Sari la conținut

Ana,19 anisori,ochi albastri

noxy

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

Buna

Sunt Ana,o fata cu simpatica si senzuala,am 19 anisori si sunt noua in domeniu si in Iasi.

Pozele sunt 100% reale si recente din locatie,lucru de care te poti convinge singur😘

Nu raspund la numere private😘

post-31397-0-68849000-1553621367_thumb.jpeg

post-31397-0-72835700-1553621376_thumb.jpeg

post-31397-0-80077200-1553621393_thumb.jpeg

post-31397-0-67040400-1553621405_thumb.jpeg

• Oras:iasi
Postat

Ella 0757.265.833 fost 0741.498.794

Domnisoara Noxy nu e chiar noua. Si acum 4 ani avea 18 ani :))))) si nu se ferea sa faca anal neprotejat. Uffffff.....

• Like 1
Postat

Eu sunt plecata in Austria,am postat pentru prietena mea :-)

Postat

Normal si oral ambele protejate,accept cunnilingus,saruturi in functie de persoana,69.

Preturi 100 lei nr/200 ora

• Like 1
Postat

Frate Coleric sper ca imi permiti sa Las recenzia aici, legat de duduia de Mai sus.... (si sper sa opresti sinistra disputa de alaturi)

CA sa revin, am vizitat.o si pe Mai-sus prezentata d-soara azi

Confirm nr de telefon
Pozele sunt ale ei, pantofii la fel

- Tarif- 100 lei nr 200 h
- Locatia Emil palade ) (nu de Alta -fara suparare Coleric dar poate intra mascatii peste fata, CA oricum usile aveau niste fortari anterioare)

- Presteaza Oral si Normal protejat (oricum nu incercam altfel) de anal nu am intrebat din motive tehnice, revin Mai jos cu detalii

- Aspectul fizic - slabuta,
cred ca 20-25 ani
sani lipsa totala, motiv pentru care nu si-a dat jos partea superioara a tinutei, parea usor rusinata de lipsa lor,
fund mic Carne moale,
atitudine - OK, sunt aproape convins ca si ea ca multe altele o fac fortate probabil pe metoda lover-boy (aici poate intervii tov. Coleric ca a luat.o razna piata cu specimene de genul) ,

CA sa nu fiu criticat prea dur - Ora vizitei 12.30 27.03.2019

Nota 6 la oral mechanic fara atentie pe lângă si cu multa mana la mijloc
la normal nota 5 pt ca nu se implica stramta Insa din nefericire era neepilata la fundulet pt idee cam 2 cm lungime ceea ce pt mine e un mare minus

Concluzia finala cine vrea sa plateasca pe Un oral slab si Un normal slab 100 e OK, pt mine NU e OK deci NU recomand.

Aștept taxare din partea Colericului pe care L.as Invita si la o bere.

Hai noroc!

• Like 7
Postat

Frate Coleric sper ca imi permiti sa Las recenzia aici, legat de duduia de Mai sus.... (si sper sa opresti sinistra disputa de alaturi)

CA sa revin, am vizitat.o si pe Mai-sus prezentata d-soara azi

Confirm nr de telefon

Pozele sunt ale ei, pantofii la fel

- Tarif- 100 lei nr 200 h

- Locatia Emil palade

- Presteaza Oral si Normal protejat (oricum nu incercam altfel) de anal nu am intrebat din motive tehnice, revin Mai jos cu detalii

- Aspectul fizic - slabuta,

cred ca 20-25 ani

sani lipsa totala, motiv pentru care nu si-a dat jos partea superioara a tinutei, parea usor rusinata de lipsa lor,

fund mic Carne moale,

atitudine - OK, sunt aproape convins ca si ea ca multe altele o fac fortate probabil pe metoda lover-boy (aici poate intervii tov. Coleric ca a luat.o razna piata cu specimene de genul) ,

CA sa nu fiu criticat prea dur - Ora vizitei 12.30 27.03.2019

Nota 6 la oral mechanic fara atentie pe lângă si cu multa mana la mijloc

la normal nota 5 pt ca nu se implica stramta Insa din nefericire era neepilata la fundulet pt idee cam 2 cm lungime ceea ce pt mine e un mare minus

Concluzia finala cine vrea sa plateasca pe Un oral slab si Un normal slab 100 e OK, pt mine NU e OK deci NU recomand.

Aștept taxare din partea Colericului pe care L.as Invita si la o bere.

Hai noroc!

Esti primul care spune asemenea aberatii,de cand ai intrat te intersau de ce nu stiu ce usa sin casa are nu stiu ce chiar daca ti-am

Zis ca nu stiu ca stau acolo de aseara,in fine,astept membri cu istoric pe forum sa vina cu o recenzie :-) pana atunci nu am ce comenta la asemenea lucruri.....

• Like 1
  • Oras:Oaxaca
Postat

Esti primul care spune asemenea aberatii,de cand ai intrat te intersau de ce nu stiu ce usa sin casa are nu stiu ce chiar daca ti-am

Zis ca nu stiu ca stau acolo de aseara,in fine,astept membri cu istoric pe forum sa vina cu o recenzie :-) pana atunci nu am ce comenta la asemenea lucruri.....

cat ma costa un anal neprotejat, am pula de 22,5cm?

Postat

Coleric ms, am inteles. Treaba cu Berea ramane valabila 😉

Noxy parca :"Eu sunt plecata in Austria,am postat pentru prietena mea :-)"

Ai venit cu jet-ul particular, nu?

referitor la vechimea mea pe forum, nu e atat de relevanta, iar notele pe care le.ai primit sunt mari pentru prestatia ta de azi.

Ai putea Lua critica constructiv si sa indrepti prestatia.

Bafta

Postat

cat ma costa un anal neprotejat, am pula de 22,5cm?

are dreptate colericul când va ia la împins vagoane.. Mai nene scrie clar face op și np și tu întrebi cât te costa un anal cu pula ta de 22.5 cm? Sau vroiai sa scoți în evidenta ca ai pula mare? A mea e de 18 ( inch) și nu ma mai laud atât
Postat

are dreptate colericul când va ia la împins vagoane.. Mai nene scrie clar face op și np și tu întrebi cât te costa un anal cu pula ta de 22.5 cm? Sau vroiai sa scoți în evidenta ca ai pula mare? A mea e de 18 ( inch) și nu ma mai laud atât

magarule

Vizitator p1ctorul
Reputație: 0
Postat

- Locatia Emil palade 18a, etaj intermediar apartament cu din doua cifre cu 3 la sfarsit (nu stiu daca am voie sa spun exact) (nu de Alta -fara suparare Coleric dar poate intra mascatii peste fata, CA oricum usile aveau niste fortari anterioare)

Nu mai dati detalii referitoare la locatia fetei.

• Like 2
Postat

Coleg pictor

Anuntul fetei de Mai sus :

Normal si oral ambele protejate,accept cunnilingus,saruturi in functie de persoana,69.

Intamplator m-a corectat si colericul - daca citeai Mai sus, puteai vedea Asta.

Bafta

Postat

Buna dimineata,am inceput programul

100 lei nr/200 ora

Normal protejat/oral P/N in functie de igiena!

Va astept😘

Postat

Buna dimineata,am inceput programul

100 lei nr/200 ora

Normal protejat/oral P/N in functie de igiena!

Va astept

tu sau colega?

Vizitator p1ctorul
Reputație: 0
Postat

Coleg pictor

Anuntul fetei de Mai sus :

Intamplator m-a corectat si colericul - daca citeai Mai sus, puteai vedea Asta.

Bafta

Asa e. Fata a spus strada si numarul blocului, iar tu ai oferit detalii legate de apartament. Oricum pisicuts a editat recenzii.

O zi buna.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...