votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Aprilie 7, 2019 xoxo iti dai o laba agresiva, da ? vezi ca stiu fetele ca esti pitic, multe au ras de tine, dar nu de fata cu tine ca se simteau prost ca esti sub medie Link spre comentariu
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 7, 2019 Partajează Postat Aprilie 7, 2019 ahahhaahah Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Aprilie 7, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=zyCMuJmxKJ8 Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Aprilie 7, 2019 imi pare rau de tine ca esti pitic, pe de alta parte iti inteleg fustrarile si de ce te iei de altii care au pula mare =))) Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Aprilie 7, 2019 tipic pekinezilor din ziua de azi, razi mancamiai pula Link spre comentariu
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 7, 2019 Partajează Postat Aprilie 7, 2019 ahahahahha Link spre comentariu
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2019 Partajează Postat Aprilie 7, 2019 Crezi ca ajung fetele sa imi faca deep pana la floci ? ^_^ eu nu ma fut cu toate rapandulele cu care multi de aici va futeti hai dolores.jpgAm vazut ce futi tu numai tampite si cretine =)) eu fut bunaciuni Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Aprilie 7, 2019 Am vazut ce futi tu numai tampite si cretine =)) eu fut bunaciuniTe citezi singur idiotule?! :laugh2 Esti cel mai prost dintre idioti bulangiule! Link spre comentariu
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2019 Partajează Postat Aprilie 7, 2019 Te citezi singur idiotule?! :laugh2 Esti cel mai prost dintre idioti bulangiule!So sugi de pizda pe Karla chiorete nu vezi ca un prost ma copiat. Diferenta o face o liniuta fraiere stricat=)) 1 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2019 Partajează Postat Aprilie 7, 2019 Du-te-n rasa ta si epileaza-te fgm de jeg penal xoxo hai.jpg 1 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2019 Partajează Postat Aprilie 7, 2019 Ba vad ca ii sugeti pula lu xoxo =)))) vai de pl voastre se pisa omu ala pe voi de mii de ori! Iar isi bate pula xoxo de voi saraciilor 1 Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Aprilie 7, 2019 Du-te-n rasa ta si epileaza-te fgm de jeg penalai prins glas ? baleno nu te fute nimeni ! ai 150 kg pe viu , in curand o depasesti pe Briana de la lucs 1 Link spre comentariu
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2019 Partajează Postat Aprilie 7, 2019 ai prins glas ? baleno nu te fute nimeni ! ai 150 kg pe viu , in curand o depasesti pe Briana de la lucsDute ba dracu ca sa pisat Karla pe tine de la etaj Link spre comentariu
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2019 Partajează Postat Aprilie 7, 2019 Du-te-n rasa ta si epileaza-te fgm de jeg penalNa invatat ca copia nare valoare Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Aprilie 7, 2019 Dute ba dracu ca sa pisat Karla pe tine de la etaj dute sa ii bei pisatul 1 Link spre comentariu
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Aprilie 7, 2019 =)) 2 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2019 Partajează Postat Aprilie 7, 2019 Voi va chinuiti pe aici iar ziua mea productiva este destul de bunicica =))) muriti fgm . 2 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2019 Partajează Postat Aprilie 7, 2019 Numarati sclavilor :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) iar v-am futut in cur :atm :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 2 Link spre comentariu
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Aprilie 7, 2019 Voi va chinuiti pe aici iar ziua mea productiva este destul de bunicica =))) muriti fgm .Tot cu pacanele si tu si tovarasul=)) Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2019 Partajează Postat Aprilie 7, 2019 e grele nebunule , azi nu am chef de pacanele , insa maine cu siguranta =))) cat va chinuiti voi intr-o luna eu ma amuz la cazino :laugh2 :laugh2Tot cu pacanele si tu si tovarasul =)) 2 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2019 Partajează Postat Aprilie 7, 2019 pai parca ziceai pe aici ca nu am bani nici sa trec strada . cum de am pentru cazino? hahahah cat de penibil esti pe bune !!!! curaj nu va fie frica mamaTot cu pacanele si tu si tovarasul =)) 2 Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Aprilie 7, 2019 ia de aici saraco, bani de seminte si bere, fac 10k euro intr-o luna 2 Link spre comentariu
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Aprilie 7, 2019 pai parca ziceai pe aici ca nu am bani nici sa trec strada . cum de am pentru cazino? hahahah cat de penibil esti pe bune !!!! curaj nu va fie frica mamaMai talhareste tovarasul tau=))Mai plimba cainele=)) 2 Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Aprilie 7, 2019 nu ai vazut in viata ta atat 1 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2019 Partajează Postat Aprilie 7, 2019 Faci pe dracu sa te ia , lucrezi si aia sunt bani de la munca fgm ! nu te mai lauda atata !!!!ia de aici saraco, bani de seminte si bere, fac 10k euro intr-o luna xoxo_saracie.jpg 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum