jonny_fucker Reputație: 256 Postat Iunie 7, 2019 Telefon: Jonny Fucker is on the wave !! Oras:Dupa Pizde Telefon: Jonny Fucker is on the wave !! Oras:Dupa Pizde Partajează Postat Iunie 7, 2019 Ai dreptate sogore . Atâtea fete faine și așe puțâni bani ..... Că pulă ar și ..... ca să zâc așe (încă) !!No zâ tu dreptatei în lumea asta ???? 1 Link spre comentariu
addicted69 Reputație: 1076 Postat Iunie 8, 2019 Partajează Postat Iunie 8, 2019 Fost si eu la Kim. Progr prin sms cu o zi inainte, respectata.Aspect fizic.. buna de pula, comunicativa, se vede ca e trecuta prin viata. Dupa dus si achiatarea in avans a celor 150 lei, trecem la actiune. O intind in pat si incep sa savurez coroul ei cu piele bronzata, fina. Trece si ea sa ma sarute pe corp, lins de oo, oral nep foarte bun, umed cu schimbari de ritm. Cer prez si trecem la NP.. 2-3 pozitii si cob ca eram f excitat.. o experienta placuta desi , de revenit desi eu prefer genul teenage.. 7 Link spre comentariu
serpentpaul Reputație: 9 Postat Iunie 8, 2019 Partajează Postat Iunie 8, 2019 Programare super usoara! Fata excelenta! Oral super bun, merita fiecare banut! O sa revin cu siguranta 2 Link spre comentariu
kimkim Reputație: 2561 Postat Iunie 11, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iunie 11, 2019 Fost si eu la Kim. Progr prin sms cu o zi inainte, respectata.Aspect fizic.. buna de pula, comunicativa, se vede ca e trecuta prin viata. Dupa dus si achiatarea in avans a celor 150 lei, trecem la actiune. O intind in pat si incep sa savurez coroul ei cu piele bronzata, fina. Trece si ea sa ma sarute pe corp, lins de oo, oral nep foarte bun, umed cu schimbari de ritm. Cer prez si trecem la NP.. 2-3 pozitii si cob ca eram f excitat.. o experienta placuta desi , de revenit desi eu prefer genul teenage..Multumeeesc!!! :* Link spre comentariu
kimkim Reputație: 2561 Postat Iunie 11, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iunie 11, 2019 Programare super usoara! Fata excelenta! Oral super bun, merita fiecare banut! O sa revin cu sigurantaMultumesc!!! :* Link spre comentariu
titi2017 Reputație: 10 Postat Iunie 11, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Iunie 11, 2019 Buna,Kim. Mâine esti in Cluj? 1 Link spre comentariu
Vizitator anymu_ Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2019 Partajează Postat Iunie 11, 2019 Buna,Kim. Mâine esti in Cluj? .... pana pe data de 14iunie am sa fiu aici! :) 1 Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2019 Partajează Postat Iunie 11, 2019 bibi78 pana pe data de 14iunie am sa fiu aici! :)14 inclusiv, full day? Link spre comentariu
kimkim Reputație: 2561 Postat Iunie 11, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iunie 11, 2019 Buna seara! :) Doar maine (miercuri) si poimaine (joi) mai sunt disponibila pentru programari!!! :* Va multumesc si va doresc o seara excelenta!!! ❤️ Link spre comentariu
kimkim Reputație: 2561 Postat Iunie 12, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iunie 12, 2019 O zi minunata va doresc!!! ❤️❤️❤️ 14 Link spre comentariu
kimkim Reputație: 2561 Postat Iulie 22, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iulie 22, 2019 Buna, bunaaaaa!!! ❤️ Vreau sa va anunt ca revin pentru cateva zile la voi!!! ❤️❤️❤️ Am sa fiu disponibila de joi (25.07) pana duminica (04.08)!!!!!!! Preturile si serviciile sunt aceleasi (de pe prima pagina), locatia va fi langa Iulius Mall! Numarul de contact cel din titlu! :) Multumesc si abia astept sa ne vedem/revedem!!!! :* :* :* :* :* 4 Link spre comentariu
mister01 Reputație: -36 Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 Buna , te asteptam cu drag frumoaso !! Link spre comentariu
mister01 Reputație: -36 Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 Buna , te asteptam cu drag frumoaso !! Link spre comentariu
666220 Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 Nu avem iulius mall la sibiuvi la sibiu ? Link spre comentariu
morrdorr Reputație: 22 Postat Iulie 24, 2019 Partajează Postat Iulie 24, 2019 maine am drum prin Cluj, de la ce ora o sa fi disponibila? Link spre comentariu
kimkim Reputație: 2561 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iulie 25, 2019 Buna, de astazi sunt disponibila!!! Va super pupacesc!!! :* :* :* 2 Link spre comentariu
Vizitator ga971774 Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2019 Partajează Postat Iulie 25, 2019 Buna, de astazi sunt disponibila!!! Va super pupacesc!!! :* :* :*Bine ai revenit zână:). Nu am reușit să scriu recenzia după ultima vizită dar tu nu ai nevoie de recomandări, asta e sigur. Ședere plăcută la noi. 1 Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9877 Postat Iulie 26, 2019 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Partajează Postat Iulie 26, 2019 Buna, de astazi sunt disponibila!!! Va super pupacesc!!! :* :* :*Asa deci? De aia mi s-a topit mie incghetata de ciocolata cu cirese... si tu nu raspundeai la tel? Bine ca n-am sunat la usa cum imi trecuse prin cap. Am aflat la mana a doua ca esti plecata... la fel de bine puteam afla de la televizor ca-i criza de gogosi in Cj. :laugh2 Deci m-ai facut sa mananc singur juma de kil de inghetata. Daca se organizeaza ceva festival gastronomic al aluaturilor (celebra pizza de casa + gogosi) ma invitati? Te bipup (sa-i dai unul si la vecina) :laugh2 2 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2019 Partajează Postat Iulie 26, 2019 Buna, bunaaaaa!!! ❤️ Vreau sa va anunt ca revin pentru cateva zile la voi!!! ❤️❤️❤️ Am sa fiu disponibila de joi (25.07) pana duminica (04.08)!!!!!!! Preturile si serviciile sunt aceleasi (de pe prima pagina), locatia va fi langa Iulius Mall! Numarul de contact cel din titlu! :) Multumesc si abia astept sa ne vedem/revedem!!!! :* :* :* :* :*Îmi spui te rog frumos în ce interval orar poți fi contactată?Să nu deranjez, nu de alta. Mulțumesc :) Edit:M-am documentat, scuze!Te caut eu!! :wink2 2 Link spre comentariu
kimkim Reputație: 2561 Postat Iulie 28, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iulie 28, 2019 Astazi NU sunt disponibila, ne auzim de luni, va doresc o duminica minunata!!! :* :* :* Link spre comentariu
bedkim Reputație: 603 Postat Iulie 30, 2019 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Partajează Postat Iulie 30, 2019 salut kim. vorbești destul de mult engleza de bază pentru a organiza o întâlnire? V-am contactat prin SMS și pm, dar nici un răspuns. mulțumesc 1 Link spre comentariu
arwen_men Reputație: 118 Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 Salutare. Kim esti superba! Incidentul cu telefonul mi.a cam stricat dispozitia. Have to see you soon! 1 Link spre comentariu
mihai1996 Reputație: 66 Postat Iulie 30, 2019 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Iulie 30, 2019 Buna Kim la Sibiu nu ai vrea sa vii? 1 Link spre comentariu
damon salvatore Reputație: 332 Postat Iulie 31, 2019 Oras:Sin City Oras:Sin City Partajează Postat Iulie 31, 2019 Am si eu o intrebare,sanii sunt naturali sau siliconati? 1 Link spre comentariu
kimkim Reputație: 2561 Postat Iulie 31, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iulie 31, 2019 Salutare. Kim esti superba! Incidentul cu telefonul mi.a cam stricat dispozitia. Have to see you soon!Multumesc frumos pentru tot! ❤️ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum