Andreibanu Reputație: 2 Postat Aprilie 11 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Aprilie 11 La 02.04.2024 la 12:20, sauiram a spus: A Mai găsit-o cv pe andreea_betty0103 ???? E fata care sta pe dreapta după intersecția cu Titu? Link spre comentariu
Vali98 Reputație: 0 Postat Aprilie 11 Oras:Dâmbovița Oras:Dâmbovița Partajează Postat Aprilie 11 La fata care stă în intersecție la Matraca a fost cineva? Link spre comentariu
sauiram Reputație: 5 Postat Aprilie 12 Partajează Postat Aprilie 12 Acum 14 ore, Andreibanu a spus: E fata care sta pe dreapta după intersecția cu Titu? Nu ,sta după intersecția cu lucieni ,cum urci imediat în dreapta Link spre comentariu
okeb1 Reputație: 8 Postat Aprilie 12 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Aprilie 12 Pai cine a mai vazut-o acolo? Ca am trecut aproape zilnic și nu era Link spre comentariu
Mangusta47 Reputație: 0 Postat Aprilie 15 Oras:Tgv Oras:Tgv Partajează Postat Aprilie 15 Mai e ceva pe la Caragiale sau MIja? Link spre comentariu
sauiram Reputație: 5 Postat Aprilie 16 Partajează Postat Aprilie 16 Ceva spre Găești găsim sh noi ? Link spre comentariu
MstrLucky Reputație: 1 Postat Mai 13 Telefon: 0772247811 Oras:Cluj Napoca Telefon: 0772247811 Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Mai 13 Salutare colegi ciocanari...ceva pe langa targoviste avem sunt in zona si m-as descarca umpic Link spre comentariu
lauritzen Reputație: 0 Postat Mai 13 Partajează Postat Mai 13 Era o tipă cu deficiente de vorbire a mai văzut-o cineva prin Tgv? Link spre comentariu
okeb1 Reputație: 8 Postat Mai 13 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Mai 13 De cand au bombardat--o baietii pe tiktok nu am mai vazut-o pe la noi Link spre comentariu
MstrLucky Reputație: 1 Postat Mai 14 Telefon: 0772247811 Oras:Cluj Napoca Telefon: 0772247811 Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Mai 14 Pai si chiar nimica prin zona?? Link spre comentariu
Andreibanu Reputație: 2 Postat Mai 28 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Mai 28 Salutare! Pucioasa, Fieni, Moreni avem vreo o fatuca? Link spre comentariu
Miki25 Reputație: 3 Postat Mai 30 Oras:București Oras:București Partajează Postat Mai 30 Salut, e o fată spre priseaca, am trecut sapt trecută pe acolo prin pădure, era doar în chiloți, n am putut să opresc și nici n am văzut o prea bine. Știți ceva de ea? Link spre comentariu
sauiram Reputație: 5 Postat Iunie 4 Partajează Postat Iunie 4 Ceva noutăți prin zona mai avem si noi ? Link spre comentariu
john71 Reputație: 133 Postat Iunie 6 Partajează Postat Iunie 6 La 30.05.2024 la 20:21, Miki25 a spus: Salut, e o fată spre priseaca, am trecut sapt trecută pe acolo prin pădure, era doar în chiloți, n am putut să opresc și nici n am văzut o prea bine. Știți ceva de ea? O văzusem sapt trecuta în chiloți, cu tatele goale dansa tot timpul. Ieri am văzut o îmbrăcată și la fata nu mi s a părut atragatoare!! Link spre comentariu
utok78 Reputație: 2 Postat Iunie 7 Oras:targoviste Oras:targoviste Partajează Postat Iunie 7 la tipa aia de la Dragodana de la Han a fost careva........ Link spre comentariu
Hazosu Reputație: 0 Postat Iunie 8 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Iunie 8 Am vazut acum o fata la Stadionul de la Sheriff, parea de etnie, 70-80-100 (ca preturi) undeva la 25-30 de ani! Ce ziceti de ea, o stiti? Link spre comentariu
Danielboss Reputație: 17 Postat Iunie 8 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Iunie 8 Acum 28 minute, Hazosu a spus: Am vazut acum o fata la Stadionul de la Sheriff, parea de etnie, 70-80-100 (ca preturi) undeva la 25-30 de ani! Ce ziceti de ea, o stiti? Da frate le știm sunt aceleași de 10 ani , s a discutat și rediscutat de ele de 100 de ori mai sus Link spre comentariu
Hazosu Reputație: 0 Postat Iunie 8 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Iunie 8 De tipa de la patiseria Sherif mai stie cineva ceva? Link spre comentariu
Danielboss Reputație: 17 Postat Iunie 8 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Iunie 8 Acum 4 minute, Hazosu a spus: De tipa de la patiseria Sherif mai stie cineva ceva? Tot asa e , nu s a schimbat nimic Link spre comentariu
Hazosu Reputație: 0 Postat Iunie 8 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Iunie 8 4 minutes ago, Danielboss said: Tot asa e , nu s a schimbat nimic Adica nu s-a schimbat nmc? Eu ma refer daca mai sta tot pe acolo, ca n-am mai vazut-o Link spre comentariu
freecam27 Reputație: 0 Postat Iunie 15 Partajează Postat Iunie 15 Salutare baieti, am avut eu azi drum spre Ploiesti si raportez ce a vazut azi cand m-am intors spre Tgv: - dupa sensul giratoriu de la Nisipuri, pe langa spalatorie aia self-service, pana in intrare in Sacuieni era o duduie destul de buna la corp si nici la fata nu arata asa rau, nu parea de etnie, pana am facut sensul sa ma intorc la ea a disparut, propabil era deja la treaba fiindca era o masina fix unde am vazut-o, asa ca n-am mai stat sa o astept, merita incercata daca aveti drum - fix la intrare in Secuieni era o tipa urata si grasa, de etnie sigur, nu cred ca se merita - mai era tot la fel o tipa dupa Caragiale, intr-o curba pana la calea ferata, asta parea de etnie, statea jos, n-am vazut daca avea cur ceva, la fata arata asa si asa, macar nu era grasa - pe ultima am vazut-o dupa podul ala de la Bratasanca, era destul de grasa, cam atat pot sa va spun ca mai mult nu am vazut, se ducea spre masina unuia Toate astea erau in jur de ora 3 dupa amiaza, si am mai vazut-o pe una chiar buna la dus, in jur de 10 ziua, da nu mai stiu exact locatia unde, m-am uitat special dupa ea cand m-am intors, dar nu am vazut-o, daca ar fi sa ghicesc, cred ca era undeva intre Sacuieni si Adanca, dar nu sunt sigur. Parea putin de etnie, da avea un corp belea rau, cu curu misto, era imbracata in turcoaz, asta chiar merita sa opresti la ea daca o vedeti prin zona Faceti de vreti cu informartiile astea si bafta la ciocanit! Link spre comentariu
okeb1 Reputație: 8 Postat Iunie 18 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Iunie 18 Ceva intre gaesti-titu exista?? Link spre comentariu
okeb1 Reputație: 8 Postat Iunie 23 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Iunie 23 Sau pe langa gaesti?? Nimeni nimic??? Link spre comentariu
john71 Reputație: 133 Postat Iunie 23 Partajează Postat Iunie 23 Acum 26 minute, okeb1 a spus: Sau pe langa gaesti?? Nimeni nimic??? Lângă Hanul Dragodana. Link spre comentariu
okeb1 Reputație: 8 Postat Iunie 23 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Iunie 23 Zona gaesti-titu am specificat nu dragodana, alte zone spre autostrada spre alte parti, nu vi s-a luat de obositele noastre de aici? Ca mie da Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum