Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2019 Postat Aprilie 7, 2019 prostule tu chiar crezi ca ne poti duce atat in eroare ? daca erai baiat destept te epilai la pula aia urata dreaq ! dar nici macar bani sa te epilezi nu ai in rasa ta!nu ai vazut in viata ta atat 1
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 7, 2019 Faci pe dracu sa te ia , lucrezi si aia sunt bani de la munca fgm ! nu te mai lauda atata !!!!dute draq de proasta agramata, te mai folosesti si de numele lui Marean,scarbo ! 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2019 Postat Aprilie 7, 2019 Am bani multi ce plm :rax2 :laugh2 1
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 7, 2019 Am bani multi ce plm :rax2 :laugh2StimCa cersesti tigari=)) 1
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 7, 2019 nici pula nu ai, cine vine la tine ? =)))) 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2019 Postat Aprilie 7, 2019 Iar il aduci pe Marean in discutie , cred ca vrei sa ii sugi pula si nu sti cum este ? luami-ai vaginu in gura cand oi fi pe ciclu !dute draq de proasta agramata, te mai folosesti si de numele lui Marean,scarbo ! 1
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 7, 2019 StimCa cersesti tigari =)) nu vezi ce rapandula rapanoasa ? face recenzii false de pe conturi multiple, ameninta clientii si sta 24/7 pe forum din lipsa de clienti 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2019 Postat Aprilie 7, 2019 Pai mai devreme a fost ma-ta nu ai simtit ? a venit sa o angajez sa suga pula =))) dar mie sila ca nu iesea comisionu bun :)))))))))))))))))))nici pula nu ai, cine vine la tine ? =)))) 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2019 Postat Aprilie 7, 2019 Vezi ma de pula aia urata vedeate-as imprastiat si nu mai vb !nu vezi ce rapandula rapanoasa ? face recenzii false de pe conturi multiple, ameninta clientii si sta 24/7 pe forum din lipsa de clienti 1
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2019 Postat Aprilie 7, 2019 Va dat muie Karla si azi tampitilor
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 7, 2019 nu vezi ce rapandula rapanoasa ? face recenzii false de pe conturi multiple, ameninta clientii si sta 24/7 pe forum din lipsa de clientiStim cu totiiEvilboy e unu din eleAla e iubi ei=)) 1
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 7, 2019 Vezi ma de pula aia urata vedeate-as imprastiat si nu mai vb !ai vrea tu pula mea nebuno, nu fut toate balene. Nu ai avut parte in viata ta de asa ceva si nu vei avea niciodata 1
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 7, 2019 nu are decat xoxo sa futa asa ceva, are si pula mea demnitatea ei 1
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 7, 2019 Va dat muie Karla si azi tampitilorTie zilnic 24 din 24.Nici pestii nu mai sunt ce erau odată
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2019 Postat Aprilie 7, 2019 Ba tu aai tupeu sa zici rapanoasa? mai bagami-as pula in mancarea ta tu ai avut tupeu sa pui poza cu pula ta si te laudai ca e frumoasa ai ?ai par la pula si pula urata si cica esti haz ? nai talent esti praf mi-ai provocat greatanu vezi ce rapandula rapanoasa ? face recenzii false de pe conturi multiple, ameninta clientii si sta 24/7 pe forum din lipsa de clienti 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2019 Postat Aprilie 7, 2019 Inca te chinui ! peseu: de maine iti distrug toate topicurile daca tot aduci asemenea acuzati :) Tie zilnic 24 din 24.Nici pestii nu mai sunt ce erau odată 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2019 Postat Aprilie 7, 2019 futem-as pe neorocu tau si pe bafta ta , pai aia e pula sa o scuip si sa ma pis pe ea mai mult jena imi e ai vrea tu pula mea nebuno, nu fut toate balene. Nu ai avut parte in viata ta de asa ceva si nu vei avea niciodata 1
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 7, 2019 Inca te chinui ! peseu: de maine iti distrug toate topicurile daca tot aduci asemenea acuzati :) Ia incearca=)) 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2019 Postat Aprilie 7, 2019 Ia incearca =))Vei vedea :laugh2 ! Mai bine ai sta cuminte acolo calm tati ca nu e jucaria lu ma-ta aici ! 1
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 7, 2019 Ba tu aai tupeu sa zici rapanoasa? mai bagami-as pula in mancarea ta tu ai avut tupeu sa pui poza cu pula ta si te laudai ca e frumoasa ai ?ai par la pula si pula urata si cica esti haz ? nai talent esti praf mi-ai provocat greata dute inapoi la Glina de unde ai venit, nesplatato. Au scris atatia despre tine ca nu faci dus intre programari si ca arati ca un cadarvru, ce vrei mai mult de atat ? 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2019 Postat Aprilie 7, 2019 dute inapoi la Glina de unde ai venit, nesplatato. Au scris atatia despre tine ca nu faci dus intre programari si ca arati ca un cadarvur, ce vrei mai mult de atat ? Am destui bani intru-cat sa ma cac pe tine si pe Glina ! peseu : epileaza-te la pula in rasa ta 1
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 7, 2019 futem-as pe neorocu tau si pe bafta ta , pai aia e pula sa o scuip si sa ma pis pe ea mai mult jena imi e te draq de agramata 1
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 7, 2019 Vei vedea :laugh2 ! Mai bine ai sta cuminte acolo calm tati ca nu e jucaria lu ma-ta aici !Nici a ta si nici a lui iubi tau=)) 1
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 7, 2019 ba distruso acolo nici 300 de euro nu sunt, tu stii sa faci diferenta intre 300 euro si 10.000 euro ? =))))))))))) 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2019 Postat Aprilie 7, 2019 Cum pula mea sa postezi asa ceva ma ?futem-as pe tine de paros ! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum