pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2019 Ai de plm =))Lasand la o parte fetisurile nici muie nu i-as da.Ii da votka-tuicar destula si pentru noi =)) Care este contul tau din trecut?Ca persoana esti un deprimat notoriu, asta te face sa te mai ridici din rahat se pare... Ba te plangi ca............. DOARE MINUSURILE =)) PS : altfel nu scriai atat =)) Ai dat in Delia? Da si de la mine! :)
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Aprilie 1, 2019 Ce ai de la un timp? Ne ignoram asa de romantic.... :laugh2Stii ca eu mai si glumesc, stii mai mult decat as vrea. Lasa obsesia, niciodata nu a iesit bine, crede-ma. incerc....da' e atat de greu....
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 1, 2019 Este poza postata de ea pe topicul ei.Nu am timp sa caut frate, este clar insa ca este o zdreanta jegoasa! Se pare insa ca lui kiki77 i-a placut, a lins-o in pizda aia murdara! :laugh2 1
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 1, 2019 Ba te plangi ca............. DOARE MINUSURILE =)) PS : altfel nu scriai atat =))Jegosilor, Delia este o fata prea ok si prea civilizata! Va doare pe voi prostia! :laugh2 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2019 incerc....da' e atat de greu.... :laugh2 :laugh2 :laugh2Fin. Sunt sigura ca poti. ;)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2019 Jegosilor, Delia este o fata prea ok si prea civilizata! Va doare pe voi prostia! :laugh2 Face trafic la anunturi cat noi toti la un loc... pe langa...Lasa cum a cazut. ;)
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2019 Postat Aprilie 1, 2019 Care este contul tau din trecut?Ca persoana esti un deprimat notoriu, asta te face sa te mai ridici din rahat se pare... Ai dat in Delia? Da si de la mine! :)Adică?
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2019 Postat Aprilie 1, 2019 Face trafic la anunturi cat noi toti la un loc... pe langa...Lasa cum a cazut. ;)Frumos ...:|
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2019 Postat Aprilie 1, 2019 Ba te plangi ca............. DOARE MINUSURILE =)) PS : altfel nu scriai atat =))Ai dreptate...am scris degeaba..asta e.Ciao. 3
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 1, 2019 Face trafic la anunturi cat noi toti la un loc... pe langa...Lasa cum a cazut. ;)Mai rau cacarla? Nu cred .Las-o asa cum a picat 4
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 1, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Aprilie 1, 2019 Ai de plm =))Lasand la o parte fetisurile nici muie nu i-as da.Ii da votka-tuicar destula si pentru noi =))Nu e asa, ăsta e un hater fara haz care face mult flame, si proasta a pus botu, pentru ca in mintea aia a ei cat nuca ar face alianta cu oricine si nu realizeaza ca ala n-o ajuta cu nimik, dimpotriva , ii creeaza confuzia care o ajuta sa se afunde in cacat si mai mult 3
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 1, 2019 Face trafic la anunturi cat noi toti la un loc... pe langa...Lasa cum a cazut. ;)La cine te refereai?
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Aprilie 1, 2019 :laugh2 :laugh2 :laugh2Fin. Sunt sigura ca poti. ;) da' vreau? 1
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 1, 2019 nu e asa, ăsta e un hater fara haz care face mult flame, si proasta a pus botu, pentru ca in mintea aia a ei cat nuca ar face alianta cu oricine.=)) Chiar o minte cat o nuca 2
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2019 Postat Aprilie 1, 2019 O face trafic la anunturi dar recenzii pe bune PULA! Este normal la cum .... in primul rand vorbeste si se comporta, nu in ultimul rand la cum arata! Pana la urma, caracterul are prioritate, ea insa nu stie ce inseamna asta! :laugh2 era vorba de mine!Că fac eu trafic la anunțuri..lol..În fine
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2019 Adică? Nu am nimic cu tine, din cate vezi te-am ignorat, esti de ignorat.Stii ca acum peste un an, nu mai stiu exact, te-au rugat colegele de breasla sa nu mai postezi ca o dementa anunturi...Ai spus ca nu te intereseaza.In regula.Te mira cand cineva crede ca vrei sa iei tot forumul in gura? :)
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2019 Postat Aprilie 1, 2019 Pizdicuts...dacă asta este părerea ta vis-a-vis de persoana mea ..te las pe tine să faci trafic aici.Seară frumoasă.Ciao. 1
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 1, 2019 era vorba de mine!Că fac eu trafic la anunțuri..lol..În fineImi pare rau, eu vorbeam despre altcineva, dupa aceea am observat! Scuza-ma!
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 1, 2019 Nu am nimic cu tine, din cate vezi te-am ignorat, esti de ignorat.Stii ca acum peste un an, nu mai stiu exact, te-au rugat colegele de breasla sa nu mai postezi ca o dementa anunturi...Ai spus ca nu te intereseaza.In regula.Te mira cand cineva crede ca vrei sa iei tot forumul in gura? :)Vezi ca "te banez"! :laugh2 :laugh2 :laugh2
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2019 Postat Aprilie 1, 2019 Nu am nimic cu tine, din cate vezi te-am ignorat, esti de ignorat.Stii ca acum peste un an, nu mai stiu exact, te-au rugat colegele de breasla sa nu mai postezi ca o dementa anunturi...Ai spus ca nu te intereseaza.In regula.Te mira cand cineva crede ca vrei sa iei tot forumul in gura? :)Dementă?Îți meriți soarta.Ciaules.Habar nu ai de capul tău...și nu ..nu voi riposta cu insulte.. mi-aș încălca principiile..și nu ești demnă de ele !Semnat:'dementa"
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2019 Pizdicuts...dacă asta este părerea ta vis-a-vis de persoana mea ..te las pe tine să faci trafic aici.Seară frumoasă.Ciao.Vaaaai, parerea mea are atata greutate.Nu te interesa, ce ai azi?
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2019 Vezi ca "te banez"! :laugh2 :laugh2 :laugh2 Baneazaaaaaaaaa-maaaaaaa! :laugh2 Arh, mai tareeeeee! :laugh2 :laugh2 :laugh2Dracos ce esti! :rax2 Dementă?Îți meriți soarta.Ciaules.Habar nu ai de capul tău...și nu ..nu voi riposta cu insulte.. mi-aș încălca principiile..și nu ești demnă de ele !Semnat:'dementa" Dementa, principii, demnitate... Esti bine?
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2019 Postat Aprilie 1, 2019 Baneazaaaaaaaaa-maaaaaaa! :laugh2 Arh, mai tareeeeee! :laugh2 :laugh2 :laugh2Dracos ce esti! :rax2 Dementa, principii, demnitate... Esti bine?Subiect închis gagico.Te pup !Ai grijă de tine și de psihicul tău ;)
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Aprilie 1, 2019 Nu e asa, ăsta e un hater fara haz care face mult flame, si proasta a pus botu, pentru ca in mintea aia a ei cat nuca ar face alianta cu oricine si nu realizeaza ca ala n-o ajuta cu nimik, dimpotriva , ii creeaza confuzia care o ajuta sa se afunde in cacat si mai multUltravox-cerrone-tuicaru-votka-tuicar :))Se stie. Nu are carla bani de cont sp. Ea nu are de o panica :))Doar ca a ales o alianta gresita pentru ea. 5
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 1, 2019 Dementă?Îți meriți soarta.Ciaules.Habar nu ai de capul tău...și nu ..nu voi riposta cu insulte.. mi-aș încălca principiile..și nu ești demnă de ele !Semnat:'dementa"Deliuta draga mea,ce legătură are prostituția cu principiile si demnitatea?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum