andreib24 Reputație: 322 Postat Martie 28, 2019 Postat Martie 28, 2019 Descriere MatrimonialeBuna , ma numesc Alma sunt nou venita in orasul tau. sunt o persoana prietenoasa , comunicativa si dornica sa-ti satisfaca orice fantezie. Muncesc doar pe baza de programari. Multum 1
laury Reputație: 24072 Postat Martie 28, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Martie 28, 2019 Wow ce sani lasati
slc2000 Reputație: 494 Postat Martie 28, 2019 Telefon: 0744304468 Oras:Bucuresti Telefon: 0744304468 Oras:Bucuresti Postat Martie 28, 2019 Curul in schimb e super misto!
eggo2005 Reputație: 74 Postat Martie 29, 2019 Oras:Tot acolo Oras:Tot acolo Postat Martie 29, 2019 Are scorul de 200 lei pe juma de ora, se crede de lux....pas!!! 1
minor Reputație: 405 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2019 Sa va povestesc eu cum a fost,In prima faza sun la telefon spune 100 fin 200 ora,ma imbrac si spre locatie. Locatia aparatori spre popesti singurul bloc pe stanga capat trandvai,ajung la fata locului zice ca a gresit ca este 200 fin 400 ora... Moldoveanca din Chisinau asa spune ea arata mai implinita decat in poze gen handbalista fundul mai mare bombat sani mari dar lasati,decid sa raman chiar daca ma pacalit la pret. Moldoveanca face si oral pro ca ea face numai pro nu anal nu fk abea a stat la niste atingeri...sincer daca nu arata pe genul meu nu ramaneam,dar nu merita deloc 200/400 ron. Actiunea sa desfasurat cu un oral scurt apoi 2 pozitii, terminat pe la spate tinand cu o mana un san mare si lung si cu o mana pe fundul ei maricel, estetic a fost ok. Asadar arata bine cel putin mie imi plac femeile cu forme inaltuta cred ca 1,75 fara tocuri "handbalista profesionista"dar servicii slabe zona iesire din buc nu se merita pretul asta. Note: Oral-7,5 Normal-7,5 nu se implica sta lemn doar geme fals FK Anal cim etc...nu face va salut ! 10
aristidemsc Reputație: -56 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Aprilie 1, 2019 zice ca a gresit ca este 200 fin 400 ora... Asa greșeam și io și futeam la ea o oră pe 200...... ;)
andreib24 Reputație: 322 Postat Aprilie 1, 2019 Autor Postat Aprilie 1, 2019 Sa va povestesc eu cum a fost,In prima faza sun la telefon spune 100 fin 200 ora,ma imbrac si spre locatie. Locatia aparatori spre popesti singurul bloc pe stanga capat trandvai,ajung la fata locului zice ca a gresit ca este 200 fin 400 ora... Moldoveanca din Chisinau asa spune ea arata mai implinita decat in poze gen handbalista fundul mai mare bombat sani mari dar lasati,decid sa raman chiar daca ma pacalit la pret. Moldoveanca face si oral pro ca ea face numai pro nu anal nu fk abea a stat la niste atingeri...sincer daca nu arata pe genul meu nu ramaneam,dar nu merita deloc 200/400 ron. Actiunea sa desfasurat cu un oral scurt apoi 2 pozitii, terminat pe la spate tinand cu o mana un san mare si lung si cu o mana pe fundul ei maricel, estetic a fost ok. Asadar arata bine cel putin mie imi plac femeile cu forme inaltuta cred ca 1,75 fara tocuri "handbalista profesionista"dar servicii slabe zona iesire din buc nu se merita pretul asta. Note: Oral-7,5 Normal-7,5 nu se implica sta lemn doar geme fals FK Anal cim etc...nu face va salut ! bai baiatuleee.. nu pot sa ma opresc din ras... =))))))))))))))))))))))))))))
cordul Reputație: 328 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2019 bai baiatuleee.. nu pot sa ma opresc din ras... =)))))))))))))))))))))))))))):)) sigur ala era un san si nu vreo pula? :)))))
minor Reputație: 405 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2019 Bai este bine ca ne m ai si amuzam lung ma refeream ca este lasat aproape de buric 1
alves44 Reputație: 151 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2019 tarifele sunt cam mari , dar asa in poze prezinta bine , Nu am mai vazut o tatoasa pe piata de mult timp
dl_geo Reputație: 712 Postat Aprilie 2, 2019 Postat Aprilie 2, 2019 Am vorbit cu ea mai demult și mi s-a părut neserioasă la telefon, am impresia că mai era cineva cu care comunică în timp ce vorbea cu mine că apăreau niște pauze și alte sunete :), raspunsuri expeditive cu destule fițe, când am întrebat de mai multe detalii mi-a închis. Având în vedere tariful, atitudinea și recenziile, nu mersi. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum