doixdoi Reputație: 941 Postat Mai 20, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2013 Salutare fete si baietiNu,nu este o invitatie generala la petrecere.Pe fondul agitatiei de pe forum din ultima perioada,petrecaret cum sint dar si pacifist,am incercat sa fac un experiment:sa pun alaturi colegi de forum care in virtual sint daca nu dusmani,cel putin nu se agreaza.Si am incercat de cateva ori insa "subiectii" s-au cam prins si mi-au dejucat planurile(probabil le era mai drag sa se urasca si sa se injure in virtual decat sa bea din cupa prieteniei).Unora chiar le-am spus direct sa aiba o intrevedere cu "dusmanul",eu cunoscindu-i pe amandoi,sa vada fiecare ca de fapt incompatibilitatea nu e atat de grava.Unii,mai intelepti,au acceptat insa de fiecare data cealalta parte a fost suficient de incapatanata sa nu accepte.Iata ca insa saptamana trecuta experimentul mi-a iesit exact cand nu ma asteptam si doar printr-o coincidenta a putut fi realizat.Si i-am adus la aceeasi masa pe cei doi.Nu stiu ce au gandit initial insa lucrurile au decurs exact cum ma asteptam,poate chiar mai mult de atat,la un momentdat cei doi erau de nedespartit.Este adevarat ca vorbesc de doi oameni inteligeti,cu simtul umorului ,oameni carora le place distractia si prietenia.La fel de adevarat este insa ca stiu si oameni care s-au vazut,au stat la aceeas masa dupa care,pe forum au continuat sa nu se agreeze.Credeti ca exista vreo sansa ca lucrurile sa se linisteasca ,relatiile dintre "parti" sa se detensioneze daca exista intalnire reala sau e mai placut sa ne dusmanim?Ce calitati sint necesare unui om sa poata trece cu vederea peste greselile celuilalt astfel incat ,macar aici,pe un forum unde se presupune ca oamenii sint extrem de relaxati (baietii au parte de mult sex,fetele de multi bani,unele poate chiar si de sex,presupunand ca o fac din placere), ca atmosfera sa fie relaxata,diferentele de opinie sa fie exprimate in mod civilizat,orientarile de orice natura,fie religioase,sexuale sa fie acceptate fara a mai fi blamate de ceilalti?Ce parere aveti despre intalnirile dintre membrii,credeti ca vom putea ajunge vreodata sa ne cunoastem atat de multi incat si daca avem diferente de opinie sa le putem rezolva direct,fara a mai trage intreg forumul in scandaluri interminabile?Personal am incercat intotdeauna sa fac pace intre oameni,acelas lucru am facut si intre colegi de aici,fie fete fie baieti.Unii au inteles intentia mea,altii nu,cineva chiar mi-a spus ca sint cu doua fete (faces nu girls).A spus-o cred cu prietenie,nu m-am suparat,mi-a explicat ca de fapt a vrut sa spuna ca vreau sa nu supar pe nimeni.O spun acum deschis,nu am niciun interes,pur si simplu asa sint eu,imi place prietenia,linistea,gasca mare unde toata lumea sa cinte,bea ,danseze,sa rada.Este un mod de viata care imi face bine.Desi eu nu pot sa ma bucur total ,nu pot bea mai mult de un pahar de vin rosu,tutun adio,dans -dificil,mancare nu mai vorbesc (norocul meu ca-mi ramane suficienta energie pt. fete) .Voi ce credeti,voi cum sinteti?Cum va place?
Administrator pisicuts Reputație: 114769 Postat Mai 20, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 20, 2013 Un singur lucru vreau sa punctez: la petrecere sa nu fie uitate manelele, micii si damigeana cu tzuica. Langa ele fratele euflo se simte ca pisica langa wiskas.
euflo96 Reputație: 5 Postat Mai 20, 2013 Oras:xxx Oras:xxx Postat Mai 20, 2013 Doixdoi, ma sperii.... Tu ai de gand sa ne duci la Vama si sa ne ascunzi hainele? Bagabontule...Eu zic sa-l luam si pe Pisic si sa-l impacam cu muzica buna, il ducem la un chef si il tinem 3 zile fara manele si fara pepsi. Si apoi sa il ducem la femei cu tate mici. PS Ai numarat cate intrebari ai pus? Trebuia sa faci un formular... :laugh2
raffaello Reputație: -6837 Postat Mai 21, 2013 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 21, 2013 Doixdoi , pt petrecerea asta inchiriezi stadionul Ghencea ?
doixdoi Reputație: 941 Postat Mai 21, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 21, 2013 Aparent nu prea ati citit continutul ci numai titlul.Sau ma rog,va place mai mult mistocareala decat lucruri serioase,distractive,simple.Ok,va raspund asa cum doriti voi.Motane,daca imi faci bucuria si-ti arati fatza la o petrecere,desi nu-mi plac manelele cu extrem de mici exceptii,vreo 3-4 vechi(oricum pe cele noi nu le-am ascultat,le-am tratat ca pe muzica "moderna" actuala-ignore total) onorez toate cererile tale.Euflo,in Vama nu va iau,sigur nimeni nu are curajul sa se dezbrace si nu as face decat sa ingros rindurile chilotzarilor si asa deja prea multi.Am pus cinci intrebari cred,mi-ar fi placut sa si raspundeti la ele,inclusiv tu.Raffaelo,nu,nu inchiriez Ghencea.Am curtea atat de mare ca as putea lejer sa fac o petrecere cu cateva sute de colegi.Initial vroiam sa cumpar un apartament unde sa fac un soi de club,un loc discret unde sa ne adunam,sa ne distram,indiferent ca avem sau nu fete.Acum am mari indoieli ca as putea realiza asa ceva.Oricum nu voi mai pune acest plan in aplicare. Motane,cam asa ar fi desi eu ma gandeam la ceva mai degraba cum zicea Freddy
raffaello Reputație: -6837 Postat Mai 21, 2013 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 21, 2013 Am citit si continutul .iti spuneam de stadion pt ca daca e sa vina la petrecere toti care sunt in conflicte pe acest forum .. stadionul s-ar umple cu tot cu tribune
Administrator pisicuts Reputație: 114769 Postat Mai 21, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 21, 2013 La 21.05.2013 la 10:14, Raffaello a spus: Am citit si continutul .iti spuneam de stadion pt ca daca e sa vina la petrecere toti care sunt in conflicte pe acest forum .. stadionul s-ar umple cu tot cu tribune
raffaello Reputație: -6837 Postat Mai 21, 2013 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 21, 2013 Ca de obicei , pt mine mesajele vizuale transmise de pisic sunt peste puterea mea de intelegere .. Probabil au o logica , insa este prea "pisiceasca" Doixdoi , e de apreciat tentativa ta , insa parerea mea sincera este ca nu cred ca va putea fi realizabila . Ca un exemplu ( daca tot ne da mesaje vizuale ) @pisicuts nu-l vad band pepsi cot la cot cu multiplul banat CBxxx
doixdoi Reputație: 941 Postat Mai 21, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 21, 2013 1.Credeti ca exista vreo sansa ca lucrurile sa se linisteasca ,relatiile dintre "parti" sa se detensioneze daca exista intalnire reala2.E mai placut sa ne dusmanim?3.Ce calitati sint necesare unui om sa poata trece cu vederea peste greselile celuilalt astfel incat ,macar aici,pe un forum unde se presupune ca oamenii sint extrem de relaxati (baietii au parte de mult sex,fetele de multi bani,unele poate chiar si de sex,presupunand ca o fac din placere), ca atmosfera sa fie relaxata,diferentele de opinie sa fie exprimate in mod civilizat,orientarile de orice natura,fie religioase,sexuale sa fie acceptate fara a mai fi blamate de ceilalti?4.Ce parere aveti despre intalnirile dintre membrii,credeti ca vom putea ajunge vreodata sa ne cunoastem atat de multi incat si daca avem diferente de opinie sa le putem rezolva direct,fara a mai trage intreg forumul in scandaluri interminabile?5.Voi ce credeti?6.Voi cum sinteti?7.Cum va place?Poftim,sint 7 intrebari.Este clar acum?Nu am facut nicio invitatie,nu am avut nicio initiativa (tentativa),doar am pus cateva intrebari sa vad cam cum gindesc si prefera oameni care in mod normal ar trebui sa fie relaxati datorita cel putin a principalei activitati ce ne aduce pe toti aici,pe forum (eventual dupa incercam o "mare adunare nationala").Posibil sa ma fi inselat eu si de fapt placerea barfelor si a scandalurilor sa fie atractia socializarii pe forum,cel putin judecand dupa cat "interes" se vede manifestat fata de subiect.In acest caz eu v-am salutat,imi iau jucariile si ma duc unde zicea prietenul Euflo,in Vama Veche.Ne "vedem" la toamna.
alt_nume5465656 Reputație: 25 Postat Mai 21, 2013 Oras:Unde? Oras:Unde? Postat Mai 21, 2013 1) Da. Cred ca e mult mai usor sa categorisesti pe cineva daca nu-l cunosti (de asta ma fac si eu vinovat). 2) Nu. Disputa sau discutia poate fi chiar constructiva daca nu se intrec limite si se jignesc useri/persoane. 3) Deschidere sau dorinta de deschidere pt a intelege si opinia altuia. Prefer sa stau langa cineva care e pasionat de scat si sa incerc sa-l ascult fara sa fiu zeflemitor decat sa stau langa cineva care mananca cacat cu toptanul pe forum si merge pe principiul "my way, sau autostrada". 4) Scandalurile s-au iscat si intre membrii care s-au vazut. Nu tot timpul o intalnire ajuta la stingerea focurilor dar vreau sa sper ca berea si-un futai le pot stinge. 5) Cred ca pana si eu care pot sa spun ca nu am cautat sa intru in rahaturi m-am simtit tras in ele si nu am realizat cum. Unele dispute au fost chiar amuzante si am ajuns sa vad (si sper ca si ei) ca nu suntem chiar atat de rai. Merg pe principiul ca oamenii sunt buni si desi mi se dovedeste contrariul destul de des ma mentin pe pozitie. 6) Sunt genul de om care ar prefera cearta sa fie fata in fata. Toate badaranismele (de care am fost si eu acuzat) ies in evidenta prost prin text. Discutia poate aduce rezultate uimitoare. Sunt un swinger (ma rog inca duc munca de convingere cu a mea), sunt un switch, sunt un domn, sunt un porc. Depinde de situatie, stare, interlocutor. Dar cel mai mult, sunt un om si daca sunt tratat ca atare o sa returnez favorul. 7) Unde si cand gresesc voi fi primul care imi voi cere scuze. Urasc ipocrizia si zambetele false. Daca am ceva de spus o sa o spun indiferent de consecinte. Suntem pe un forum unde ni s-a dat voie sa ne refugiem cate putin (de la munca, nevasta, copii samd) si vreau sa pot fi eu insumi fara sa fiu catalogat drept fel si chip pt convingerile, parerile sau inclinatiile mele. Nu pleca in vama inca. Stai cu noi. Mi-a facut tot timpul placere sa te citesc si-mi place atitudinea ta zen asupra vietii chiar daca nu sunt tot timpul in asentiment. Salutari, M.
maxxx80 Reputație: 233 Postat Mai 21, 2013 Telefon: robertcraciun82@yahoo.com Oras:departe de casa Telefon: robertcraciun82@yahoo.com Oras:departe de casa Postat Mai 21, 2013 1. cu siguranta. parerea mea e ca nu ai cum sa judeci o persoana atata timp cat nu o cunosti2. dusmania a existat ,exista, si va exista atata timp cat va mai fi o farama de viata pe pamant3.toleranta la prostie, rabdare si in primul rand educatie4.cred ca atata timp cat se pastreaza o limita in ceea ce priveste "privacy" aceste intalniri nu pot fi decat placute si chiar regret ca nu prea am posibilitatea sa particip la asemenea intalniri5. eu cred ca este loc pt toata lumea chiar si aici pe forum6.mie unul imi plac femeile distractia si "tovarasia" si sincer nu prea imi umplu creierii capului cu toate tampeniile si scandalurile care se creeaza. viata este prea scurta.7. gratis
pisicipecreier Reputație: 37 Postat Mai 21, 2013 Telefon: pisicipecreier@yahoo.com Oras:Bucuresti Telefon: pisicipecreier@yahoo.com Oras:Bucuresti Postat Mai 21, 2013 Doixdoi, pune berea aia la rece. Eu sigur vin, daca sunt invitat. Numai sa nu ma tii mult ca n-am voie sa lipsesc noaptea de acasa.
raffaello Reputație: -6837 Postat Mai 21, 2013 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 21, 2013 La 21.05.2013 la 13:11, doixdoi a spus: 1.Credeti ca exista vreo sansa ca lucrurile sa se linisteasca ,relatiile dintre "parti" sa se detensioneze daca exista intalnire reala : NU 2.E mai placut sa ne dusmanim? Pentru unii da , e o a doua fire 3.Ce calitati sint necesare unui om sa poata trece cu vederea peste greselile celuilalt astfel incat ,macar aici,pe un forum unde se presupune ca oamenii sint extrem de relaxati (baietii au parte de mult sex,fetele de multi bani,unele poate chiar si de sex,presupunand ca o fac din placere), ca atmosfera sa fie relaxata,diferentele de opinie sa fie exprimate in mod civilizat,orientarile de orice natura,fie religioase,sexuale sa fie acceptate fara a mai fi blamate de ceilalti? Sa fie OM cu bun simt 4.Ce parere aveti despre intalnirile dintre membrii,credeti ca vom putea ajunge vreodata sa ne cunoastem atat de multi incat si daca avem diferente de opinie sa le putem rezolva direct,fara a mai trage intreg forumul in scandaluri interminabile? NU ! nu cred ca este posibil si nici recomandat ca virtualul sa fie transpus in real decat in cazuri izolate .5.Voi ce credeti? Nimic 6.Voi cum sinteti? Conteaza ?! 7.Cum va place? OWO eventual CIM , normal cu o blonda slim Poftim,sint 7 intrebari.Este clar acum?Nu am facut nicio invitatie,nu am avut nicio initiativa (tentativa),doar am pus cateva intrebari sa vad cam cum gindesc si prefera oameni care in mod normal ar trebui sa fie relaxati datorita cel putin a principalei activitati ce ne aduce pe toti aici,pe forum (eventual dupa incercam o "mare adunare nationala").Posibil sa ma fi inselat eu si de fapt placerea barfelor si a scandalurilor sa fie atractia socializarii pe forum,cel putin judecand dupa cat "interes" se vede manifestat fata de subiect.In acest caz eu v-am salutat,imi iau jucariile si ma duc unde zicea prietenul Euflo,in Vama Veche.Ne "vedem" la toamna.
euflo96 Reputație: 5 Postat Mai 21, 2013 Oras:xxx Oras:xxx Postat Mai 21, 2013 Pisicuts suna la Radio Erevan.-Buna ziua, vreau sa stiu daca pot sa aduc Salam in Vama....-Buna ziua, ascultatorule. Salam poti sa aduci, dar pe Florin sa il lasi acasa!
stalingrad Reputație: 44 Postat Mai 21, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 21, 2013 doixdoi, eşti un tip cu o infinită generozitate, şi nu în sensul că dai bani săracilor, ci ca mod de a privi lumea şi a îmbrăţişa universul. Mi se pare greoi să iau la puricat şi să-ţi răspund la fiecare întrebare, aşa că voi formula doar două enunţuri:- pacea absolută este iluzorie, căci conduce la plictis. Unii zic că ispita cunoaşterii l-a aruncat pe Adam din paradis, eu cred că de vină a fost plictiseala la care-l condamna fericirea;- în loc să mă "împreunez" la o petrecere cu cineva care m-a înjurat pe aici, mai bine beau cot la cot cu unul ce-mi place, pe care-l iubesc prin scrisul lui. De ex., de un milion de ori aş prefera să dau o beţie cu tine, decât cu oricare alt user cu care am schimbat fulgere şi tunete.
the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 21, 2013 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Mai 21, 2013 @doixdoi apreciez faptul ca esti un om bun care emana ganduri bune, numai sa ai mare bagare de seama ca de obicei, faza asta cu medierea conflictelor te poate pune pe tine intr-o postura nefavorabila...sti si tu vorba aia cu '' facerea de bine futere de mama ''....care este diferenta intre a pune la aceeasi masa doi dusmani sau doi prieteni ?????hai sa face-m proiectul ala cu pescuitul mai bine ! fii tu organizator ! eu iti voi da tot concursul ...
Administrator pisicuts Reputație: 114769 Postat Mai 21, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 21, 2013 La 21.05.2013 la 14:45, euflo96 a spus: Pisicuts suna la Radio Erevan.-Buna ziua, vreau sa stiu daca pot sa aduc Salam in Vama....-Buna ziua, ascultatorule. Salam poti sa aduci, dar pe Florin sa il lasi acasa!
doixdoi Reputație: 941 Postat Mai 24, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2013 Nu a venit toamna.Din prietenie pentru Alexandra am revenit cu anuntul de pe topicul ei si atunci am zis ca onorabil ar fi si sa raspund colegilor care au scris aici.Asadar:Alt nume,in Vama oricum plec,nu am incotro,si de nu as vrea,caldurile ce vin ma trimit acolo,te astept la o bere cand ajungi in tara,ca si pe Maxx;Raffaelo,am inteles mesajul;Stalingrad,m-ai surprins (placut),putine sint lucrurile care ma plictisesc,concordia nu este unul dintre ele,cu mare placere facem acea betie;Nashule,esti tare,exact asta am patit cu multi de pe forum,am incercat ceva ,a iesit altceva,mi-au iesit vorbe si cel mai neplacut este ca nimeni nu are barbatia sa mi-o spuna in fata dar nu disper,asa se vede valoarea oamenilor.Cat despre iesirea la peste,in continuare sint deschis si ai fi surprins sa stii cati si mai ales cine ar mai fi interesat insa aceea este actiunea ta,fii un bun organizator si fa-o,te pot ajuta cu raspandirea vorbei dar detaliile si invitatiile trebuie sa le faci personal si pe privat,in functie si de cei ce si-au anuntat disponibilitatea.Pisic ,flo,distractie placuta copii
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 24, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 24, 2013 La 21.05.2013 la 15:14, The Godfather a spus: @doixdoi apreciez faptul ca esti un om bun care emana ganduri bune, numai sa ai mare bagare de seama ca de obicei, faza asta cu medierea conflictelor te poate pune pe tine intr-o postura nefavorabila...sti si tu vorba aia cu '' facerea de bine futere de mama ''....care este diferenta intre a pune la aceeasi masa doi dusmani sau doi prieteni ?????DoiXdoi...dupa cum bine a punctat Nashu` si dupa cum bine ti-am spus-o si eu de mai multe ori...incearca frate sa stai departe de asa zisele conflicte virtuale si lasa-i pe fiecare in parte sa se impace sau sa se omoare in felul lor.Incercand constant(pt ca asta faci)sa mediezi,la un moment dat vei cadea in extrema cealalta...pt ca fiecare vede lucrurile in stil propriu...nu toti suntem la fel,nu toti gandim la fel si nu toti avem ganduri bune ca si tine. La 24.05.2013 la 10:39, doixdoi a spus: Nashule,esti tare,exact asta am patit cu multi de pe forum,am incercat ceva ,a iesit altceva,mi-au iesit vorbe si cel mai neplacut este ca nimeni nu are barbatia sa mi-o spuna in fata dar nu disper,asa se vede valoarea oamenilor.Avand in vedere scrisele tale,sper ca ti-ai facut o idee despre cine-ti merita atentia si cine nu?!?...de aici incolo trage linie,alege-ti cu grija prietenii si incearca sa stai departe de `functia de mediator`....parerea mea strict personala o stii deja....ESTI PREA BUN SI GANDESTI PREA CURAT PT `LUMEA` ASTA...........restul...plm...te descurci ca esti baiat mare...mergi singur in picioare SUCCESURI! P.S si vis-a-vis de invitatiile la petreceri...ce-i spontan,intodeauna-i mai frumos...daca intelegi ce vreau a spune?!?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum