Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 s-a culcat mamica ta retardel? Vezi ca eu sunt in camera cu ma-ta nu ne =)) deranja putin... Pai inseamna ca esti la Bellu, ramai cu ea :pope =))
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 Pai inseamna ca esti la Bellu, ramai cu ea :pope =))mie mi se pare vie bag pula ce ai ce-i drept se uita ciudat cu un ochi lipsa Ahahahahahahhahaha =)) 1
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 mie mi se pare vie bag pula ce ai ce-i drept se uita ciudat cu un ochi lipsa Ahahahahahahhahaha =)) Pai daca esti necrofil si sugi oase prin cimitire ... csf ncsf =)) PS : vezi ca in cripta 1 ai o prospatura ... =))
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 Pai daca esti necrofil si sugi oase prin cimitire ... csf ncsf =)) PS : vezi ca in cripta 1 ai o prospatura ... =))Mie de ma-ta imi place Asa putea si mai demult este? Ce le stii tu cu prospaturile nebunule.... =)) 1
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 Mie de ma-ta imi place Asa putea si mai demult este? Ce le stii tu cu prospaturile nebunule.... =)) Daaaa, am futut doua prospaturi pe aici : unu e picon si altu justitiaru =)) Tu te incadrezi la ..... laaa...... laaaaa.... Balbaiti si necrofili... PS : Nu esti genul meu =)) =)) =))
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 Daaaa, am futut doua prospaturi pe aici : unu e picon si altu justitiaru =)) Tu te incadrezi la ..... laaa...... laaaaa.... Balbaiti si necrofili... PS : Nu esti genul meu =)) =)) =))Pai da....nici tu nu esti genul meu.ma bucur ca ne intelegem Iti dau muie cu scarba Ahahahahahahahha Ps.Ma-ta e genul meu =)) 1
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 Pai da....nici tu nu esti genul meu.ma bucur ca ne intelegem Iti dau muie cu scarba Ahahahahahahahha Ps.Ma-ta e genul meu =)) Hai ca prea esti prost si nici minusuri nu-ti mai dau martalogule...te draq si puneti proteza in pahar ca iti trimit un baiat dotat sa o iei usor si sa o tii ...doar asa printre gingii =))
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 Hai ca prea esti prost si nici minusuri nu-ti mai dau martalogule...te draq si puneti proteza in pahar ca iti trimit un baiat dotat sa o iei usor si sa o tii ...doar asa printre gingii =))Mie imi place cat de slab esti fata de mine . =)) Asa ca fugi linistit acasa....scuze voiam sa zic la ma-ta dar mi-am dat apoi seama ca ma-ta nu e acasa ci e putin ""umflata ""...probabil de nervi.... 1
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 Mie imi place cat de slab esti fata de mine . =)) Asa ca fugi linistit acasa....scuze voiam sa zic la ma-ta dar mi-am dat apoi seama ca ma-ta nu e acasa ci e putin ""umflata ""...probabil de nervi.... Awwww ce mai speriat =)) slab e tactu mah ca tea facut din laba pe pereti cand se uita la casete video =)) PS : se spune in privat ca pe mata o cheama vasile si pe tactu gigel ... =))
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 Awwww ce mai speriat =)) slab e tactu mah ca tea facut din laba pe pereti cand se uita la casete video =)) PS : se spune in privat ca pe mata o cheama vasile si pe tactu gigel ... =))Auzi daca ii dau drumu la ma-ta pe apa pluteste ? Ahahahahahhahaha =)) PS.m-ai -Analfabetule 1
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 Auzi daca ii dau drumu la ma-ta pe apa pluteste ? Ahahahahahhahaha =)) Nu schimba subiectul, mai bine zi cum transexuala de vasile (ma-ta) si-a facut implant de ovare ? =))
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 Awwww ce mai speriat =)) slab e tactu mah ca tea facut din laba pe pereti cand se uita la casete video =)) PS : se spune in privat ca pe mata o cheama vasile si pe tactu gigel ... =))De asemenea te-a -ANALFABETULE ma-ta -ANALFABETULE tac-tu -ANALFABETULE Auzi tu cand esti nervos devii si analfabet 3
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 Auzi daca ii dau drumu la ma-ta pe apa pluteste ? Ahahahahahhahaha =)) PS.m-ai -Analfabetule Nu schimba subiectul, mai bine zi cum transexuala de vasile (ma-ta) si-a facut implant de ovare ? =))Daca ii dau drumu pe MURES la ma-ta iese din tara ? =)) 2
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 10, 2019 Nu schimba subiectul, mai bine zi cum transexuala de vasile (ma-ta) si-a facut implant de ovare ? =))Cat de idiot esti, singurele tale argumente sun jignirile gunoiule! 3
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 Cat de idiot esti, singurele tale argumente sun jignirile gunoiule! Te asteptam sa apari Vasile =)) .
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 10, 2019 Te asteptam sa apari Vasile =)) . Vasile este ma-ta drogatule!? :laugh2 Chiar tu esti kiki, asa de jos ai coborat? :laugh2 :laugh2 :laugh2 2
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 De asemenea te-a -ANALFABETULE ma-ta -ANALFABETULE tac-tu -ANALFABETULE Auzi tu cand esti nervos devii si analfabet Cratimele leam uitat in gatu lu prostu asta albastru de mai sus :laugh2 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 Cratimele leam uitat in gatu lu prostu asta albastru de mai sus :laugh2 le-am -ANALFABETULE Cratimele le-ai uitat pentru ca esti ANALFABET si nu stii sa scrii . TE muieste si el este? 3
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 10, 2019 Cratimele leam uitat in gatu lu prostu asta albastru de mai sus :laugh2 Tu inghiti doar stiuleti SOBOLANE! :laugh2 2
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 Am hotel si terenuri ce plm si sunt smeKer . lol :X
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 10, 2019 Postat Aprilie 10, 2019 Am hotel si terenuri ce plm si sunt smeKer . lol :Xesti ,esti..... 2
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2019 Postat Aprilie 11, 2019 deavole, tu iesti mah ? :)Not-Devil :) 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 11, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 11, 2019 ti aduci aminte de sorina cand s a luat in gura cu tot forumu.. avea vreo 100 si ceva de pagini, troleală Cum am mai zis Prea multa atentie unde nu se merita prea putina unde ar trebui 1
magiun Reputație: 455 Postat Aprilie 11, 2019 Oras:🖕 Oras:🖕 Postat Aprilie 11, 2019 Cum am mai zis Prea multa atentie unde nu se merita prea putina unde ar trebuifa o aroganță si pune o poza 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 11, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 11, 2019 fa o aroganță si pune o poza Vrei sa mi strici dimineata ? :laugh2 Dar hai uite pt tn pun 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum