pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 1, 2019 NU cred ca trebuie sa iti mai raspund! Nu m-am luat niciodata de tine si nu cred ca ai ce sa imi reprosezi. O seara buna! Nu trebuie sa-mi raspunzi, chiar nu.Cu ea deja am rezolvat partial, depinde cat de mult ii pare rau... nu-i pare, ok.Cu tine? Vrei certuri virtuale? Spune. 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Aprilie 1, 2019 Cu tine nu prea ma inteleg vad ! hai spor eiiiiii, esti pestoaica?! :slap2 :laugh2 1 Link spre comentariu
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 1, 2019 Sincer ar fi trebuit oprita de mult treaba asta ! Mai nou o jigneste pe Maria fara sa o cunoasca , de ce ? pentru ca imi este colega insa fata aia nu a jignit pe nimeni si nici macar nu a scris undeva :) eu nu imi bat capu cu el se vede clar ca are probleme ! :)Exact nu a scris nimic foca Maricica,tu scrii de pe contul ei,asa ca asuma-ti in PLM de hipopotam 2 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2019 Partajează Postat Aprilie 1, 2019 AM BANI FARA NR :laugh2 :laugh2 :laugh2 eiiiiii, esti pestoaica?! :slap2 :laugh2 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Aprilie 1, 2019 Nu trebuie sa-mi raspunzi, chiar nu.Cu ea deja am rezolvat partial, depinde cat de mult ii pare rau... nu-i pare, ok.Cu tine? Vrei certuri virtuale? Spune. :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2019 Partajează Postat Aprilie 1, 2019 Tataie stai jos !Exact nu a scris nimic foca Maricica,tu scrii de pe contul ei,asa ca asuma-ti in PLM de hipopotam 2 Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 1, 2019 eiiiiii, esti pestoaica?! :slap2 :laugh2 Semnul intrebarii de ce era acolo? 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Aprilie 1, 2019 AM BANI FARA NR :laugh2 :laugh2 :laugh2 Nici macar pula nu ai! :laugh2 1 Link spre comentariu
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Aprilie 1, 2019 sincer tu nu meriti nici cacat sa mananci asta e poza Mariei futem-as pe tine si pe cresterea ta ! Pisicutz baneaza catelu asta ca ne plictiseste Fa baragladino la cati ai injurat de morti si de familie mai ai inca tupeu infect sa vorbesti de banare?Motanu pe tine ar trebui sa te treaca la de evitat si banata doar cat ai injurat ca ultima boschetara dupa drumNu meriti nici un scuipat în ochi de la nimeniMai opreste-te in plm de mahalagioaica care esti 5 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2019 Partajează Postat Aprilie 1, 2019 Mai nou m-ati facut pestoaica , ce sa mai am bani multiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii fara nr ! +++ ca mai sunt si 4 vile pe numele meu ce plm :$ 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Aprilie 1, 2019 Semnul intrebarii de ce era acolo?Iarta-ma, nu vorbeam cu tine, ai dreptate, nu trebuia sa ma indoiesc ca este pestoaica! 1 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2019 Partajează Postat Aprilie 1, 2019 A venit clanu 'foamea' tineti-va bine =)))))))))))) bai ce ma amuzati ba baietilor de carton 3 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2019 Partajează Postat Aprilie 1, 2019 Ai belit pula acum =))))) Ai facut-o centurista :))))))))))))))))) oare e adevarat AMANDA?INca nu sunt dumirit analfabeto! Ce ma mira oare ca ...... esti vai steaua ta? Pune dracu mana pe carte centuristo! :laugh2 3 Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 1, 2019 Exact nu a scris nimic foca Maricica,tu scrii de pe contul ei,asa ca asuma-ti in PLM de hipopotamTraiesti in crezul cretin ca atunci cand ii spui cuiva ce crede/stie te impui...Tu asa reactionezi? Cand iti spune cineva ce stie sau crede... cazi ca o balega? Vezi acum ce pretentii ai?Nu sunt toti ca tine, nu la fel de scarbosi, adevarat. ;) Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Aprilie 1, 2019 Ai belit pula acum =))))) Ai facut-o centurista :))))))))))))))))) oare e adevarat AMANDA?Spre deosebire de tine jegoaso, eu imi recunosc greselile .... despre tine era vorba! :laugh2 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Aprilie 1, 2019 Ai belit pula acum =))))) Ai facut-o centurista :))))))))))))))))) oare e adevarat AMANDA?Tu vorbesti de foame fai nemancato? :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2019 Partajează Postat Aprilie 1, 2019 ba idiotule ai jignit femeia si acum ca sa nu se ia de tine te aperi =))))) iti este frica de ea este ? 3 Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 1, 2019 Iarta-ma, nu vorbeam cu tine, ai dreptate, nu trebuia sa ma indoiesc ca este pestoaica! Stiam eu ca pot ajunge la tine....Este o zdreanta. Nu e cazul, o mananca faptele... 4 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Aprilie 1, 2019 ba idiotule ai jignit femeia si acum ca sa nu se ia de tine te aperi =))))) iti este frica de ea este ?Nu imi este frica de nimeni jegoaso, spre deosebire de tine stiu insa sa imi recunosc greselile. Din context, orice om inteligent (nu este cazul tau) isi da seama ca despre tine era vorba pizda nespalata si amarata ce esti! 1 Link spre comentariu
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Aprilie 1, 2019 ba idiotule ai jignit femeia si acum ca sa nu se ia de tine te aperi =))))) iti este frica de ea este ?Fa da tie chiar iti place circul.Pai du-te fa in plm la circAi belit-o cu mineAi de pizda ta. Te-am lasat pana acum da de azi inainte stop cu scandalagioaicele care injura de morti si familie 6 Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 1, 2019 ba idiotule ai jignit femeia si acum ca sa nu se ia de tine te aperi =))))) iti este frica de ea este ? De mine ce spui? Ti-e frica?Te-am lasat la proxenetism.... Mai si vorbesti de Maria?Hai sa luam ca nu mai ai femei... Te certi singura? :) 3 Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 1, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Aprilie 1, 2019 Fa baragladino la cati ai injurat de morti si de familie mai ai inca tupeu infect sa vorbesti de banare?Motanu pe tine ar trebui sa te treaca la de evitat si banata doar cat ai injurat ca ultima boschetara dupa drumNu meriti nici un scuipat în ochi de la nimeniMai opreste-te in plm de mahalagioaica care esti si noi putem deschide topic la DeEvitat, cu linkurile de rigoare catre postarile ei pline de piosenie si invatatura :)) 5 Link spre comentariu
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Aprilie 1, 2019 si noi putem deschide topic la DeEvitat, cu linkurile de rigoare catre postarile ei pline de piosenie si invatatura :)):))Pai ar cam fi cazul sa treaca aceasta mahala unde ii e loculLa de evitat cu aceasta care injura ca ultima tiganca din satra 5 Link spre comentariu
nobel_a Reputație: 731 Postat Aprilie 1, 2019 Partajează Postat Aprilie 1, 2019 De unde atata vrajba?Voi nu vedeti ca e senin in pahar? 6 Link spre comentariu
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2019 Partajează Postat Aprilie 1, 2019 Eu v-am zis că vă face Karla din glezne, dativa'n pula mea de fraieri =)) 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum