Sari la conținut

Traseiste din jurul Targovistei

Postări Recomandate

• Oras:Târgoviște
Acum 3 minute, okeb1 a spus:

Da pe zonele de langa oraș mai găsim ceva?

Da , fii atent direct de pe tron îți scriu aceasta recenzie , 

Te duci lucieni, acolo e panta aia mare înainte de vio trans o urci apoi dai debo dulceață,  e mai frumoasa decât asta de zici tu ca face muie divina , e super frumoasa la față,

Spre ploiesti , ai la nisipuri boratura care șantajează și rupe prezervativ. Mai în fata la patiserie , ceva similar cu aia de la dedeman , dar cu 20 de ani mai tânără,  frumoasa cur mișto,  mai în fata la magazinul ala de paleti o spabanoaga dar mișto la fața, ( ba da ce drq toate sunt frumoase) ,

Ba fii atent la mija acolo stau alea din Caragiale țigănie,  fii atent opresc sa o iau pe una la ocazie ca ma plimbam pe acolo, plecase de la treaba și mergea la Caragiale,  o iau , baaa se schimbau mirosurile în masina întruna , putea rău,  voiam sa merg la ele dar toate de acolo sunt asa mizerabile , bun, ba ma uit la ea frățioare avea mustata , mustata baaaaa, ma uit mai bine,  mustata statea dreapta , adică orientata spre înainte,  avea firul gros , niciodată n am văzut asa stabilitate pe niște fire de par sa stea perfect drepte fără fixativ , avea radicina serioasa

Link spre comentariu
  • Oras:Targoviste

Aia de la lucieni care e, ca am vazut si eu câteva, era o tiganca slabuta, una mai grasuta da mai tânără ca aia slaba, mai statea aia cu defect de vorbire și alta????

Link spre comentariu
Acum 4 minute, okeb1 a spus:

Aia de la lucieni care e, ca am vazut si eu câteva, era o tiganca slabuta, una mai grasuta da mai tânără ca aia slaba, mai statea aia cu defect de vorbire și alta????

Mai ziceau unii de asta cu " defect de vorbire " dar niciodata nu mi am dat seama care e aia 

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Danielboss a spus:

Trebuia sa spargi bucile în ea , nu sa întrebi,  , eu 2 3 luni vreau sa stau departe de ele sa mi se facă pofta iar , ca acum sunt mai plictisit de ele decât de laba

Pai nu îmi place oral protejat...e naspa rău 

Link spre comentariu
4 hours ago, Danielboss said:

Mai ziceau unii de asta cu " defect de vorbire " dar niciodata nu mi am dat seama care e aia 

Era una de statea si la cladirea aia veche de la 2 brazi, finuta frumoasa, isi dadea mereu cu un ruj rosu, nu prea a mai fost o perioada pe strada, intr-un timp cat a fost zapada avea anunt pe publi ca mergea la hotel, si din cand in când mai sta acolo unde zici tu dupa intersectia de la lucieni chiar pana sa cobori pe dreapta, un loc cunoscut de altfel

Link spre comentariu
Acum 12 minute, okeb1 a spus:

Era una de statea si la cladirea aia veche de la 2 brazi, finuta frumoasa, isi dadea mereu cu un ruj rosu, nu prea a mai fost o perioada pe strada, intr-un timp cat a fost zapada avea anunt pe publi ca mergea la hotel, si din cand in când mai sta acolo unde zici tu dupa intersectia de la lucieni chiar pana sa cobori pe dreapta, un loc cunoscut de altfel

Șefule de aia zic ma, aia frumusica care a stat la casa abandonata și apoi după lucieni , deci aia e cu defect de vorbire de zice lumea 

Link spre comentariu
Acum 4 minute, okeb1 a spus:

DAx2

I am dat fără prezervativ , n am simțit mai nimic la oral sincer , și la normal ți am zis gaura neagra din centru galaxiei , sunt 2 variante, atunci era recent de când a născut sau am eu pl prea mica 

Link spre comentariu
Acum 16 ore, Danielboss a spus:

I am dat fără prezervativ , n am simțit mai nimic la oral sincer , și la normal ți am zis gaura neagra din centru galaxiei , sunt 2 variante, atunci era recent de când a născut sau am eu pl prea mica 

Sal,ai dreptate am oprit și eu odată la aia cu defect de vorbire,larga rău,nu știu cum am reușit să îmi dau drumul 😁

Link spre comentariu
Acum 7 ore, mihai2899 a spus:

Salut, dacă sunt alea de pe tik tok chair nu arată rău parca arată mai bine decât multe de pe camere și hotel :))

Da astea 2 sunt singurele care arata bine , adică sunt frumoase,  

Link spre comentariu

Si intre ce ore, tiganca sta dupa podul de la Mihai Bravu fix in sens in general, ziua pana in ora 19 20 cred ca am mai trecut eu dupa 20:30 si nu mai era, dar cealalta ma intereseaza 

Link spre comentariu
Acum 2 minute, okeb1 a spus:

Si intre ce ore, tiganca sta dupa podul de la Mihai Bravu fix in sens in general, ziua pana in ora 19 20 cred ca am mai trecut eu dupa 20:30 si nu mai era, dar cealalta ma intereseaza 

Tiganca aia sta la stadion , dar sta ziua gen de pe la 12 1 pana pe la 5 6 , de multe ori sta și mai târziu dar depinde cum e vremea , pe frig nu sta niciuna,  cealaltă de spuneți voi cu defect de vorbire nu știu, pt ca sta doar acolo unde zici tu după ce urci panta aia după ce treci de intrare lucieni , cred ca între 12 și 3 4 sta cam asa am văzut o

Link spre comentariu

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
La 17.02.2024 la 8:47, Danielboss a spus:

Da , fii atent direct de pe tron îți scriu aceasta recenzie , 

Te duci lucieni, acolo e panta aia mare înainte de vio trans o urci apoi dai debo dulceață,  e mai frumoasa decât asta de zici tu ca face muie divina , e super frumoasa la față,

Spre ploiesti , ai la nisipuri boratura care șantajează și rupe prezervativ. Mai în fata la patiserie , ceva similar cu aia de la dedeman , dar cu 20 de ani mai tânără,  frumoasa cur mișto,  mai în fata la magazinul ala de paleti o spabanoaga dar mișto la fața, ( ba da ce drq toate sunt frumoase) ,

Ba fii atent la mija acolo stau alea din Caragiale țigănie,  fii atent opresc sa o iau pe una la ocazie ca ma plimbam pe acolo, plecase de la treaba și mergea la Caragiale,  o iau , baaa se schimbau mirosurile în masina întruna , putea rău,  voiam sa merg la ele dar toate de acolo sunt asa mizerabile , bun, ba ma uit la ea frățioare avea mustata , mustata baaaaa, ma uit mai bine,  mustata statea dreapta , adică orientata spre înainte,  avea firul gros , niciodată n am văzut asa stabilitate pe niște fire de par sa stea perfect drepte fără fixativ , avea radicina serioasa

In Lucieni unde? Ei cum dai de ea. Ai un nr de telefon, ceva ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...