Sari la conținut

vreau sa ma las de tigari !

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

https://scontent.ftsr1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/53673344_439780523456518_6072802131243433984_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_ht=scontent.ftsr1-2.fna&oh=d262f0374cc6b7908d27d30ae6d6c7ae&oe=5D0288CB :rax2

Asculta-ma, ti-au spus sa nu mai fumezi, asta spun toti...

Nu vrei mai bine sa spui ce ai, te rog.  :hug1

• Like 1
  • Oras:Piata Unirii, Piata Sfanta Vineri, Bucuresti.
  • Oras:Piata Unirii, Piata Sfanta Vineri, Bucuresti.
Postat

Faci ceva diferit si util cu mainile, exemplu: te apuci de pictat, sculptat, uiti de fumat si nu mai duci tigara la gura... De ce fumezi, probabil ca sa te linistesti de stres, sau persoanele din jur te influenteaza la fumt. Sunt multe tehnici, pe mine sportul m-a ajutat sa ma las de fumat, mersul repejor si alergatul zilnic cu toata viteza, sa vezi cum iese nicotina si restul toxinelor din tine, sa ai ambitie. Succes  :138x

• Like 2
  • Oras:🖕
  • Oras:🖕
Postat

Faci ceva diferit si util cu mainile, exemplu: te apuci de pictat, sculptat, uiti de fumat si nu mai duci tigara la gura... De ce fumezi, probabil ca sa te linistesti de stres, sau persoanele din jur te influenteaza la fumt. Sunt multe tehnici, pe mine sportul m-a ajutat sa ma las de fumat, mersul repejor si alergatul zilnic cu toata viteza, sa vezi cum iese nicotina si restul toxinelor din tine, sa ai ambitie. Succes :138x

de futut cand te lași
  • Oras:fara
Postat

Renunta la tigari,trage doar din trabuc din foi de piele.

trag da nu are nicotina :no2   si nici nu iese fum :laugh2

https://scontent.ftsr1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/12274252_1057145567658438_8977015099877899327_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_ht=scontent.ftsr1-2.fna&oh=e482aac15137093667b44ccacaeff499&oe=5D4E6CAB

• Like 4
Postat

Asculta-ma, ti-au spus sa nu mai fumezi, asta spun toti...

Nu vrei mai bine sa spui ce ai, te rog.  :hug1

arteriopatie cronica obliteranta :slap2 , mai prind 3 stiri  :laugh2  :laugh2

• Like 4
Vizitator pustiu84
Reputație: 0
Postat

Eu am reusit sa ma las cu Nicorette, dupa ce fumam 2 pachete de iqos/zi.

Postat

Zi sa moara ma-ta ca ai reusit .... =))

Postat

:shocked  :sado dmxxxxxxxx, ce ai cu el? poate chiar so lasat.

sft!!! :feet

:kiss3

• Like 3
Postat

asa ceva

https://www.smokemania.ro/kit-smok-novo-pod.html

si lichid de 12mg.

daca nu te descurci cu lichidul, lasa-mi o adresa de email si-ti spun exact care.

3 ani de cand n-am mai pus gura pe o tigara, toate-s bune si frumoase aici.

nu cred ca as reusi sa tin in gura forma aia dreptunghiulara, gura mea ii obisnuita cu ceva rotund :laugh2  :laugh2  :laugh2

ms :kiss3

• Like 3
  • Oras:Deplasare
  • Oras:Deplasare
Postat

Diferenta intre un mort fumator si unul nefumator : mortul nefumator e mai sanatos..!!!

• Like 1
Postat

Il cunoasc pe asta saru mana.

E un retardat handicapat

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

:)) de rasu plansu! uitati-va ce 'sfaturi' da dmx:)))))))). sa te caci pe tine nu alta! dar...omu atat poate! dupa care face misto de sfaturile lui pustiu:))))))))). delicios! cum plm nu urla de durere dmx ca e prost cu strigaturi:))))))))))). aaa pt ca prostia nu doare! ca altfel asta ar fi mort :)))))))))))).

justlove da-te racita:)))))))) sau cracita:)))))))))))))). 

P.S. justlove zi la dmx ca tu stii cine el este! ii place asta! si zi sa ne suga pula la toti de pe site! :))))))))))). si mai zi ca o futem in gura pe mamica lui! 

Cat despre lasatu' de fumat! LASA-TE! pur si simplu! Nu e usor! dar e realizabil! Fara electronica! si obligatoriu fara NICI O TIGARA! O sa innebunesti prima luna! e hard dar apoi e parfum!

E nu-i greu.Cand iti vine pofta de fumat trebuie sa te gandesti ca esti ca si cand esti racita.

Cand esti racita ce poti sa faci?

NIMIC Stai si rabzi ca stii ca intr-o saptamana iti trece.Asa si la fumat.Stai si rabzi ca stii ca intr-o saptamana iti trece.Te gandesti ca esti racita si gata

Simplu.

Nici nu trebe sa te gandesti ca e stress.Pune jos tigara si baga ti pula....sau ce ai tu :)))))

Postat

Il cunoasc pe asta saru mana.

E un retardat handicapat

ii din oradea si io il cunosc

pe mine de ce nu ma cunosti?? :thinking  :laugh2

• Like 2
Postat

:)) de rasu plansu! uitati-va ce 'sfaturi' da dmx:)))))))). sa te caci pe tine nu alta! dar...omu atat poate! dupa care face misto de sfaturile lui pustiu:))))))))). delicios! cum plm nu urla de durere dmx ca e prost cu strigaturi:))))))))))). aaa pt ca prostia nu doare! ca altfel asta ar fi mort :)))))))))))).

justlove da-te racita:)))))))) sau cracita:)))))))))))))). 

P.S. justlove zi la dmx ca tu stii cine el este! ii place asta! si zi sa ne suga pula la toti de pe site! :))))))))))). si mai zi ca o futem in gura pe mamica lui! 

Cat despre lasatu' de fumat! LASA-TE! pur si simplu! Nu e usor! dar e realizabil! Fara electronica! si obligatoriu fara NICI O TIGARA! O sa innebunesti prima luna! e hard dar apoi e parfum!

A aparut sconcsul gladiator MINIMUS  :))))))

Te-am muit bine pe cluj tarane este?

Nici noaptea nu mai dormi de mine ai cosmaruri 

Te trezesti ud in pat strigand....D M X -te rog nuuuuuuu!!!!

Ahahahahaha :))))))

Bine ai venit pe Bucuresti .....hai ca de mult nu ti-am mai simtit limba in cur

Ai de pula mea :))))

Postat

ii din oradea si io il cunosc

pe mine de ce nu ma cunosti?? :thinking  :laugh2

De unde stii ca nu te cunosc

• Like 3
Vizitator futbineditat
Postat

https://scontent.ftsr1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/56157928_396208591196086_1490708072413265920_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_ht=scontent.ftsr1-2.fna&oh=2d9af21782c5f4c3dc872981b508ff0a&oe=5D3A65B8

cum pula me”,nici  bunumeu” care dohănea /mesteca tutun nu o avut asa diagnostic :slap2 si am io...

le-am redus de la un pachet pe zi la 5-7 tigari , da tot isi baga dracu coada si imi zice mai aprinde una :256  :laugh2  :laugh2

Plasturi nu ai incercat? Solutii exista pentru orice, eu sunt nefumator. Recunosc, nu am tras un fum de curiozitate in viata mea. Doar cand eram copil ma jucam pe ascuns, aprizand ziare si trageam fumul in piept sau ma prosteam :))) Fumatul e cauza psoriazului si a cancerului la unele persoane. Ce fumatori zic ca sunt minciuni, culmea e ca cel putin 2-3 persoane cunoscute mie au fumat toata viata. Murind de cancer la plamani si osos. Varstra 59-60 ani... 1 an maxim de la diagnostic, nici atat.

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

help, sugestii! :rax2

N-ai nevoie de sugestii ci doar de voința.

Te lași dintr-o data și gata!

Ești în sevraj câteva zile, dar trece.

• Like 2
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

trag da nu are nicotina :no2   si nici nu iese fum :laugh2

https://scontent.ftsr1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/12274252_1057145567658438_8977015099877899327_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_ht=scontent.ftsr1-2.fna&oh=e482aac15137093667b44ccacaeff499&oe=5D4E6CAB

Nu are nicotina,dar are cel mai puternic drog euforic

• Like 2
Vizitator pustiu84
Postat

Chiar am reusit dupa vreo 17 ani de fumat fara nici o zi de pauza :)

Postat

Vointa si psihic bun. Va urma o perioda de nervi

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...