Vizitator tuica-metaxa Reputație: 0 Postat August 30, 2019 Partajează Postat August 30, 2019 De la prea multa shaorma cu de toate. Ți-a ramas in gat este? Tu pulifrici nu te baga in seama cu mine ca te intarc cu tuica nu cu lapte. Fugi la olita si stai acolo pe vine. =)) 1 4 Link spre comentariu
kameleony Reputație: 1081 Postat August 30, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Partajează Postat August 30, 2019 Tu pulifrici nu te baga in seama cu mine ca te intarc cu tuica nu cu lapte. Fugi la olita si stai acolo pe vine. =))Tie foame asa de dimineata?Zic sa ai pofta buna boasca primitiva=)) 2 Link spre comentariu
Vizitator tuica-metaxa Reputație: 0 Postat August 30, 2019 Partajează Postat August 30, 2019 Tie foame asa de dimineata?Zic sa ai pofta buna boasca primitiva=)) Ietete ai gura mare catelus mic. Hai ca iti dau un os sa rozi poate iti cresc maselele de minte =)) 1 4 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114293 Postat August 30, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 30, 2019 amada ce te-o mai durut astazi ?minusurile sau 1 stelutza ?? 3 Link spre comentariu
kameleony Reputație: 1081 Postat August 31, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Partajează Postat August 31, 2019 Ietete ai gura mare catelus mic. Hai ca iti dau un os sa rozi poate iti cresc maselele de minte =))Balena esuata pune mana si slabeste in plm si mai lasa dreaq shaorma cu de toate:) 1 Link spre comentariu
Vizitator tuica-metaxa Reputație: 0 Postat August 31, 2019 Partajează Postat August 31, 2019 Balena esuata pune mana si slabeste in plm si mai lasa dreaq shaorma cu de toate :) Hai ca iti dau o bucata de shaorma si tie sa te faci mare da doar cu ceapa, usturoi si sosuri. Carnea ti-o dau cand iti cresc dintii de lapte =)) 1 4 Link spre comentariu
coco dick Reputație: 224 Postat August 31, 2019 Partajează Postat August 31, 2019 Hai ca iti dau o bucata de shaorma si tie sa te faci mare da doar cu ceapa, usturoi si sosuri. Carnea ti-o dau cand iti cresc dintii de lapte =))Tu esti grasul ala care curata resturile din pizda dupa ce ea e facuta posta de jumatate de cartier ??? 2 Link spre comentariu
kameleony Reputație: 1081 Postat August 31, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Partajează Postat August 31, 2019 Tu esti grasul ala care curata resturile din pizda dupa ce ea e facuta posta de jumatate de cartier ???=))Curata instrumentele cu limba sa scartaie a doua zi pentru altii 2 Link spre comentariu
Vizitator tuica-metaxa Reputație: 0 Postat August 31, 2019 Partajează Postat August 31, 2019 Tu esti grasul ala care curata resturile din pizda dupa ce ea e facuta posta de jumatate de cartier ??? De cine vorbești ? 3 Link spre comentariu
justitiaru Reputație: 1361 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Septembrie 1, 2019 De cine vorbești ?Metaxa manca-ti-as tu pe a meaTot tampit si cretin ai ramas?Interneaza-te la nebuni. Ti-au pastrat un loc Iesi da-te dreaq de Mupets 2 Link spre comentariu
Vizitator tuica-metaxa Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2019 Partajează Postat Septembrie 1, 2019 Metaxa manca-ti-as tu pe a meaTot tampit si cretin ai ramas?Interneaza-te la nebuni. Ti-au pastrat un loc Iesi da-te dreaq de Mupets Lasă-ma ca am treaba nu stau de vorbă cu fraieri cocliți :) Te mai doare minusurile handelule ? Lol =)) PS : mai fute și tu Și mai lasă lumea virtuală. Te aștept cu o recenzie :) 3 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Septembrie 1, 2019 3 Link spre comentariu
justitiaru Reputație: 1361 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Septembrie 1, 2019 Lasă-ma ca am treaba nu stau de vorbă cu fraieri cocliți :) Te mai doare minusurile handelule ? Lol =)) PS : mai fute și tu Și mai lasă lumea virtuală. Te aștept cu o recenzie :)Eu pe tine si.........:))Apoi si eu =))La voi doi la ts cand va futeati in cur si eu va filmeamBalena esuata Link spre comentariu
Vizitator tuica-metaxa Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2019 Partajează Postat Septembrie 1, 2019 Eu pe tine si.........:))Apoi si eu =))La voi doi la ts cand va futeati in cur si eu va filmeamBalena esuata Ești și prost și confuz martalogule =)) App. : DMX te-a lăsat gravid în vitro ? =)) 3 Link spre comentariu
kameleony Reputație: 1081 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Partajează Postat Septembrie 2, 2019 Ești și prost și confuz martalogule =)) App. : DMX te-a lăsat gravid în vitro ? =))Pana la urma ti-ai aratat adevarata fata.Ce mai complotezi cu Carla :)) 2 Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat Septembrie 2, 2019 Hahahaha 2 Link spre comentariu
remus jack Reputație: 1443 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Partajează Postat Septembrie 2, 2019 Xoxo fiul meu idiot!!! Lasă laba si hai ca te scot la o bere cu vin 1 Link spre comentariu
justitiaru Reputație: 1361 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Septembrie 2, 2019 Ești și prost și confuz martalogule =)) App. : DMX te-a lăsat gravid în vitro ? =))Daca iti indoi urechea si ma cac in ea spui ca e cornulet cu ciocolata si incepi sa te mananci singurCanibalule=)) 1 Link spre comentariu
Vizitator tuica-metaxa Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2019 Partajează Postat Septembrie 2, 2019 Daca iti indoi urechea si ma cac in ea spui ca e cornulet cu ciocolata si incepi sa te mananci singurCanibalule=))Daca musc din tine te duci pe pula ca tulumba=)) 5 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 2, 2019 Daca musc din tine te duci pe pula ca tulumba =))Nu cred ca trebuie sa se ajunga pana aici, totusi, undeva trebuie sa fie un echilibru! Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 2, 2019 hahahah ...bahhh ce prost e asta Si-ar vinde fundul peste tot :)) Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat Septembrie 2, 2019 Hahahhahahaah 2 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 2, 2019 hahahah ...bahhh ce prost e asta Si-ar vinde fundul peste tot :)) HahahhahahaahCe spirituali sunteti cand va futeti in cur homalailor! :laugh2 Link spre comentariu
justitiaru Reputație: 1361 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Septembrie 2, 2019 Daca musc din tine te duci pe pula ca tulumba=))Cand te-a dus mata prima oara la Mc si te-au vazut ti-au zis ca nu servesc babuinii este?=)) 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 2, 2019 hahahah ...bahhh ce prost e asta Si-ar vinde fundul peste tot :)) HahahhahahaahSunteti siguri? Este evident ca formati un cuplu homalailor! :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum