sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 6, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 6, 2019 Nici daca m-ai plati nu m-as baga.Ai prea multa tarana in ele :))Daca mărești poza se vad si câteva rame intre degete. 1
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Aprilie 6, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Aprilie 6, 2019 Nu poti sa vb frumos? Atat ai rezistat =))Nu ai cu cine Se crede smechera da a dovedit contrariu:)) 3
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 6, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 6, 2019 Nu ai cu cineSe crede smechera da a dovedit contrariu :))Mai ușor ca vine asta cu clanul Poponel din Galbinasi si face ravagii in București. 1
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 6, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 6, 2019 Mai ușor ca vine asta cu clanul Poponel din Galbinasi si face ravagii in București.Vine cu votka-tuicar =))
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2019 Postat Aprilie 6, 2019 Sa nu muriti :))))))))))))))))))))))) 1
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 6, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 6, 2019 Sa nu muriti :)))))))))))))))))))))))Noi nu =))Carla no 0 Mai mori dupa pula lui Mareean?Aide plm =))
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2019 Postat Aprilie 6, 2019 =))))Si daca intra Marean nu mai scri nebunule =)))))))))))))))))))))))))0hahahahaNoi nu =))Carla no 0Mai mori dupa pula lui Mareean?Aide plm =)) 1
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 6, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 6, 2019 Noi nu =))Carla no 0Mai mori dupa pula lui Mareean?Aide plm =))Se agata cu disperare de pula lui Marean,dar nu stie ca omul a facut misto de ea. 1
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 6, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 6, 2019 =))))Si daca intra Marean nu mai scri nebunule =)))))))))))))))))))))))))0hahahaha=))Sau bem un whisky in cinstea ta Si tu cu votka-tuicar o tuica de oftica=))
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 6, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 6, 2019 Se agata cu disperare de pula lui Marean,dar nu stie ca omul a facut misto de ea.L-ar vrea de barbat=))
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2019 Postat Aprilie 6, 2019 Ieftineste doamne bautura ca am spart aseara toti banii cu Karlita in Cazino =)) 1
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 6, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 6, 2019 L-ar vrea de barbat =))Marean n-o fute pe Cacarla nici dacă il plătește. 3
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 6, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 6, 2019 Ieftineste doamne bautura ca am spart aseara toti banii cu Karlita in Cazino =))Aia care nu-i avetiAi de plm =))Carlo mai vb mult cu clonele singura=))Ai luat-o pe urmele lui Guta 1
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 6, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 6, 2019 Ieftineste doamne bautura ca am spart aseara toti banii cu Karlita in Cazino =))Kacarlita nu a iesit din casa de 2 ani,posteaza anunturi cu "sunt disponibila" din 5 in 5 min. 24/24......In concluzie sugi pula. 1
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 6, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 6, 2019 Marean n-o fute pe Cacarla nici dacă il plătește.Se stieNu strica orzul pe gaste=))
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Aprilie 6, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Aprilie 6, 2019 =))))Si daca intra Marean nu mai scri nebunule =)))))))))))))))))))))))))0hahahahaParca ziceai pe aici ca Mareean e votka-tuicar:))Ce te tot legi de el?Nu da doi muci pe tineAre educatie aleasa in plm:)) 3
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2019 Postat Aprilie 6, 2019 Aia care nu-i avetiAi de plm =))Carlo mai vb mult cu clonele singura =))Ai luat-o pe urmele lui Guta Baaaaa, minusurile mele unde sunt fraiere? Ce plm faci, dormi ? =))
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 6, 2019 Postat Aprilie 6, 2019 ti se pare ca te-am bagat in seama ? Scuza-ma tanti da io imi mancam sandwichu si scuipam seminte ,ce-am facut??? 2
gelugun Reputație: -199 Postat Aprilie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2019 @vodka-tuicar , corect este " Va dau la muie " si nu" Va dau muie "Ai inteles ? Nici macar sa scrii corect nu poti....de la atata bautura....Noi nu suntem de acord cu elucubratiile tale.Schimba alcoolul...ca intri in picaj psihic. 2 4
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 6, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 6, 2019 Nu da serios altceva nu aveti de facut ? Stati toata ziua aici si criticati voi , cine va credeti sfintilor ca daca afla nevasta de voi tremurati ! =))))Si daca intra Marean nu mai scri nebunule =)))))))))))))))))))))))))0hahahaha1 daca va afla nevasta de voi muriti?Daca la voi se poarta ca prietenii sa aibe aceasi nevasta la noi nu. Se scrie NEVESTELE =)) 2: scri= SCRII =))A draq limba romana e grele pentru unii 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2019 Postat Aprilie 6, 2019 tu chiar esti prost ? ce naiba tot spui de clona ? nu e clona mea =))) daca erati baieti destepti erati atenti la scris-ul lui si va dadeati seama cine este =)))Aia care nu-i avetiAi de plm =))Carlo mai vb mult cu clonele singura =))Ai luat-o pe urmele lui Guta 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2019 Postat Aprilie 6, 2019 shhhh ciocu mic ca nu am zis nimic :))))))))))) doar rad de voi !!!!!!! Parca ziceai pe aici ca Mareean e votka-tuicar :))Ce te tot legi de el?Nu da doi muci pe tineAre educatie aleasa in plm :)) 1
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 6, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 6, 2019 tu chiar esti prost ? ce naiba tot spui de clona ? nu e clona mea =))) daca erati baieti destepti erati atenti la scris-ul lui si va dadeati seama cine este =)))Aide plm Tot MareeanSau Troleu?=))Esti praf. Du-te si te culca 1
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Aprilie 6, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Aprilie 6, 2019 Aide plm Tot MareeanSau Troleu?=))Esti praf. Du-te si te culcaLas-o ca nici ea nu mai stie ce sa minta :))E jos de tot. 1
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Aprilie 6, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Aprilie 6, 2019 shhhh ciocu mic ca nu am zis nimic :))))))))))) doar rad de voi !!!!!!!Pliscul mic si fa in plm curatenie in cuibul ala :))Stii ce zic? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum