justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 8, 2019 I-ai flocii la numarat jegoaso! :laugh2Mai bine sa ii ia in guraTot ii e foame=)) 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 8, 2019 Up sugi pula Tu ce faci ma iti dai la m..e tie insuti ? =))
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2019 Postat Aprilie 8, 2019 :laugh2 :laugh2 :laugh2 laturilor 1
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 8, 2019 :laugh2 :laugh2 :laugh2 laturilorSpala pizda aia imputita de peste stricat=))Ne-ai omorat simturile 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 8, 2019 Ala care ziceai de carafa , schimba fata cumetre apoi scrie pe aici :) Ce fata are mortu dreaq vata n nas si steag la poarta ii mai trebuie luai-as parastasu n _)_ =))
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 8, 2019 Ce fata are mortu dreaq vata n nas si steag la poarta ii mai trebuie luai-as parastasu n _)_ =)) Cumetre sunt doi.Votka-tuicar e al lui CarlitaVotka--tuicar e impotriva astora doiAide plm=)) 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 8, 2019 Cumetre sunt doi.Votka-tuicar e al lui CarlitaVotka--tuicar e impotriva astora doiAide plm =)) Cand ne zicea noua Carlita ca are bani multi nah si a luat gagica SP ? Xoxo style
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2019 Postat Aprilie 8, 2019 Crezi ca as fi avut nevoie de clona ? eu ce am de zis spun de pe contul meu nu aveam nevoie de o prostie de clona :) Nu sunt atat de tampita ca voi sa imi fac cont peste cont , eu vi le spun in fata :)Cumetre sunt doi.Votka-tuicar e al lui CarlitaVotka--tuicar e impotriva astora doiAide plm =)) 1
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Aprilie 8, 2019 Crezi ca as fi avut nevoie de clona ? eu ce am de zis spun de pe contul meu nu aveam nevoie de o prostie de clona :) Nu sunt atat de tampita ca voi sa imi fac cont peste cont , eu vi le spun in fata :)Buna seara :)) Bineinteles ca nu din moment ce nu ai bani de o țigare :))Stim destul de bine al cui este Stai calma sa nu te enervezi prea tare ca poate pierzi si ultima boaba de piper care ti-a ramas in loc de creier :)) si e pacat sa fi chiar seaca de tot in capatana :)) 2
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Aprilie 8, 2019 Pss: ce face tovarasul :)) 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 8, 2019 Crezi ca as fi avut nevoie de clona ? eu ce am de zis spun de pe contul meu nu aveam nevoie de o prostie de clona :)Nu sunt atat de tampita ca voi sa imi fac cont peste cont , eu vi le spun in fata :) Carlo am un prieten care e plictisit esti disponibila? 1
Vizitator sleepingfox Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2019 Postat Aprilie 8, 2019 carla, fara injuraturimersi sigur poti mai mult, fa treaba pana la capat 6
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Aprilie 8, 2019 sigur poti mai mult, fa treaba pana la capat :))Total de acord. 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2019 Postat Aprilie 8, 2019 Atat poti ? daca erai asa precum presupui veneai cu contul tau :) Asta inseamna obsesie fata de mine :))))) sigur poti mai mult, fa treaba pana la capat 1
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Aprilie 8, 2019 Atat poti ? daca erai asa precum presupui veneai cu contul tau :) Asta inseamna obsesie fata de mine :))))) Off off offAdevarul ca esti asa de frumoasa ca noaptea ca a ajuns membrii de aici sa faca obsesii pentru tine :))Ti-a explodat soba in fata cand erai mica :)) 4
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 8, 2019 Off off offAdevarul ca esti asa de frumoasa ca noaptea ca a ajuns membrii de aici sa faca obsesii pentru tine :))Ti-a explodat soba in fata cand erai mica :)) Mda am intrebat.o ceva acum cateva minute nu mi raspunde...era in avantaju ei =)) Si cred ca ai dreptate cand spui ca au facut obsesii unii pe aici ca numai noaptea se aduna lumea 4
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Aprilie 8, 2019 Mda am intrebat.o ceva acum cateva minute nu mi raspunde...era in avantaju ei =)) Si cred ca ai dreptate cand spui ca au facut obsesii unii pe aici ca numai noaptea se aduna lumea Ziua nu merge :))Doar noaptea pe intuneric si beat altfel... :))Nu poti stiu ce zic :)) 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 8, 2019 Ziua nu merge :))Doar noaptea pe intuneric si beat altfel... :))Nu poti stiu ce zic :)) Pana mea nu eu s ala care castiga banii din asa ceva deci …Noaptea ca hotii =)) 2
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Aprilie 8, 2019 Pana mea nu eu s ala care castiga banii din asa ceva deci …Noaptea ca hotii =))Sa ai si ceva vin la bord :)) Ca sa vezi in ceata 4
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 8, 2019 Sa ai si ceva vin la bord :))Ca sa vezi in ceata Nu era pentru mine ma :)) Sunt cu cineva aici a vrut sa o vada si nah e indecis omu
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Aprilie 8, 2019 Nu era pentru mine ma :)) Sunt cu cineva aici a vrut sa o vada si nah e indecis omu Cauta-i ceva mai bunNu iti bate joc de el in halul asta :)) 1
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 8, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Aprilie 8, 2019 Mona Lisa 6
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 8, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Aprilie 8, 2019 :laugh2 salutari de la Galbinasi 4
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Aprilie 8, 2019 A fugit si tuica cum a fugit cacarla=))Cum apar cum fuge :))Cred ca ii e frica de coltii mei sau... :)) 2
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Aprilie 8, 2019 :laugh2 salutari de la GalbinasiSe vede ca e din Galbinasi :))Asa lenjerie si pantofi :)) E unica 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum