okeb1 Reputație: 8 Postat Februarie 19 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Februarie 19 Sa le luati ușor sa nu le dati peste cap ca dupa ce ca sunt doar 2 sa nu ramanem fara ele 🤣 Link spre comentariu
Danielboss Reputație: 17 Postat Februarie 19 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Februarie 19 Acum 3 minute, gabyhhh a spus: In Lucieni unde? Ei cum dai de ea. Ai un nr de telefon, ceva ? După ce treci de viisoara , urmează sa faci dreapta spre lucieni , spre vio trans , dar tu mergi înainte, urci panta și mergi în fata și în 200 300 m dai de ea , hai ca vad ca v ati activat toți, sa i ziceți sa mi dea ore gratis de futut pt reclama Link spre comentariu
gabyhhh Reputație: 11 Postat Februarie 19 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 19 Acum 56 minute, Danielboss a spus: După ce treci de viisoara , urmează sa faci dreapta spre lucieni , spre vio trans , dar tu mergi înainte, urci panta și mergi în fata și în 200 300 m dai de ea , hai ca vad ca v ati activat toți, sa i ziceți sa mi dea ore gratis de futut pt reclama Ms👍 Link spre comentariu
Miki2021 Reputație: 1 Postat Februarie 19 Partajează Postat Februarie 19 Acum 4 ore, Danielboss a spus: Nu frate , dar caut o pe fb , și ii zici în mesaj ca vrei sa i spargi rozeta , îți dă ea numar Cum are? Sau lasa un nr. te rog! Link spre comentariu
Danielboss Reputație: 17 Postat Februarie 19 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Februarie 19 Ba nu citiți mesajele ? S a zis de 10 ori unde sunt situate alea și ca NU avem nr Link spre comentariu
Miki2021 Reputație: 1 Postat Februarie 19 Partajează Postat Februarie 19 Acum 2 ore, Danielboss a spus: Ba nu citiți mesajele ? S a zis de 10 ori unde sunt situate alea și ca NU avem nr Am întrebat de FB, ce te agiti asa ? Link spre comentariu
Danielboss Reputație: 17 Postat Februarie 19 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Februarie 19 Acum 22 minute, Miki2021 a spus: Am întrebat de FB, ce te agiti asa ? Sunt nefutut , dacă citeai mai sus vedeai ca la tgv nu mai ai ce sa futi nou, tu crezi ca e ușor cu atâtea frustrări Link spre comentariu
sauiram Reputație: 5 Postat Februarie 23 Partajează Postat Februarie 23 La 19.02.2024 la 20:15, Miki2021 a spus: Am întrebat de FB, ce te agiti asa ? Ai găsit fb ei ? Link spre comentariu
gabyhhh Reputație: 11 Postat Februarie 23 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 23 La 19.02.2024 la 14:03, Danielboss a spus: După ce treci de viisoara , urmează sa faci dreapta spre lucieni , spre vio trans , dar tu mergi înainte, urci panta și mergi în fata și în 200 300 m dai de ea , hai ca vad ca v ati activat toți, sa i ziceți sa mi dea ore gratis de futut pt reclama Ms colegu, eu am găsit-o Link spre comentariu
Danielboss Reputație: 17 Postat Februarie 23 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Februarie 23 Acum 2 minute, gabyhhh a spus: Ms colegu, eu am găsit-o I ai dat bine de i ai spart rozeta ? Mirosea bine ? Da ne aici un raiting , unboxing Ps: Eu din lipsa de noutăți aseară va zic cu mana pe inima, i am dat un nr lu nevasta mea .... Link spre comentariu
ale_xandru Reputație: 39 Postat Februarie 23 Partajează Postat Februarie 23 1 oră în urmă, gabyhhh a spus: Ms colegu, eu am găsit-o Cere un Nr de telefon cd te mai duci,la ce ora ai găsit-o? Link spre comentariu
okeb1 Reputație: 8 Postat Februarie 23 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Februarie 23 Da aseară era una la sens slabuta neagra asa, nu pare sa o fi văzut, era și prietenul se ducea în parcare la lidl😂 Link spre comentariu
blackseaboy Reputație: 18 Postat Februarie 28 Oras:TGV Oras:TGV Partajează Postat Februarie 28 ieri era masina pe politie la intrare stadion spre dedeman, era una langa masina probabil la amendat.....sau poate prestat :))))) Link spre comentariu
Danielboss Reputație: 17 Postat Martie 2 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Martie 2 Vedeți ba ca alea de la strada de ies seara au HPV Link spre comentariu
alexandru2019 Reputație: 241 Postat Martie 9 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Martie 9 Salutare băieți,ceva nou pe traseu?? Link spre comentariu
sauiram Reputație: 5 Postat Martie 15 Partajează Postat Martie 15 Are cnv nr lu tipa de sta mai sus de lucieni ,cea de are tiktok ??? Link spre comentariu
ale_xandru Reputație: 39 Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 La 15.03.2024 la 10:35, sauiram a spus: Are cnv nr lu tipa de sta mai sus de lucieni ,cea de are tiktok ??? Nu mai sta acolo,eu am trecut de 3 ori și nu am dat de ea. ieri în schimb era în sensul giratoriu de la Lidl ,la stadion....dar era poliția acolo 😁 Link spre comentariu
okeb1 Reputație: 8 Postat Martie 26 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Martie 26 3 hours ago, ale_xandru said: Nu mai sta acolo,eu am trecut de 3 ori și nu am dat de ea. ieri în schimb era în sensul giratoriu de la Lidl ,la stadion....dar era poliția acolo 😁 Pe la ce ora? Link spre comentariu
ale_xandru Reputație: 39 Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 Acum 19 minute, okeb1 a spus: Pe la ce ora? Era sa zic 16 cu aproximație....arata ft bn ,îmbrăcată frumos ...arata bine fata Link spre comentariu
Danielboss Reputație: 17 Postat Martie 26 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Martie 26 Eu zic sa va grăbiți la ea ca în curând i-l dau pe nemilosu de 13 cm și și ar putea sa dați în gol Link spre comentariu
sauiram Reputație: 5 Postat Martie 27 Partajează Postat Martie 27 Acum 16 ore, ale_xandru a spus: Era sa zic 16 cu aproximație....arata ft bn ,îmbrăcată frumos ...arata bine fata Și știi ceva despre ea ,un nr de tel sau dacă mai vine aici la stadion ? Link spre comentariu
ale_xandru Reputație: 39 Postat Martie 27 Partajează Postat Martie 27 Acum 19 minute, sauiram a spus: Și știi ceva despre ea ,un nr de tel sau dacă mai vine aici la stadion ? Nu știu nimic ,nu am apucat sa vb cu ea ,dar din ce am observat eu pe tik tok o vad ,e peisajul de la stadion in spatele ei cd face video.eu lucrez până la 17 de obicei și lucrez in Pucioasa,trec rar pe la Tgv in cursul săptămânii.in weekend nu am găsit-o la Lucieni ,am ft de 3 ori la rând și nu am găsit-o ... Link spre comentariu
sauiram Reputație: 5 Postat Martie 27 Partajează Postat Martie 27 Acum 1 minut, ale_xandru a spus: Nu știu nimic ,nu am apucat sa vb cu ea ,dar din ce am observat eu pe tik tok o vad ,e peisajul de la stadion in spatele ei cd face video.eu lucrez până la 17 de obicei și lucrez in Pucioasa,trec rar pe la Tgv in cursul săptămânii.in weekend nu am găsit-o la Lucieni ,am ft de 3 ori la rând și nu am găsit-o ... Am intels, daca faci rost de nr de tel ,sa ne ajuți și pe noi,app cum e pe tiktok? Link spre comentariu
Danielboss Reputație: 17 Postat Martie 27 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Martie 27 Acum 5 minute, ale_xandru a spus: Nu știu nimic ,nu am apucat sa vb cu ea ,dar din ce am observat eu pe tik tok o vad ,e peisajul de la stadion in spatele ei cd face video.eu lucrez până la 17 de obicei și lucrez in Pucioasa,trec rar pe la Tgv in cursul săptămânii.in weekend nu am găsit-o la Lucieni ,am ft de 3 ori la rând și nu am găsit-o ... Salut alea de pe tik tok sunt de la lucieni video din boschetii aia , nu prea sta la stadion asta ca e în scandal cu unele de acolo ca le fura clientii Adică dacă te referi la video de pe tik tok nu sunt de la stadion , am cam 4 5 drumuri pe zi la stadion acolo și nu sta acolo Link spre comentariu
Danielboss Reputație: 17 Postat Martie 27 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Martie 27 Acum 9 minute, sauiram a spus: Am intels, daca faci rost de nr de tel ,sa ne ajuți și pe noi,app cum e pe tiktok? Ba frate s a zis și mai sus ma , va e sila sa citiți ce s a vorbit... andreea_betty0103 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum