noxy Reputație: 15 Postat Martie 26, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Martie 26, 2019 BunaSunt Ana,o fata cu simpatica si senzuala,am 19 anisori si sunt noua in domeniu si in Iasi. Pozele sunt 100% reale si recente din locatie,lucru de care te poti convinge singur😘 Nu raspund la numere private😘
noxy Reputație: 15 Postat Martie 26, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Martie 26, 2019 Zona Palas : (0765) 397 990
chopin2 Reputație: 9 Postat Martie 26, 2019 Oras:iasi Oras:iasi Postat Martie 26, 2019 Ella 0757.265.833 fost 0741.498.794 Domnisoara Noxy nu e chiar noua. Si acum 4 ani avea 18 ani :))))) si nu se ferea sa faca anal neprotejat. Uffffff..... 1
noxy Reputație: 15 Postat Martie 26, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Martie 26, 2019 Eu sunt plecata in Austria,am postat pentru prietena mea :-)
noxy Reputație: 15 Postat Martie 26, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Martie 26, 2019 Normal si oral ambele protejate,accept cunnilingus,saruturi in functie de persoana,69.Preturi 100 lei nr/200 oraLocatie: lazar,George Emil Palade 18A 1
john2504 Reputație: 56 Postat Martie 27, 2019 Oras:iasi Oras:iasi Postat Martie 27, 2019 Frate Coleric sper ca imi permiti sa Las recenzia aici, legat de duduia de Mai sus.... (si sper sa opresti sinistra disputa de alaturi)CA sa revin, am vizitat.o si pe Mai-sus prezentata d-soara aziConfirm nr de telefonPozele sunt ale ei, pantofii la fel- Tarif- 100 lei nr 200 h- Locatia Emil palade ) (nu de Alta -fara suparare Coleric dar poate intra mascatii peste fata, CA oricum usile aveau niste fortari anterioare)- Presteaza Oral si Normal protejat (oricum nu incercam altfel) de anal nu am intrebat din motive tehnice, revin Mai jos cu detalii- Aspectul fizic - slabuta,cred ca 20-25 anisani lipsa totala, motiv pentru care nu si-a dat jos partea superioara a tinutei, parea usor rusinata de lipsa lor,fund mic Carne moale,atitudine - OK, sunt aproape convins ca si ea ca multe altele o fac fortate probabil pe metoda lover-boy (aici poate intervii tov. Coleric ca a luat.o razna piata cu specimene de genul) ,CA sa nu fiu criticat prea dur - Ora vizitei 12.30 27.03.2019Nota 6 la oral mechanic fara atentie pe lângă si cu multa mana la mijlocla normal nota 5 pt ca nu se implica stramta Insa din nefericire era neepilata la fundulet pt idee cam 2 cm lungime ceea ce pt mine e un mare minusConcluzia finala cine vrea sa plateasca pe Un oral slab si Un normal slab 100 e OK, pt mine NU e OK deci NU recomand.Aștept taxare din partea Colericului pe care L.as Invita si la o bere.Hai noroc! 7
mumuki Reputație: 48 Postat Martie 27, 2019 Oras:Oaxaca Oras:Oaxaca Postat Martie 27, 2019 o fi o alta sora mai mica, la fel de nepriceputa
noxy Reputație: 15 Postat Martie 27, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Martie 27, 2019 Frate Coleric sper ca imi permiti sa Las recenzia aici, legat de duduia de Mai sus.... (si sper sa opresti sinistra disputa de alaturi) CA sa revin, am vizitat.o si pe Mai-sus prezentata d-soara azi Confirm nr de telefonPozele sunt ale ei, pantofii la fel - Tarif- 100 lei nr 200 h- Locatia Emil palade - Presteaza Oral si Normal protejat (oricum nu incercam altfel) de anal nu am intrebat din motive tehnice, revin Mai jos cu detalii - Aspectul fizic - slabuta,cred ca 20-25 anisani lipsa totala, motiv pentru care nu si-a dat jos partea superioara a tinutei, parea usor rusinata de lipsa lor,fund mic Carne moale,atitudine - OK, sunt aproape convins ca si ea ca multe altele o fac fortate probabil pe metoda lover-boy (aici poate intervii tov. Coleric ca a luat.o razna piata cu specimene de genul) , CA sa nu fiu criticat prea dur - Ora vizitei 12.30 27.03.2019 Nota 6 la oral mechanic fara atentie pe lângă si cu multa mana la mijlocla normal nota 5 pt ca nu se implica stramta Insa din nefericire era neepilata la fundulet pt idee cam 2 cm lungime ceea ce pt mine e un mare minus Concluzia finala cine vrea sa plateasca pe Un oral slab si Un normal slab 100 e OK, pt mine NU e OK deci NU recomand. Aștept taxare din partea Colericului pe care L.as Invita si la o bere. Hai noroc!Esti primul care spune asemenea aberatii,de cand ai intrat te intersau de ce nu stiu ce usa sin casa are nu stiu ce chiar daca ti-amZis ca nu stiu ca stau acolo de aseara,in fine,astept membri cu istoric pe forum sa vina cu o recenzie :-) pana atunci nu am ce comenta la asemenea lucruri..... 1
mumuki Reputație: 48 Postat Martie 27, 2019 Oras:Oaxaca Oras:Oaxaca Postat Martie 27, 2019 Esti primul care spune asemenea aberatii,de cand ai intrat te intersau de ce nu stiu ce usa sin casa are nu stiu ce chiar daca ti-amZis ca nu stiu ca stau acolo de aseara,in fine,astept membri cu istoric pe forum sa vina cu o recenzie :-) pana atunci nu am ce comenta la asemenea lucruri.....cat ma costa un anal neprotejat, am pula de 22,5cm?
john2504 Reputație: 56 Postat Martie 27, 2019 Oras:iasi Oras:iasi Postat Martie 27, 2019 Coleric ms, am inteles. Treaba cu Berea ramane valabila 😉 Noxy parca :"Eu sunt plecata in Austria,am postat pentru prietena mea :-)" Ai venit cu jet-ul particular, nu? referitor la vechimea mea pe forum, nu e atat de relevanta, iar notele pe care le.ai primit sunt mari pentru prestatia ta de azi. Ai putea Lua critica constructiv si sa indrepti prestatia. Bafta
radududu Reputație: 217 Postat Martie 27, 2019 Postat Martie 27, 2019 cat ma costa un anal neprotejat, am pula de 22,5cm? are dreptate colericul când va ia la împins vagoane.. Mai nene scrie clar face op și np și tu întrebi cât te costa un anal cu pula ta de 22.5 cm? Sau vroiai sa scoți în evidenta ca ai pula mare? A mea e de 18 ( inch) și nu ma mai laud atât
mumuki Reputație: 48 Postat Martie 27, 2019 Oras:Oaxaca Oras:Oaxaca Postat Martie 27, 2019 are dreptate colericul când va ia la împins vagoane.. Mai nene scrie clar face op și np și tu întrebi cât te costa un anal cu pula ta de 22.5 cm? Sau vroiai sa scoți în evidenta ca ai pula mare? A mea e de 18 ( inch) și nu ma mai laud atâtmagarule
Vizitator p1ctorul Reputație: 0 Postat Martie 27, 2019 Postat Martie 27, 2019 - Locatia Emil palade 18a, etaj intermediar apartament cu din doua cifre cu 3 la sfarsit (nu stiu daca am voie sa spun exact) (nu de Alta -fara suparare Coleric dar poate intra mascatii peste fata, CA oricum usile aveau niste fortari anterioare) Nu mai dati detalii referitoare la locatia fetei. 2
john2504 Reputație: 56 Postat Martie 27, 2019 Oras:iasi Oras:iasi Postat Martie 27, 2019 Coleg pictor Anuntul fetei de Mai sus :Normal si oral ambele protejate,accept cunnilingus,saruturi in functie de persoana,69.Preturi 100 lei nr/200 oraLocatie: lazar,George Emil Palade 18A Intamplator m-a corectat si colericul - daca citeai Mai sus, puteai vedea Asta. Bafta
noxy Reputație: 15 Postat Martie 28, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Martie 28, 2019 Buna dimineata,am inceput programul100 lei nr/200 oraNormal protejat/oral P/N in functie de igiena!Va astept😘
mumuki Reputație: 48 Postat Martie 28, 2019 Oras:Oaxaca Oras:Oaxaca Postat Martie 28, 2019 Buna dimineata,am inceput programul100 lei nr/200 oraNormal protejat/oral P/N in functie de igiena!Va astepttu sau colega?
Vizitator p1ctorul Reputație: 0 Postat Martie 28, 2019 Postat Martie 28, 2019 Coleg pictor Anuntul fetei de Mai sus :Normal si oral ambele protejate,accept cunnilingus,saruturi in functie de persoana,69.Preturi 100 lei nr/200 oraLocatie: lazar,George Emil Palade 18A Intamplator m-a corectat si colericul - daca citeai Mai sus, puteai vedea Asta. BaftaAsa e. Fata a spus strada si numarul blocului, iar tu ai oferit detalii legate de apartament. Oricum pisicuts a editat recenzii. O zi buna. 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum