Sari la conținut

Dream Girl Back.

Postări Recomandate

• Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

Este un bug in soft. Dar dupa 2-3 postari revii la culoarea pe care ai avut-o. 

La Dream e bugul (meu) :)))

• Like 1
Vizitator romuzica
Reputație: 0
Postat

Stai ca se apuca sa faca planul de marketing, schema tehnica, masuratori fizico-geografice, dureaza cateva zile ! :)

Ne comunica ea dupa aceea.

Vizitator romuzica
Postat

:)))

Postat

Oare sa fie adevarat? Te intorci in forta? E o veste minunata. Astept sa  scrii cand poti fi vizitata. Sa nu fie pacaleala de 1 aprilie.

• Like 1
Postat

Buna ziua, din nou, tuturor,

Avand in vedere ca azi este o zi mai "speciala" si poate din cauza stresului cotidian multi dintre noi pierdem notiunea timpului si nu mai apucam 

sa dam importanta zilei in curs, m-am gandit asa:

In urma glumitei pe care au facut-o cei de la stiri cu cei 200 km de  autostrada pe care voiau mai intai sa-i inaugureze si abia apoi sa se apuce de treaba, m-am gandit ca ar fi un prilej bun sa fac si eu o glumita/pacaleala de 1 aprilie.

Nu mica mi-a fost mirarea sa constat ca muuulti membri n-au prins gluma si probabil au uitat ce zi este astazi -  cum am scris si mai sus.

Unii mai bucurosi, altii mai contrariati dar intr-un final trebuie sa lamurim lucrurile si sa nu lasam loc de alte interpretari.

So... dragi membri, treaba sta in felul urmator:  Dream Girl NU A REVENIT, a fost o gluma nevinovata de 1 aprilie prin care am vrut doar sa va mai descretesc un pic fruntile si pe aceasta cale vreau sa imi cer scuze tuturor celor care mi-au trimis PM uri si totodata sper ca nu v-ati suparat ... prea tare ... pe mine!  :blushing2

Sa aveti un inceput de saptamana minunat! 

Va pup  :kiss3

• Like 5
Postat

Buna ziua, din nou, tuturor,

Avand in vedere ca azi este o zi mai "speciala" si poate din cauza stresului cotidian multi dintre noi pierdem notiunea timpului si nu mai apucam 

sa dam importanta zilei in curs, m-am gandit asa:

In urma glumitei pe care au facut-o cei de la stiri cu cei 200 km de  autostrada pe care voiau mai intai sa-i inaugureze si abia apoi sa se apuce de treaba, m-am gandit ca ar fi un prilej bun sa fac si eu o glumita/pacaleala de 1 aprilie.

Nu mica mi-a fost mirarea sa constat ca muuulti membri n-au prins gluma si probabil au uitat ce zi este astazi -  cum am scris si mai sus.

Unii mai bucurosi, altii mai contrariati dar intr-un final trebuie sa lamurim lucrurile si sa nu lasam loc de alte interpretari.

So... dragi membri, treaba sta in felul urmator:  Dream Girl NU A REVENIT, a fost o gluma nevinovata de 1 aprilie prin care am vrut doar sa va mai descretesc un pic fruntile si pe aceasta cale vreau sa imi cer scuze tuturor celor care mi-au trimis PM uri si totodata sper ca nu v-ati suparat ... prea tare ... pe mine!  :blushing2

Sa aveti un inceput de saptamana minunat! 

Va pup  :kiss3

Da ceea ce este in semnatura mai este valabil?

Postat

Zicala - intotdeauna!

Link-ul - e un site in amintirea unor vremuri. 

frumoase poze

• Like 2
Vizitator gingo
Postat

Dream Girl NU A REVENIT

https://media3.giphy.com/media/CggoHW4h87Ktq/giphy.gif

• Like 2
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

https://media3.giphy.com/media/CggoHW4h87Ktq/giphy.gif

Adică...ce vrei sa spui?

:)

Vizitator gingo
Postat

nu stiu.. s-a postat automat... :D

am robotel deasta de facut postari ...

LE: as ruga un admin sa imi stearga postarea de mai sus , nu vreau sa creez confuzie. departe de mine gandul asta.

Postat

Bine, multumesc

tu esti gagica aia care putea fi gasita pe nu stiu ce site?

stiu ca am vb pe siteul ala si doar dupa aia ai acceptat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...