djalex21 Reputație: 255 Postat Octombrie 2 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Partajează Postat Octombrie 2 La 30.09.2024 la 9:18, sauiram a spus: Mulțumesc Cum dam de doamna? Link spre comentariu
sauiram Reputație: 5 Postat Octombrie 4 Partajează Postat Octombrie 4 Ceva nou pe la targoviste, mai găsim și noi ? Link spre comentariu
Danielboss Reputație: 17 Postat Octombrie 9 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Octombrie 9 La 27.09.2024 la 23:50, alexandru2019 a spus: Da frate du-te seara de la 17-18 seara până la 22-23 la patiserie acolo vizavi de Dedeman,la Mihaela,e ce trebuie. Eu o știu de mulți ani, dar am o întrebare care știe, are cumva tatuaj pe spate? Deasupra fundului , e o curiozitate mai mult Link spre comentariu
sauiram Reputație: 5 Postat Octombrie 11 Partajează Postat Octombrie 11 Salut, la strada mai găsim și noi ceva ?? Link spre comentariu
Capitanul69 Reputație: 0 Postat Octombrie 27 Oras:Tgv Oras:Tgv Partajează Postat Octombrie 27 On 9/30/2024 at 9:39 AM, djalex21 said: De la ce ora activează? Am văzut-o săptămâna asta in jur de 22-23 ,nu am putut sa opresc că mă întorceam deja de la futut,nu mai aveam vlagă in mine,poate data viitoare când mai vin acasă Link spre comentariu
okeb1 Reputație: 8 Postat Luni la 06:47 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Luni la 06:47 Nimeni nimic nou? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum