bambuchaa Reputație: 2201 Postat Mai 21, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 21, 2013 25 la apus si rasarit Link spre comentariu
iobagul Reputație: 374 Postat Mai 21, 2013 Oras:Plantatie Oras:Plantatie Partajează Postat Mai 21, 2013 Bine mai dragilor ma desconspir si eu... 788 923 150 de secunde... Link spre comentariu
tzaranu Reputație: 1095 Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 41 de ani frumosi. si inca vreo trei mai nereusiti... 44 in cap, coane fanica! ei, acuma 1-2 sa-i mai fi dat vantu' jos... Link spre comentariu
antigoo Reputație: 456 Postat Mai 21, 2013 Oras:no Oras:no Partajează Postat Mai 21, 2013 Ce conteaza? Link spre comentariu
dinozauru Reputație: 835 Postat Mai 21, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Autor Partajează Postat Mai 21, 2013 Ce conteaza? Ba conteaza!Mai repede cred intr-o recenzie a unuia trecut de 40 sau 50, decat a unuia de 20 - 30, astia nascuti mai devreme sunt mai credibili. Link spre comentariu
buratino Reputație: 13 Postat Mai 21, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 21, 2013 Ba conteaza!Mai repede cred intr-o recenzie a unuia trecut de 40 sau 50, decat a unuia de 20 - 30, astia nascuti mai devreme sunt mai credibili.Ai grija ca se supara @alt_nume si nu te vad bine ! Link spre comentariu
dinozauru Reputație: 835 Postat Mai 21, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Autor Partajează Postat Mai 21, 2013 Ai grija ca se supara @alt_nume si nu te vad bine !Parintele satana, acum Bin Laden dupa poza de la user, dupa cum am mai spus imi e simpatic, si tin la el chiar daca e tanar.Mai ales ca este fratele de suferinta al lui @Vyypuss, este ca si fratiorul meu mai mic.Si eu am un fratior mai mic care are 45 de ani, dar saracu nu are minte nici macar cat a lui alt_nume, de aceea tin la alt_nume. Link spre comentariu
josearmando Reputație: -10 Postat Mai 21, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 21, 2013 si voi astia care ati trecut de varsta de 20 si ceva si sunteti insurati ,cum va mai priviti sotiile? Link spre comentariu
oly123 Reputație: 178 Postat Mai 21, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 21, 2013 si voi astia care ati trecut de varsta de 20 si ceva si sunteti insurati ,cum va mai priviti sotiile? Isi trag ochelarii mai pe nas,se uita atent la buzele ei si isi zic in gand : " Mama...ce mwuie i-as da " ))) Dar...din pacate,nu suge pwla. Asa ca..merg la cwrve. Link spre comentariu
dinozauru Reputație: 835 Postat Mai 21, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Autor Partajează Postat Mai 21, 2013 @oly-micule, te pupa tata Dinozauru. Link spre comentariu
shiva Reputație: 3141 Postat Mai 21, 2013 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat Mai 21, 2013 Ma simt de 24 de ani si arat ca la 20 )) Link spre comentariu
fanebabane Reputație: -446 Postat Mai 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 21, 2013 Isi trag ochelarii mai pe nas,se uita atent la buzele ei si isi zic in gand : " Mama...ce mwuie i-as da " ))) Dar...din pacate,nu suge pwla. Asa ca..merg la cwrve. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114274 Postat Mai 21, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Mai 21, 2013 si voi astia care ati trecut de varsta de 20 si ceva si sunteti insurati ,cum va mai priviti sotiile? Link spre comentariu
josearmando Reputație: -10 Postat Mai 21, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 21, 2013 apoi stiu ca sinceritatea doare cel mai tare,nu degeaba m-am ales in scurt timp cu atatea minusuri la reputatie dar nu ma deranjeaza Link spre comentariu
josearmando Reputație: -10 Postat Mai 21, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 21, 2013 dar e de o mie de ori mai de apreciat sa spui asa sunt din pacate ,nu-mi place dar asta sunt:) Link spre comentariu
dinozauru Reputație: 835 Postat Mai 21, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Autor Partajează Postat Mai 21, 2013 apoi stiu ca sinceritatea doare cel mai tare,nu degeaba m-am ales in scurt timp cu atatea minusuri la reputatie dar nu ma deranjeazadeci te doare sa fii sincer si sa iti declari varsta?! Link spre comentariu
Sexything Reputație: 11039 Postat Mai 21, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Partajează Postat Mai 21, 2013 @JoseArmando: Cand te-ai inscris pe acest forum,ai ales sa faci parte dintr-o comunitate.Pe care dupa aceea o blamezi,spunand unei fete sa nu mai lucreze,iar domnilor le arunci praf in ochi privitor la sotii.Fiecare om este liber arbitru referitor la viata lui personala.Fiecare alege calea pe care sa o urmeze. PS.Nu ar fi mai usor sa iti rupi 5 minutele si sa citesti regulamentul acestei comunitati? Link spre comentariu
josearmando Reputație: -10 Postat Mai 21, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 21, 2013 20-30deci te doare sa fii sincer si sa iti declari varsta?! Link spre comentariu
dinozauru Reputație: 835 Postat Mai 21, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Autor Partajează Postat Mai 21, 2013 20-30Te pupa tata moshu, esti ca si copilul meu, sinceritatea nu doare, te inalta! Link spre comentariu
josearmando Reputație: -10 Postat Mai 21, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 21, 2013 @JoseArmando: Cand te-ai inscris pe acest forum,ai ales sa faci parte dintr-o comunitate.Pe care dupa aceea o blamezi,spunand unei fete sa nu mai lucreze,iar domnilor le arunci praf in ochi privitor la sotii.Din pacate,punctele cu - se aduna.Se aduna,se aduna.... PS.Nu ar fi mai usor sa iti rupi 5 minutele si sa citesti regulamentul acestei comunitati?Da,spunandu-i unei fete care a fost bolnava inainte si care ma indoiesc ca i-a pasat cuiva de ea ca s-a imbolnavit sau ca se poate imbolnavi din nou iar in privinta minusurilor au si ele frumusetea lor :)si adevarul n-ar trebui sa doara:) Link spre comentariu
Sexything Reputație: 11039 Postat Mai 21, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Partajează Postat Mai 21, 2013 OT: Josearmando,sa nu aruncam cu insinuari si declaratii total deplasate.Fata a avut probleme cu AMIGDALELE.Daca dumneata consideri aceasta este o problema de sanatate de pe urma careia s-ar putea imbolnavi si altcineva,vreau sa stii ca nu ai dreptate. Link spre comentariu
josearmando Reputație: -10 Postat Mai 21, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 21, 2013 OT: Josearmando,sa nu aruncam cu insinuari si declaratii total deplasate.Fata a avut probleme cu AMIGDALELE.Daca dumneata consideri aceasta este o problema de sanatate de pe urma careia s-ar putea imbolnavi si altcineva,vreau sa stii ca nu ai dreptate.nu m-am gandit la altcineva ci la ea Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 21, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 21, 2013 Eu am 39 jumate dar arat cam de 30 si un pic... Si dupa spusele nevesti-mii ma comport ca la 25... Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 21, 2013 ma apropii de M.M = majorat? Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Mai 21, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Mai 21, 2013 Eu am 30, dar arat de 20! Mi s-a spus in dese randuri! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum