Sari la conținut

Traseiste din jurul Targovistei

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

in seara asta era o tipa blonda in dreptul campusului.... Are cineva detalii, telefon, preturi

Postat

Adica ai vazut, ti-a placut, dar de intrebat ne intrebi pe noi. .

Opream daca eram singur......

Eu cred ca acesta forum este pentru obtinerea de informatii, nu de comentarii pe langa. Daca nu detineti informatii nu mai are rost sa postati comentarii aiurea.

• Oras:Targoviste
Postat

Ai drepatate partial. Forumul este si pentru obtibere de informatii, dar daca toti am vrea numai sa obtibem fara sa impartasim nimic, existenta forumului nu si-ar mai avea rostul. In alta ordine de idei, petsonal n-am vazut-o inca. Din cand in cand mai apare Alina (ea este cea mai inalta dintre toate) despre care s-a mai discutat. Poate s-a vopsit blonda?

Postat

In parcarea de la intrarea in Adanca stau 2 pustoaice. Am luat-o pe cea mai inaltuta, isi zice Adina, cam 1.65 si 50 kg, tigancusa, blond-roscat. Am negociat 50 lei OP+NP, actiunea in masina pe o straduta laterala. Fata este ok, face oral deep, se joaca frumos cu ea si cu ouole, la normal nu face figuri, nu bate apropouri cu timpul, etc. Eu am fost multumit, a fost de acord sa termin pe sanii ei. Per total zic ca metita, am stat cam 20 de min timp in care m-a tot intrebat daca e ok si daca ma simt bine.

• Like 1
  • Oras:targoviste
  • Oras:targoviste
Postat

pe la ce ora le gasesc acolo???  sau un nr de tel daca ai multumesc

Postat

pe la ce ora le gasesc acolo??? sau un nr de tel daca ai multumesc

Fratele nostru, iti respect amabilitatea, dar totusi nu suntem birou de informatii si nici pestii fetelor. De unde tata mare nr de tel sau de unde sa le stiu programul. Pur si simplu am trecut prin zona, am oprit, am negociat, am futut, apoi am impartasit experienta aici. Cam asa ar trebui sa functioneze site-ul. Cred ca ar fi cazul sa ne impartasesti si noua din experientele tale.

• Like 1
Postat

Ieri in parcarea pana Ilfoveni venind dinspre Bucuresti am vazut o tipa brunetă slabuta.Nu am putut sa opresc ca nu eram singur.daca o mai vad si azi opresc si o sa vad ce si cu.stiti ceva despre aceasta fata?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...