Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Malone, ești bine, mă? Daaa acum bag o vodka cu suc de roșii și mai târziu mă piș și pe tine =)) 1
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 3, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Aprilie 3, 2019 Isi cumpără tigari la bucata de la magazinul din coltul străzii.Nu e caterinca,au fazut-o băieții mei si mizel de 5 lei sa-i ramana si de pânică :pope 3
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 3, 2019 si mizel de 5 lei sa-i ramana si de pânică :popeȘi roși dă unde, bă? 3
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 3, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Aprilie 3, 2019 Și roși dă unde, bă? ie scumpe alea akum, mai la vara 3
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 3, 2019 si mizel de 5 lei sa-i ramana si de pânică :pope=))Nici aia 5 lei da panica cu are Ai de pizda ei. De aia latra astia doi aici Da foame =)) 3
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 3, 2019 ie scumpe alea akum, mai la varaMâncă pulă, dă draci
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 3, 2019 Daaa acum bag o vodka cu suc de roșii și mai târziu mă piș și pe tine =))Sigur este suc de rosii,sau este pe ciclu hipopotamul? 1
nobel_a Reputație: 731 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Unde e trollescoviciulos si domnu primar?
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 3, 2019 Unde e trollescoviciulos si domnu primar?A ieșit la pensie
nobel_a Reputație: 731 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 A ieșit la pensieTrebui sa vie-napoi.Se poate?
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 3, 2019 Trebui sa vie-napoi.Se poate?Nu cred, că cică-i mișto la pensie
nobel_a Reputație: 731 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Nu cred, că cică-i mișto la pensieSmecheriiPun ramasag ca nici certificat de pensionar n-au
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Unde e trollescoviciulos si domnu primar? :) Uite-i ! =)) =)) using System; public class Marean{public Marean(){Console.WriteLine("Nimfomane Forum.");} public void print(){Console.WriteLine("Salut,sunt Marean!");}} public class Trolle : Marean{public Trolle(){Console.WriteLine("Salut,sunt Trolle");} public static void Main(){Trolle child = new ChildClass(); child.print(); }} Motane, e bine ma sau am definit vreo clasa naspa ? (parca System e biblioteca principala, nu ?)
nobel_a Reputație: 731 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 :) Uite-i ! =)) =)) using System; public class Marean{public Marean(){Console.WriteLine("Nimfomane Forum.");} public void print(){Console.WriteLine("Salut,sunt Marean!");}} public class Trolle : Marean{public Trolle(){Console.WriteLine("Salut,sunt Trolle");} public static void Main(){Trolle child = new ChildClass(); child.print(); }} Motane, e bine ma sau am definit vreo clasa naspa ? (parca System e biblioteca principala, nu ?)E minunat. :) 2
Vizitator samkara Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Ce mai face copilu rozetta ? E cam zbanghiu pe aici :laugh2 :laugh2 :laugh2 Am mai spus ca nu sunt rozkendra, dar esti prea prost sa citesti si sa intelegi un enunt simplu. Sunt cinci indicii care devoaleaza cine esti tu de fapt, esti doar o clona prostanaca a unui mare imbecil de aici. Cuvantul zbanghiu - e suficent sa dai o cautare sa vezi de cate ori l-ai folosit pe contul principal. Emoji pe care-i pui dupa fiecare enunt pe care-l faci. Boala ta mai veche acordarea de puncte negative care a fost acuta in perioada in care ai cumparat ceva conturi SP ca sa banezi alti useri si a devenit cronica de vreme ce ti-ai dat banii pe un cont verde in loc sa-ti cumperi medicamentele. Nu am avut timp sa caut, dar pot sa pun pariu ca ai luat o pauza de la a mai posta de pe contul tau . Aliantele tale cu niste cauze pierdute. 3
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Daca erati baieti cuminti va spuneam cine e Tuicaru =))))) nu este cerrone sau mai stiu eu cine ziceti ! e un user vechi :) 2
Vizitator samkara Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Daca erati baieti cuminti va spuneam cine e Tuicaru =))))) nu este cerrone sau mai stiu eu cine ziceti ! e un user vechi :) Un user vechi si prost! Stiam, stie toata lumea, tot judetul! 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Prost nu este , ca se pare ca niciunul din astia nu si-a dat seama cine e ! Un user vechi si prost! Stiam, stie toata lumea, tot judetul! 2
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 3, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Aprilie 3, 2019 =))Nici aia 5 lei da panica cu areAi de pizda ei. De aia latra astia doi aiciDa foame =)) si-a facut-o cu mana ei, stii vorba aia "gura bate curu" 1
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 3, 2019 Daca erati baieti cuminti va spuneam cine e Tuicaru =))))) nu este cerrone sau mai stiu eu cine ziceti ! e un user vechi :)Hipopotamule,sunt câteva sute de rapandule ascunse in WC-uri si sub clone,Nu ne intereseaza cine sunt pentru ca nu dam un muc voi.Vorba colegei tale,ai venit in Bucale din tribul Galbinas unde mâncai găini moarte de pe marginea drumului,iar acum te dai fata da cartier,atotcunoscătoare si prietena intima cu greii de pe site.Trebuie sa te mai naști de 4-5 ori sa te poți trage de șireturi cu noi. 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 :urgaysi-a facut-o cu mana ei, stii vorba aia "gura bate curu" 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Cu tine nu ma trag de sireturi fraiere si sti de ce ?Ca stai de atatia ani pe forumul asta si nu sti sa faci altceva decat sa faci laba ! Nu prea meriti bagarea in seama , Xoxo a facut ce a vrut din tine , sa mai enumar ? In locul tau as merge la un doctor sa termini cu cutia aia si furtunu. Inteleg boala uneori te deprima dar mergi si tu la o plmbare lasa forumul asta in pace , nu esti agreeat de nimeni :) Hipopotamule,sunt câteva sute de rapandule ascunse in WC-uri si sub clone,Nu ne intereseaza cine sunt pentru ca nu dam un muc voi.Vorba colegei tale,ai venit in Bucale din tribul Galbinas unde mâncai găini moarte de pe marginea drumului,iar acum te dai fata da cartier,atotcunoscătoare si prietena intima cu greii de pe site.Trebuie sa te mai naști de 4-5 ori sa te poți trage de șireturi cu noi. 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Eu nu ma mai cert cu nimeni va las sa va ambalati pe aici , insa tineti cont X-ulescu si-a batut joc de voi pe aici sub clone :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 nup este printre noi uni din ei :)A ieșit la pensie 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum