Danielboss Reputație: 17 Postat Decembrie 28, 2023 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Decembrie 28, 2023 La 27.12.2023 la 22:24, blackseaboy a spus: da, si cercei cu calibru de tun Vezi ca aia rupe prezervativ și apoi începe sa urle ca a rămas gravida si îți cere bani :))) Link spre comentariu
blackseaboy Reputație: 18 Postat Ianuarie 5 Oras:TGV Oras:TGV Partajează Postat Ianuarie 5 nu m-apropii de asa o aratare oricum Link spre comentariu
Danielboss Reputație: 17 Postat Ianuarie 5 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Ianuarie 5 Acum 2 ore, blackseaboy a spus: nu m-apropii de asa o aratare oricum Bine îmi place când le o bag și nu sunt ude proastele și se fac covrig se îndoaie de spate :)) 1 Link spre comentariu
nuamnumee Reputație: 0 Postat Februarie 7 Partajează Postat Februarie 7 Salutare tuturor, ceva noutăți pe la tgv? Link spre comentariu
Danielboss Reputație: 17 Postat Februarie 7 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Februarie 7 Acum 10 minute, nuamnumee a spus: Salutare tuturor, ceva noutăți pe la tgv? Nicio noutate. Suntem de rasul României targovistea .. tot rapandulele alea Link spre comentariu
djalex21 Reputație: 255 Postat Februarie 13 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Partajează Postat Februarie 13 Salut , mai este doamna de la dedeman? Daca da de la ce ora o gasim? Bafta Link spre comentariu
djalex21 Reputație: 255 Postat Februarie 13 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Partajează Postat Februarie 13 La 21.06.2023 la 17:16, Danielboss a spus: Dupa ora 7 , în fata la dedeman, cur imens , bruneta 40-45 ani , cur imens , suge de rupe ,cur imens , o baga toată, cur imens, te fute de te rupe De doamna de aici va întrebam! Link spre comentariu
Danielboss Reputație: 17 Postat Februarie 13 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Februarie 13 Acum 2 minute, djalex21 a spus: De doamna de aici va întrebam! Da frate , nu știm drq ora ca nu e loc de munca cu ora fixa , după 6 pana pe la 9 o găsești acolo , dați și voi 2 3 4 5 ture la.patiserie ca o vedeți, cred ca ia vreo 70 80 ron combinat, eu ii dau mereu 100-150 ca să se dezbrace de tot și sa ii sug țatele 1 Link spre comentariu
djalex21 Reputație: 255 Postat Februarie 13 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Partajează Postat Februarie 13 Acum 2 ore, Danielboss a spus: Da frate , nu știm drq ora ca nu e loc de munca cu ora fixa , după 6 pana pe la 9 o găsești acolo , dați și voi 2 3 4 5 ture la.patiserie ca o vedeți, cred ca ia vreo 70 80 ron combinat, eu ii dau mereu 100-150 ca să se dezbrace de tot și sa ii sug țatele Era un nr de telefon pe aici oare e al ei? Mai o fi valabil? Bafta Link spre comentariu
Danielboss Reputație: 17 Postat Februarie 13 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Februarie 13 Acum 8 minute, djalex21 a spus: Era un nr de telefon pe aici oare e al ei? Mai o fi valabil? Bafta Da e valabil 1 Link spre comentariu
Danielboss Reputație: 17 Postat Februarie 14 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Februarie 14 Acum 19 ore, djalex21 a spus: Era un nr de telefon pe aici oare e al ei? Mai o fi valabil? Bafta Ai găsit-o? I ai dat la fofoloanca ? Link spre comentariu
djalex21 Reputație: 255 Postat Februarie 15 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Partajează Postat Februarie 15 Acum 22 ore, Danielboss a spus: Ai găsit-o? I ai dat la fofoloanca ? Nu boss nimic....... Link spre comentariu
okeb1 Reputație: 8 Postat Februarie 15 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Februarie 15 Da tiganca aia de statea seara cu fata aia slaba langa intrarea de la campus mai este? Nu e din cele care dau teapa, e una de arata bine așa dar nu sta mereu Link spre comentariu
Danielboss Reputație: 17 Postat Februarie 15 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Februarie 15 Acum 17 minute, okeb1 a spus: Da tiganca aia de statea seara cu fata aia slaba langa intrarea de la campus mai este? Nu e din cele care dau teapa, e una de arata bine așa dar nu sta mereu Frățior sunt 2 , una slaba care sta peste drum de campus de vine după ora 9 seara , și aia tiganca aia frumoasa , e una frumoasa la față, aia sta mai mult ziua , seara nu mai are loc , la stadion a revenit grasa aia și oricum a avut scandal cu ele , într o seara se băteau pe strada :))) Da are HPV Link spre comentariu
okeb1 Reputație: 8 Postat Februarie 15 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Februarie 15 Eu nu prea le fut pe astea de la strada, mai mult muie le dau si aia protejata, ma dezinfectez mereu dupa ce ma ating de ele, sa speram ca nu e cazul si oricum la cat de raspandit e HPV-ul asta nici nu sti cum sa o mai dai, aia slaba nu mi se pare wow, nu am vrut niciodata sa opresc la ea dupa ce am vazut cum au facut unii cu o duba coada la ea langa tomberonul de pe straduta unde stau ele😂 Link spre comentariu
Danielboss Reputație: 17 Postat Februarie 15 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Februarie 15 Acum 1 minut, okeb1 a spus: Eu nu prea le fut pe astea de la strada, mai mult muie le dau si aia protejata, ma dezinfectez mereu dupa ce ma ating de ele, sa speram ca nu e cazul si oricum la cat de raspandit e HPV-ul asta nici nu sti cum sa o mai dai, aia slaba nu mi se pare wow, nu am vrut niciodata sa opresc la ea dupa ce am vazut cum au facut unii cu o duba coada la ea langa tomberonul de pe straduta unde stau ele😂 Nici eu n am.oprit niciodată la ea , nu știu dc , plus ca e agasant se uita drq cand treci din strada direct în ochii tai la volan🤣🤣🤣 eu am luat hpv de la ele ca le dădeam muie neprotejate , ba chiar aia grasa mi a zis sa o bag fără prezervativ ca nu mi se scula , deci îți dai seama ce e acolo, bine m am lecuit acum nu mai vreau fără prezervativ , acum mi e sila de ele frate , ca dacă am fost de 1000 de ori mi s a luat, mai bine o laba pana apare ceva nou ,aveți grija la cioara borata de la casa aia abandonata și chiar și la cioara borata aia mica de statura , rup prezervativul apoi te șantajează. Erau pe grup vreo 2 3 care au pățit la fel , dacă vi se intampla luați le la pl ca n au ce sa va facă, va amenință cu peștii dar aia sunt martori de foame , au 20kg , dacă le arunci o pâine jos te pupa în pl Link spre comentariu
ale_xandru Reputație: 39 Postat Februarie 16 Partajează Postat Februarie 16 Acum 18 ore, Danielboss a spus: Nici eu n am.oprit niciodată la ea , nu știu dc , plus ca e agasant se uita drq cand treci din strada direct în ochii tai la volan🤣🤣🤣 eu am luat hpv de la ele ca le dădeam muie neprotejate , ba chiar aia grasa mi a zis sa o bag fără prezervativ ca nu mi se scula , deci îți dai seama ce e acolo, bine m am lecuit acum nu mai vreau fără prezervativ , acum mi e sila de ele frate , ca dacă am fost de 1000 de ori mi s a luat, mai bine o laba pana apare ceva nou ,aveți grija la cioara borata de la casa aia abandonata și chiar și la cioara borata aia mica de statura , rup prezervativul apoi te șantajează. Erau pe grup vreo 2 3 care au pățit la fel , dacă vi se intampla luați le la pl ca n au ce sa va facă, va amenință cu peștii dar aia sunt martori de foame , au 20kg , dacă le arunci o pâine jos te pupa în pl 🤣 Link spre comentariu
okeb1 Reputație: 8 Postat Februarie 16 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Februarie 16 Eu tot as vrea sa fac rost de numarul tigancii de sta ziua, e senzatie la muie pana si protejat si sincer nu prea îmi convine sa opresc ziua la ea😂 asa noaptea e alta treaba Link spre comentariu
Danielboss Reputație: 17 Postat Februarie 16 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Februarie 16 Acum 1 minut, okeb1 a spus: Eu tot as vrea sa fac rost de numarul tigancii de sta ziua, e senzatie la muie pana si protejat si sincer nu prea îmi convine sa opresc ziua la ea😂 asa noaptea e alta treaba Dar de care zici pana la urma ? De aia frumoasa ? Ca le am dat muie la toate cu și fără prezervativ , dar n am fost impresionat Link spre comentariu
okeb1 Reputație: 8 Postat Februarie 16 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Februarie 16 Aia frumoasa de statea cu slabanoaga de te fila cand treceai, de ziceai ca nu prea mai sta noaptea si e mai mult ziua Link spre comentariu
Danielboss Reputație: 17 Postat Februarie 16 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Februarie 16 Acum 9 minute, okeb1 a spus: Aia frumoasa de statea cu slabanoaga de te fila cand treceai, de ziceai ca nu prea mai sta noaptea si e mai mult ziua Aaa nu știu ce sa zic. Fii atent la muie e mediocra , i am dat muie și cu și fără orezervativ , cred ca de la ea am luat HPV , de futut , frate în viata mea n am futut ceva mai larg , n am eu pl mare dar găleată mai mare n am văzut, nu întra pula , practic scăpa în gaura, nu cred ca ea simțea ceva Link spre comentariu
okeb1 Reputație: 8 Postat Februarie 16 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Februarie 16 🤣😂🤣😂🤣 nu tin sa o fut, singura chestie de mi-a placut e ca se îneacă la propriu cu ea si duce mult si bine, cred ca doar pentru asta as opta mai mult, nu prea îmi place sa fut asa orice dar sa le innec putin pe fetele astea niciodata nu m-as da inapoi 😂 Link spre comentariu
Danielboss Reputație: 17 Postat Februarie 16 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Februarie 16 Acum 3 minute, okeb1 a spus: 🤣😂🤣😂🤣 nu tin sa o fut, singura chestie de mi-a placut e ca se îneacă la propriu cu ea si duce mult si bine, cred ca doar pentru asta as opta mai mult, nu prea îmi place sa fut asa orice dar sa le innec putin pe fetele astea niciodata nu m-as da inapoi 😂 Boss dacă vrei cel mai bun oral din România te duci la aia de la dedeman , știi de care zic de sta la patiserie sherif, frate mi o mănâncă mereu , dintr o secunda în alta ma aștept sa o inghita și sa rămân fără pulica, eu asa pofticioasa n am văzut, doar ca nu face fără orezervativ , Link spre comentariu
ale_xandru Reputație: 39 Postat Februarie 17 Partajează Postat Februarie 17 Acum 10 ore, Danielboss a spus: Boss dacă vrei cel mai bun oral din România te duci la aia de la dedeman , știi de care zic de sta la patiserie sherif, frate mi o mănâncă mereu , dintr o secunda în alta ma aștept sa o inghita și sa rămân fără pulica, eu asa pofticioasa n am văzut, doar ca nu face fără orezervativ , Sal,m am oprit și eu alaltăieri și am întrebat,face doar protejat,60 oral,80 normal 100 combinat Link spre comentariu
Danielboss Reputație: 17 Postat Februarie 17 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Februarie 17 Acum 30 minute, ale_xandru a spus: Sal,m am oprit și eu alaltăieri și am întrebat,face doar protejat,60 oral,80 normal 100 combinat Trebuia sa spargi bucile în ea , nu sa întrebi, , eu 2 3 luni vreau sa stau departe de ele sa mi se facă pofta iar , ca acum sunt mai plictisit de ele decât de laba Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum