Sari la conținut

DOARE MINUSURILE

Vizitator votka-tuicar

Postări Recomandate

Vizitator carladristor
Reputație: 0

Fa femeie esti proasta ? Maria sta cu mine in casa =)))

De mine ce spui? Ti-e frica?

Te-am lasat la proxenetism.... Mai si vorbesti de Maria?

Hai sa luam ca nu mai ai femei... Te certi singura? :)

• Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator carladristor

Nu ajung eu ma prostule acolo :)))))))))))

:))
Pai ar cam fi cazul sa treaca aceasta mahala unde ii e locul
La de evitat cu aceasta care injura ca ultima tiganca din satra

• Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator carladristor

Cam greu , ce crezi , oricum ma retrag o perioada si apoi revin ca smecherii dupa vacante :)  ! pana atunci lasa foamea si munceste

Cu limbajul asta, esti deja acolo! :laugh2

• Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:undeva

Cam greu , ce crezi , oricum ma retrag o perioada si apoi revin ca smecherii dupa vacante :)  ! pana atunci lasa foamea si munceste

Ce replici de taranca de la coada vacii ai! Este adevarat, vine vara, trebuie sa duci vacile la pasunat! :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

donjuann, on 01 Mar 2019 - 11:20 AM, said:snapback.png

Am ajuns intr-un final si eu pe la domnisoara Karla. Dupa recenziile lasate de voi am spus ca sigur trebuie sa o vizitez si sa nu o ratez. Facut programare si mers la adresa comunicata. Cand am ajuns in fata usii o vad pe domnisoara Karla, dragutica, dar imbracata obisnuit (cu haine de casa). Am decis sa raman o finalizare, iar de aici incepe toata nebunia. Nu tu prosop. Singurele produse de igenizare au fost doar niste servetele umede ☹️. Am trecut si peste asta. A inceput ON care din punctul meu de vedere am fost dezamagitor. Mecanic, folosit de mana, fara atentie la oo, iar deep pot sa zic ca de 2 ori pe toata durata actiunii. Actiunea nu cred ca a durat mai mult de 2-3 minute si imi spune sa trecem la NP. Am zis ok, poate compenseaza aici. A luat pozitie (doggy) si aici surpriza cea mare. Un miros mi-a dat K.O. Si in urmatoare seconda soldatul si-a dat duhul. Am facut pe dracu-n patru si oarecum am trecut la actiune, oricum cu greu pentru ca mirosul sincer era insuportabil. Dupa nici 10 minute se plange ca pe ea o dor mainile si ca eu nu am de gand sa finalizez si sa trecem din nou la ON. Am zis ok...fie cum spui tu pentru ca abia asteptam sa scap de mirosul acela. Gandindu'ma la altele intr'un final am reusit si eu sa decartez (CIM). Asta a fost singurul avantaj sa zic asa. Igenizare la sfarsit a fost din nou cu servetel umed...

Note:

ON-5 doar pentru ca a inclus CIM altfel nota era 3

NP-mai mult de 3 nu pot din cauza lipsei de igiena corespunzatoare si lipsei implicarii din partea ei

Locatie-8 pentru ca e singura doar cam mica si destul de khitcs-oasa (in dormitor avea un glob dinacela disco ieftin rau de tot pt atmosfera care mie mi se pare pur si simplu o tiganie)

Igiena-din pacate aici nu pot sa dau nota din cauza experientiei prin care am trecut si pt ca foloseste servetele umede.

Concluzie: eu unul nu o sa o mai vizitez dupa ce am trecut prin asemenea experienta si nu recomand si in al doilea rand pot sa spun ca este pe fastfuck.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator carladristor

Sincer esti prea retard

Eu nu plang zdreanta, doar te fac sa spumegi rupto in cur! :laugh2  :laugh2  :laugh2  Si chiar imi iese! :laugh2

• Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator carladristor

tu ai grija cand ajungi la Maxim gim sa nu ramai infipt prin sala :)  janes tu ? Pe viitor cand te gasest cu Marean plangi la el si spunei ca imi bat pl de tine pe aici :))))) 

peseu: Stiu destule de la prietenul meu X :) 

si noi putem deschide topic la DeEvitat, cu linkurile de rigoare catre postarile ei pline de piosenie si invatatura :))

• Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator carladristor

Pai clonele voastre coaie :)  mai numar vreo 3 :) din 20 de recenzi vine 2 la pachet naspa

donjuann, on 01 Mar 2019 - 11:20 AM, said:snapback.png

• Minus 3
Link spre comentariu

tu ai grija cand ajungi la Maxim gim sa nu ramai infipt prin sala :)  janes tu ? Pe viitor cand te gasest cu Marean plangi la el si spunei ca imi bat pl de tine pe aici :))))) 

peseu: Stiu destule de la prietenul meu X :)

Ai tu pula fai zdreanta? :laugh2  :laugh2  :laugh2  Gura pacatosului, adevar graieste! :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator carladristor

Ai scos furtunul ala din stomac ? sau tot cu el umbli ? vrei sa povestesc la lume cum arati defapt ?

Taci in PLM ca iti miroase pizda a peste stricat

• Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...