Sari la conținut

Traseiste din jurul Targovistei

Postări Recomandate

• Telefon: 0772247811
  • Oras:Cluj Napoca
  • Telefon: 0772247811
  • Oras:Cluj Napoca

Salutare colegi ciocanari...ceva pe langa targoviste avem sunt in zona si m-as descarca umpic

Link spre comentariu
Reputație: 3
  • Oras:București
  • Oras:București

Salut, e o fată spre priseaca, am trecut sapt trecută pe acolo prin pădure, era doar în chiloți, n am putut să opresc și nici n am văzut o prea bine. Știți ceva de ea?

Link spre comentariu
Reputație: 133
La 30.05.2024 la 20:21, Miki25 a spus:

Salut, e o fată spre priseaca, am trecut sapt trecută pe acolo prin pădure, era doar în chiloți, n am putut să opresc și nici n am văzut o prea bine. Știți ceva de ea?

O văzusem sapt trecuta în chiloți, cu tatele goale dansa tot timpul. Ieri am văzut o îmbrăcată și la fata nu mi s a părut atragatoare!!  

Link spre comentariu
Reputație: 0
  • Oras:Targoviste

Am vazut acum o fata la Stadionul de la Sheriff, parea de etnie, 70-80-100 (ca preturi) undeva la 25-30 de ani! Ce ziceti de ea, o stiti?

Link spre comentariu
  • Oras:Târgoviște
  • Oras:Târgoviște
Acum 28 minute, Hazosu a spus:

Am vazut acum o fata la Stadionul de la Sheriff, parea de etnie, 70-80-100 (ca preturi) undeva la 25-30 de ani! Ce ziceti de ea, o stiti?

Da frate le știm sunt aceleași de 10 ani , s a discutat și rediscutat de ele de 100 de ori mai sus 

Link spre comentariu
Reputație: 0
4 minutes ago, Danielboss said:

Tot asa e , nu s a schimbat nimic

Adica nu s-a schimbat nmc? Eu ma refer daca mai sta tot pe acolo, ca n-am mai vazut-o

Link spre comentariu

Salutare baieti, am avut eu azi drum spre Ploiesti si raportez ce a vazut azi cand m-am intors spre Tgv:
- dupa sensul giratoriu de la Nisipuri, pe langa spalatorie aia self-service, pana in intrare in Sacuieni era o duduie destul de buna la corp si nici la fata nu arata asa rau, nu parea de etnie, pana am facut sensul sa ma intorc la ea a disparut, propabil era deja la treaba fiindca era o masina fix unde am vazut-o, asa ca n-am mai stat sa o astept, merita incercata daca aveti drum
- fix la intrare in Secuieni era o tipa urata si grasa, de etnie sigur, nu cred ca se merita
- mai era tot la fel o tipa dupa Caragiale, intr-o curba pana la calea ferata, asta parea de etnie, statea jos, n-am vazut daca avea cur ceva, la fata arata asa si asa, macar nu era grasa
- pe ultima am vazut-o dupa podul ala de la Bratasanca, era destul de grasa, cam atat pot sa va spun ca mai mult nu am vazut, se ducea spre masina unuia
Toate astea erau in jur de ora 3 dupa amiaza, si am mai vazut-o pe una chiar buna la dus, in jur de 10 ziua, da nu mai stiu exact locatia unde, m-am uitat special dupa ea cand m-am intors, dar nu am vazut-o, daca ar fi sa ghicesc, cred ca era undeva  intre Sacuieni si Adanca, dar nu sunt sigur. Parea putin de etnie, da avea un corp belea rau, cu curu misto, era imbracata in turcoaz, asta chiar merita sa opresti la ea daca o vedeti prin zona
Faceti de vreti cu informartiile astea si bafta la ciocanit!

Link spre comentariu

Reputație: 8

Zona gaesti-titu am specificat nu dragodana, alte zone spre autostrada spre alte parti, nu vi s-a luat de obositele noastre de aici? Ca mie da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...