Sari la conținut

Traseiste din jurul Targovistei

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

La sacuieni astazi spre Ploiesti pe dreapta langa niste stive de paleti era o domnisoara tinerica si frumoasa… stie cineva ceva de ea? Nu am putut opri

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat
Acum 16 ore, muccelmare a spus:

La sacuieni astazi spre Ploiesti pe dreapta langa niste stive de paleti era o domnisoara tinerica si frumoasa… stie cineva ceva de ea? Nu am putut opri

100 op / 150 combinat e frumușică si curata. Am fost de 2 ori

Reputație: 22
  • Oras:Targoviste
Postat

Se mareste tva-ul si de aia 😂

• Oras:Deutschland(Aachen)
  • Oras:Deutschland(Aachen)
Postat
Acum 12 ore, blackseaboy a spus:

au ajuns centuristele sa ia 150? jale!

O ,,brunetă" tânără, frumoasă mi-a cerut 150 pentru finalizare orală... s-au vorbit între ele?... Sau cei din acvariu sau înțeles între ei?

Postat
La 22.07.2025 la 14:29, muccelmare a spus:

Da,o cheamă Ana, ...face treaba buna

Postat
La 08.08.2025 la 22:19, lauritzen a spus:

Are cineva nr ei ?

Reputație: 22
Postat

Eu as zice ca fara acordul lor sa nu mai dam numerele pe aici, mai ales celor de la strada 

Postat
La 08.08.2025 la 22:19, lauritzen a spus:

A mai vazut-o cineva?

Postat

Salutări! Am zărit marți, in jurul orei 12, o tipă foarte ok la corp, pe ruta Nisipurile - sens giratoriu cu Răzvad(vis-a-vis de vulcanizare), in parcarea acelui hotel sau ce o fi. Acolo mai sta o țigăncușă. Cunoaște cineva detalii despre tipa ce am văzut-o?

• Oras:Ploiești
Postat
La 26.10.2025 la 11:19, andreidin123 a spus:

Salut, poate cineva sa lase toate coordonatele din toate zonele aici? 

Până în intrarea la IL Caragiale sau magazinul 2Pași cum vii dinspre Târgoviște, este un drum care se face la dreapta într-o pădure și este și un fel de refugiu, am zărit o brunetă slim, maxim 55kg, este o fătucă de nota 10, am luat-o pentru un NP, se mișcă exemplar și nici nu comentează ca altele la strada cu veșnica întrebare "mai ai mult?", se mișcă odată cu tine și își face treaba cum trebuie. Este o traseistă care nu trebuie ratată, mai rar. Ca tarif este 100 NP, eu pentru asta am optat, bănuiesc că practică aceleași tarife că celelalte. Bafta.

Postat
La 26.10.2025 la 11:19, andreidin123 a spus:

Salut, poate cineva sa lase toate coordonatele din toate zonele aici? 

Am găsit-o in jurul orei 17. 

Postat
Acum 5 ore, ginxy91 a spus:

Până în intrarea la IL Caragiale sau magazinul 2Pași cum vii dinspre Târgoviște, este un drum care se face la dreapta într-o pădure și este și un fel de refugiu, am zărit o brunetă slim, maxim 55kg, este o fătucă de nota 10, am luat-o pentru un NP, se mișcă exemplar și nici nu comentează ca altele la strada cu veșnica întrebare "mai ai mult?", se mișcă odată cu tine și își face treaba cum trebuie. Este o traseistă care nu trebuie ratată, mai rar. Ca tarif este 100 NP, eu pentru asta am optat, bănuiesc că practică aceleași tarife că celelalte. Bafta.

Din pacate nu sunt din zona si nu mi dau seama, de aceea cer coordonate, poti sa intri pe maps sa imi arati exact unde, ajungi in locul ala pe harta si dai distribuire  sau copiere link

Postat
Acum 11 ore, andreidin123 a spus:

Din pacate nu sunt din zona si nu mi dau seama, de aceea cer coordonate, poti sa intri pe maps sa imi arati exact unde, ajungi in locul ala pe harta si dai distribuire  sau copiere link

https://waze.com/ul/hsxfr2ry6s

Postat
Acum 11 ore, andreidin123 a spus:

https://waze.com/ul/hsxfpxb2cw

Aici mai ai una blonduță, tot slim, același tarif, are cate un tatuaj pe fese, este la fel de cuminte ca cealaltă, nu comentează, este cu tine tot timpul acțiunii. Baftă.

• Inimioara 1
  • Oras:TGV
  • Oras:TGV
Postat
Acum 20 ore, andreidin123 a spus:

i-ai nr de tel

Postat
Acum 10 ore, ginxy91 a spus:

https://waze.com/ul/hsxfpxb2cw

Aici mai ai una blonduță, tot slim, același tarif, are cate un tatuaj pe fese, este la fel de cuminte ca cealaltă, nu comentează, este cu tine tot timpul acțiunii. Baftă.

Multumesc, m ai ajutat foarte mult, daca mai ai si alte zone le poti lasa aici 😄

Postat
Acum 20 ore, andreidin123 a spus:

Multumesc, m ai ajutat foarte mult, daca mai ai si alte zone le poti lasa aici 😄

Ai fost? Dacă da cum ți s-au părut?

Postat
La 07.12.2025 la 19:31, ginxy91 a spus:

Ai fost? Dacă da cum ți s-au părut?

Nu am vazut pe nimeni deocamdata, mi-as fi dorit sa o prind si de asemenea sa o arat si pe grup

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...