Clontosul Reputație: 535 Postat Mai 23, 2013 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 23, 2013 interesant Ma adresez persoanelor +40 daca au auzit de acest joc? Se vede clar din intrebare ca este vorba doar de Afriq si Picon @catatorule eu nu i-am intrebat decat pe maestru Picon si pe Afriq, asa ca Picon avea peste 18 ani iar maistru Afrq avea pe undeva pe la 17 ani daca nu ma insel ....atunci unde este absurditatea ???? nu toti sunt virgini pana la 18 ani ( poate daca tu ai fost, nu este o regula valabila pentru toti) unii si-au rupt atza mai devreme ... ) macar daca faci afirmatii fale fondate ...asa ca mai cauta in recycle bin poate dai de ele totusi... Sa vedem un mic calcul: un cuadragenar s-a nascut in 1973... prin urmare in 1975 ar fi avut 2 ani iar in 1980 ar fi avut 7 ani Un cvintagenar s-a nascut in 1963... in 1975 ar fi avut 12 iar in 1980 ar fi avut 17 ani. Prin urmare intrebarea se adreseaza celor de la +50. The Godfather, cred ca ai invatat aritmetica dupa povestile pescaresti de ti se pare ca un cuadragenar ar fi putut participa in 75-80 la asa ceva ca parte activa a jocului. Sper ca nu ai de lucru cu cifrele si in meseria ta caci atunci...
the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 23, 2013 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Autor Postat Mai 23, 2013 interesant Ma adresez persoanelor +40 daca au auzit de acest joc? Daca ar fi sa luam mot a mot intrebarea este urmatoarea care au auzit nu care au participat....in fine nu mai vreau sa intru in polemica ramane la aprecierea fiecaruia si fiecare intelege ce vrea din asta...nu asta era scopul topicului... Respectele mele,
matagi Reputație: 28 Postat Mai 25, 2013 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 25, 2013 Pentru a satisface anumite curiozitati ale celor mai tinerei, pot spune ca am auzit de acest joc, dar am participat la altele. In acea perioada de pana in '90, se intamplau destule. Se mai practica si acum astfel de jocuri, dar nu cu chilotii. Am participat ultima data acum 3 ani la o chestie gen bal mascat, unde in afara de ringul de dans traditional, era bara pentru striptease, o masa de ruleta, etc
skydiver Reputație: 611 Postat Mai 27, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 27, 2013 Am auzit de joc dar nu l-am jucat. Am jucat in schimb sticla invartita pe podea si in jurul sticlei se forma un cerc de fete si baieti. Unde se oprea gura sticlei si indica o persoana,ea se combina cu ce indica fundul sticlei.
Fluke Reputație: 79 Postat Iunie 13, 2013 Oras:EUROPA Oras:EUROPA Postat Iunie 13, 2013 Un fel de baba oarba
Sem-Sem Reputație: 1 Postat Iunie 13, 2013 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iunie 13, 2013 http://farm4.staticflickr.com/3030/2592498098_1260557f90.jpg
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum