sauiram Reputație: 11 Postat Iulie 17 Postat Iulie 17 Salut ,mai găsim pe undeva cv la strada ?după ora 15 ??
blackseaboy Reputație: 19 Postat Iulie 17 Oras:TGV Oras:TGV Postat Iulie 17 eu nu prea am mai vazut nimic zilele astea
muccelmare Reputație: 74 Postat Iulie 22 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 22 La sacuieni astazi spre Ploiesti pe dreapta langa niste stive de paleti era o domnisoara tinerica si frumoasa… stie cineva ceva de ea? Nu am putut opri
emachines Reputație: 897 Postat Iulie 23 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iulie 23 Acum 16 ore, muccelmare a spus: La sacuieni astazi spre Ploiesti pe dreapta langa niste stive de paleti era o domnisoara tinerica si frumoasa… stie cineva ceva de ea? Nu am putut opri 100 op / 150 combinat e frumușică si curata. Am fost de 2 ori
blackseaboy Reputație: 19 Postat Iulie 23 Oras:TGV Oras:TGV Postat Iulie 23 au ajuns centuristele sa ia 150? jale!
okeb1 Reputație: 20 Postat Iulie 23 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Iulie 23 Se mareste tva-ul si de aia 😂
giannini69 Reputație: 6 Postat Iulie 24 Oras:Deutschland(Aachen) Oras:Deutschland(Aachen) Postat Iulie 24 Acum 12 ore, blackseaboy a spus: au ajuns centuristele sa ia 150? jale! O ,,brunetă" tânără, frumoasă mi-a cerut 150 pentru finalizare orală... s-au vorbit între ele?... Sau cei din acvariu sau înțeles între ei?
lauritzen Reputație: 0 Postat August 8 Postat August 8 La 22.07.2025 la 14:29, muccelmare a spus: La sacuieni astazi spre Ploiesti pe dreapta langa niste stive de paleti era o domnisoara tinerica si frumoasa… stie cineva ceva de ea? Nu am putut opri Da,o cheamă Ana, ...face treaba buna
sauiram Reputație: 11 Postat August 11 Postat August 11 La 08.08.2025 la 22:19, lauritzen a spus: Da,o cheamă Ana, ...face treaba buna Are cineva nr ei ?
okeb1 Reputație: 20 Postat August 11 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat August 11 Eu as zice ca fara acordul lor sa nu mai dam numerele pe aici, mai ales celor de la strada
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum