Sari la conținut

Carlita parlita

Postări Recomandate

• Oras:undeva
  • Oras:undeva

Vai de capu tau , de nimic nu ai habar ! Atunci daca tu spui asa ce mai cauta colega mea Maria cu mine ? ba idiotule iti promit banarea cat de curand , si cand vi cu speculati vino cu ceva real pana atunci suge-o ceapa!

Ce banare promiti ti jegoaso, tocmai tu care dai in stanga si in dreapta cu amenintari!? Fai jegoaso, nu te mai lua dupa toti idiotii si pestii care iti dau muie si te umplu de skoboz!

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator carladristor
Reputație: 0

mai plictisit , jet in pula calului :)

Ce banare promiti ti jegoaso, tocmai tu care dai in stanga si in dreapta cu amenintari!? Fai jegoaso, nu te mai lua dupa toti idiotii si pestii care iti dau muie si te umplu de skoboz!

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Pa aci

Vai de capu tau , de nimic nu ai habar ! Atunci daca tu spui asa ce mai cauta colega mea Maria cu mine ? ba idiotule iti promit banarea cat de curand , si cand vi cu speculati vino cu ceva real pana atunci suge-o ceapa!

Tu nici d'o ceapa n-ai să sugi =))

Cine scrie acum țiganul sau balena =))

Ai da plm

Multe sf ai in cap

Da sa moara Franta da nu ai nimic in creier

=))

Macar sa nu iasa ca tine

=))

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator carladristor

Sa iti traiasca ma-ta de nu vi si tu cu alte dume noi , ps : sa aduci si dovezi :)  

Nu esti pestoaica,dar apropo,de ce ai fost chemata la politie sa dai declaratie cand a fugit una dintre fetite? :laugh2

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator carladristor

Tu nici d'o ceapa n-ai să sugi =))

Cine scrie acum țiganul sau balena =))

Ai da plm

Multe sf ai in cap

Da sa moara Franta da nu ai nimic in creier

=))

Macar sa nu iasa ca tine

=))

Plictiseala mare :) stati pe forum si imi sugeti pizda toata ziua :) 

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator carladristor

Am dat atat eu cat si Maria ! zilnic apar tampitii astia 3 care nu au ce face cu viata lor , nu am vazut in 2 ani o recenzie la vre-o fata , doar sta si strica topice :) 

Carlo vezi ca ai butonul de report, foloseste-l cu incredere !

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Am dat atat eu cat si Maria ! zilnic apar tampitii astia 3 care nu au ce face cu viata lor , nu am vazut in 2 ani o recenzie la vre-o fata , doar sta si strica topice :)

Suntem la dg toanto

Nu la tine pa toping =))

Da cate reporturi vrei =))

Ai vrut show

Show ai

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator carladristor

te-a mancat in pula sa deschizi topic , acum o sa suporti :)  hai ca mam plictisit de voi 

Suntem la dg toanto
Nu la tine pa toping =))
Da cate reporturi vrei =))
Ai vrut show
Show ai

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator carladristor

Ma minunez si ma gandesc ; oare acasa cu familiilevoastre cu copii vostri nu aveti trai ? De ce atata circ ? Altceva mai stiti? Stati si balacariti pe aici .

Un cacat mic si hop il faceti mare sa il mancati , provocati lumea , injurati si o sugeti tot degeaba . Imi este scarba de asa ceva

Link spre comentariu

Vizitator carladristor

Pentru ca il faci si pui botul la toti jegosii precum kiki77! Pentru limba romana, apasa tasta 1! :laugh2

mi-ai provocat greata sincer!
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...