goebucur Reputație: 4 Postat Ianuarie 12, 2020 Postat Ianuarie 12, 2020 Da, nu mai are doua, cum zicea cineva mai sus - 120 (fără fese și inghinal) și 200 (cu fese și inghinal), ci unul singur, 150 lei/h, care include masaj fesier și inghinal.Arată bine doamna, cred ca are in jur de 30-33 (n am întrebat, ca nu se face). Ca masaj e foarte ok. Mie mi a plăcut. E de treaba, apartamentul este ok.Am fost azi la ea o ora, programat la 14:30. A trebuit sa aștept puțin pana sa eliberat; a trebuit sa igienizeze după clientul anterior.Am stat o ora. Sper sa mai revin, dacă am timp.Acum permite atingeri? Se dezbraca macar topless?
Membru Premium derwall Reputație: 690 Postat Ianuarie 13, 2020 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Ianuarie 13, 2020 Locația era pe langa Sala Palatului....așa scria cineva...M-aș mira sa accepte cunnilingus sau sa stea nud la 150 Lei.Nimeni nu a obținut așa ceva până acum... 4 4
Membru Premium derwall Reputație: 690 Postat Februarie 7, 2020 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Februarie 7, 2020 Da, nu mai are doua, cum zicea cineva mai sus - 120 (fără fese și inghinal) și 200 (cu fese și inghinal), ci unul singur, 150 lei/h, care include masaj fesier și inghinal.Arată bine doamna, cred ca are in jur de 30-33 (n am întrebat, ca nu se face). Ca masaj e foarte ok. Mie mi a plăcut. E de treaba, apartamentul este ok. Am fost azi la ea o ora, programat la 14:30. A trebuit sa aștept puțin pana sa eliberat; a trebuit sa igienizeze după clientul anterior.Am stat o ora. Sper sa mai revin, dacă am timp.Am constatat cu regret și pierdere de timp că serviciile nu includ și zona fesiera , inghinala și genitala.Asta fata in fata cu ea.Deh , ea zice că nu face masaj erotic.Aha , uite unde era erotismul.M-am scuzat și am plecat cu banii in buzunar.Fara masaj dar dezamagitDa , o vechitură de apartament cu miros de hruba.Iar pozele o avantajează muuuult. 5 4
cristi ccd Reputație: 169 Postat Februarie 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2020 Hmmm...Pacat de ea, parea ca avea potential, dar...Multumim de recenzie, ai salvat timpul unora dintre noi. 😉
impa Reputație: 10 Postat Februarie 19, 2020 Oras:București Oras:București Postat Februarie 19, 2020 Hmmm...Pacat de ea, parea ca avea potential, dar...Multumim de recenzie, ai salvat timpul unora dintre noi. 😉Vreti masaj sau futai, retardatilor, nici voi nu stiti ce vreti.Vreti si cu sufletul in rai si cu pula n cur.
Membru Premium derwall Reputație: 690 Postat Februarie 24, 2020 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Februarie 24, 2020 Are și numărul0721641510Sectorul 2....? 4 4
cristi ccd Reputație: 169 Postat Februarie 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2020 Vreti masaj sau futai, retardatilor, nici voi nu stiti ce vreti.Vreti si cu sufletul in rai si cu pula n cur.In primul rand, era vorba de masaj erotic si/sau de masat zona inghinala, nici nu s-a pomenit de futai, asa ca citeste mai atent si pe urma comentezi.In al 2-lea rand, pe cine faci tu retardat/retardati, verisorule???? :(
Membru Premium derwall Reputație: 690 Postat Martie 3, 2020 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Martie 3, 2020 https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/masaj-terapeutic/0f3358h9hfd17i832800h5376fe07044.html Din nou anunț.Poze bine realizate...realitatea diferă în dezavantajul ei.Plus că o maseuza buna are cerc de clienți stabil.Parol !Și nici nu suna înapoi....sub nici o forma.Succes madame Aida!Cred că ar trebui închis topicul.Nu erotic , nu body. Este mai fair. 4 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum