andreidingl Reputație: 33 Postat Aprilie 1, 2019 Postat Aprilie 1, 2019 Ne lași în șah?? Când te putem vizita?
pasha_man Reputație: 451 Postat Aprilie 1, 2019 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Aprilie 1, 2019 Este un bug in soft. Dar dupa 2-3 postari revii la culoarea pe care ai avut-o. La Dream e bugul (meu) :))) 1
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2019 Postat Aprilie 1, 2019 Stai ca se apuca sa faca planul de marketing, schema tehnica, masuratori fizico-geografice, dureaza cateva zile ! :) Ne comunica ea dupa aceea.
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Aprilie 1, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Autor Postat Aprilie 1, 2019 Stai ca se apuca sa faca planul de marketing, schema tehnica, masuratori fizico-geografice, dureaza cateva zile ! :) Ne comunica ea dupa aceea. Se vede cine gandeste corect. Multumesc 1
parolistul Reputație: 178 Postat Aprilie 1, 2019 Postat Aprilie 1, 2019 Oare sa fie adevarat? Te intorci in forta? E o veste minunata. Astept sa scrii cand poti fi vizitata. Sa nu fie pacaleala de 1 aprilie. 1
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Aprilie 1, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Autor Postat Aprilie 1, 2019 Oare sa fie adevarat? Te intorci in forta? E o veste minunata. Astept sa scrii cand poti fi vizitata. Sa nu fie pacaleala de 1 aprilie. Acum pregatesc "detaliile" :) Revin imediat :) 1
parolistul Reputație: 178 Postat Aprilie 1, 2019 Postat Aprilie 1, 2019 Astept detaliile.E o veste minunata.
juniormorais Reputație: 94625 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 1, 2019 Acum pregatesc "detaliile" :) Revin imediat :)Asteptam ”invitatiile”.SMS. Pe fax. Ori prin PM :laugh2
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Aprilie 1, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Autor Postat Aprilie 1, 2019 Buna ziua, din nou, tuturor,Avand in vedere ca azi este o zi mai "speciala" si poate din cauza stresului cotidian multi dintre noi pierdem notiunea timpului si nu mai apucam sa dam importanta zilei in curs, m-am gandit asa:In urma glumitei pe care au facut-o cei de la stiri cu cei 200 km de autostrada pe care voiau mai intai sa-i inaugureze si abia apoi sa se apuce de treaba, m-am gandit ca ar fi un prilej bun sa fac si eu o glumita/pacaleala de 1 aprilie.Nu mica mi-a fost mirarea sa constat ca muuulti membri n-au prins gluma si probabil au uitat ce zi este astazi - cum am scris si mai sus.Unii mai bucurosi, altii mai contrariati dar intr-un final trebuie sa lamurim lucrurile si sa nu lasam loc de alte interpretari.So... dragi membri, treaba sta in felul urmator: Dream Girl NU A REVENIT, a fost o gluma nevinovata de 1 aprilie prin care am vrut doar sa va mai descretesc un pic fruntile si pe aceasta cale vreau sa imi cer scuze tuturor celor care mi-au trimis PM uri si totodata sper ca nu v-ati suparat ... prea tare ... pe mine! :blushing2 Sa aveti un inceput de saptamana minunat! Va pup :kiss3 5
pasha_man Reputație: 451 Postat Aprilie 1, 2019 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Aprilie 1, 2019 Buna ziua, din nou, tuturor,Avand in vedere ca azi este o zi mai "speciala" si poate din cauza stresului cotidian multi dintre noi pierdem notiunea timpului si nu mai apucam sa dam importanta zilei in curs, m-am gandit asa:In urma glumitei pe care au facut-o cei de la stiri cu cei 200 km de autostrada pe care voiau mai intai sa-i inaugureze si abia apoi sa se apuce de treaba, m-am gandit ca ar fi un prilej bun sa fac si eu o glumita/pacaleala de 1 aprilie.Nu mica mi-a fost mirarea sa constat ca muuulti membri n-au prins gluma si probabil au uitat ce zi este astazi - cum am scris si mai sus.Unii mai bucurosi, altii mai contrariati dar intr-un final trebuie sa lamurim lucrurile si sa nu lasam loc de alte interpretari.So... dragi membri, treaba sta in felul urmator: Dream Girl NU A REVENIT, a fost o gluma nevinovata de 1 aprilie prin care am vrut doar sa va mai descretesc un pic fruntile si pe aceasta cale vreau sa imi cer scuze tuturor celor care mi-au trimis PM uri si totodata sper ca nu v-ati suparat ... prea tare ... pe mine! :blushing2 Sa aveti un inceput de saptamana minunat! Va pup :kiss3Da ceea ce este in semnatura mai este valabil?
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Aprilie 1, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Autor Postat Aprilie 1, 2019 Da ceea ce este in semnatura mai este valabil? Zicala - intotdeauna!Link-ul - e un site in amintirea unor vremuri. 2
pasha_man Reputație: 451 Postat Aprilie 1, 2019 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Aprilie 1, 2019 Zicala - intotdeauna!Link-ul - e un site in amintirea unor vremuri. frumoase poze 2
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 1, 2019 Postat Aprilie 1, 2019 ahahhaahha catelu a cazut de prost =)))))))
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Aprilie 1, 2019 Pe naiba păcăleală...asta a fost o sperietură teribilă pentru concurență :icecream 3
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Aprilie 1, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Autor Postat Aprilie 1, 2019 Pe naiba păcăleală...asta a fost o sperietură teribilă pentru concurență :icecreamFuri curent... d'ala industrial 1
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2019 Postat Aprilie 1, 2019 Dream Girl NU A REVENIT https://media3.giphy.com/media/CggoHW4h87Ktq/giphy.gif 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Aprilie 2, 2019 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 2, 2019 https://media3.giphy.com/media/CggoHW4h87Ktq/giphy.gifAdică...ce vrei sa spui?:)
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2019 Postat Aprilie 2, 2019 nu stiu.. s-a postat automat... :D am robotel deasta de facut postari ... LE: as ruga un admin sa imi stearga postarea de mai sus , nu vreau sa creez confuzie. departe de mine gandul asta.
pussy_killer Reputație: 138 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:nu e treaba ta Oras:nu e treaba ta Postat Aprilie 15, 2019 Ma primiti? cf creato ?
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Aprilie 17, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Autor Postat Aprilie 17, 2019 cf creato ? Bine, multumesc 1
brett03 Reputație: -17 Postat Aprilie 20, 2019 Postat Aprilie 20, 2019 Bine, multumesc tu esti gagica aia care putea fi gasita pe nu stiu ce site?stiu ca am vb pe siteul ala si doar dupa aia ai acceptat
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Aprilie 22, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Autor Postat Aprilie 22, 2019 tu esti gagica aia care putea fi gasita pe nu stiu ce site?stiu ca am vb pe siteul ala si doar dupa aia ai acceptat Daca spui tu, nu te contrazic :) 1
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Aprilie 22, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Autor Postat Aprilie 22, 2019 Hey Hey :) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum