Reputație: 48 Postat Martie 26, 2019 Oras:Oaxaca Oras:Oaxaca Partajează Postat Martie 26, 2019 un topic de mare succes Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 Ma minunez si ma gandesc ; oare acasa cu familiilevoastre cu copii vostri nu aveti trai ? De ce atata circ ? Altceva mai stiti? Stati si balacariti pe aici . Un cacat mic si hop il faceti mare sa il mancati , provocati lumea , injurati si o sugeti tot degeaba . Imi este scarba de asa ceva Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 26, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 26, 2019 Ma minunez si ma gandesc ; oare acasa cu familiilr voastre cu copii vostri nu aveti trai ? De ce atata circ ?Pentru ca il faci si pui botul la toti jegosii precum kiki77! Pentru limba romana, apasa tasta 1! :laugh2 2 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 Pentru ca il faci si pui botul la toti jegosii precum kiki77! Pentru limba romana, apasa tasta 1! :laugh2 mi-ai provocat greata sincer! Link spre comentariu
Postări Recomandate