Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Ping 3 Ms
  • Oras:Ping 3 Ms
Postat
Anumiți motani neînțelegători și neechilibrați nu pricep că nu avem pisdicuțu-cuțu în comun, ci avem avem în comun motanii !

Printre care al meu, Supremul ,ce a văzut pe lânga Amsterdam și Marriot în Paris, Bavaria, și l-am adus cu mine și în Ro, ca să moară la 14 ani ptr că de ce? NU ptr că i se terminaseră zilele, ci ptr că l-a mușcat de gât un maidanez.  Ălalalt motan negru ce-l adusesem în Ro cu un an în urmă, jelea și el lângă mine mortul, incredibil. Avea tinerelul niște mușchi la ceafă ca de culturist, deltoizi de la tracțiuni ce le făcea urcăndu-se pe garduri dintr-o săritură. Puțea ca un hoit, se odoriza pesemne singur cu pișatul ăla ce-l țârâia pe gardurile și plantele din jurul casei, ca să se știe cine e șeful. Sau ce altceva? Venea pe ușile culisante de la demisol și etaje, și se parca în pat lânga mine, just like that. Mă trezeam noaptea de mirosul ascuțit și pestilențial, îl împingeam mai mereu din pat. Dreaq, la ușa dormitorului dădeam tot timpul pe prag dimineața de cărăbuși, șoareci, vrăbii și porumbei morți. Pe de o parte-l aplaudam, pe de altă parte NU!! După nici o luna a dispărut  și el din jurul casei, nu l-am mai găsit nici pe cel tânăr niciodată, deși era cu cip în spatele căpățânii!!  Insistențe peste tot la primărie, afișuri cu el prin cartier pe stâlpi, sunat vecinii direcți, alarme la poliție și presa locală, administrația animalelor pierdute, dispensare veterinare etc. Gone for good :((  Ca să nu spun câți bani m-a costat să aduc starurile mele motănești  în Ro: vaccinuri, pașapoarte, cutii speciale de transport si bilete de avion VIP. Jur pe viața mea că studiez pisicile de o viață întreagă, iubesc animalele feline ptr că-s independente de om. Am văzut feline mari de aproape din Kenia și până în Africa de Sud, peste tot. Fascinante!

Respect ptr animalele ce nu ți se kk în casă aiurea! 

Păi io am iubit toată viața felinele și acum ce? Mă bannează un Pisicuts? :)))

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...