nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 23, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Autor Postat Iulie 23, 2013 S-a intors lumea cu curu-n sus. Mai putin si nu o sa mai putem citi recenzii ca sunt "contrafacute". Recunosc sportiv ca una dintre clone a reusit sa ma pacaleasca. Voi fi mult mai atent de acum inainte. Oricum, felicitari pisicule pentru perspicacitate! Prinde-i, mama lor de soricei!
old bastard Reputație: 63 Postat Iulie 24, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 24, 2013 S-a intors lumea cu curu-n sus. Mai putin si nu o sa mai putem citi recenzii ca sunt "contrafacute". Recunosc sportiv ca una dintre clone a reusit sa ma pacaleasca. Voi fi mult mai atent de acum inainte. Oricum, felicitari pisicule pentru perspicacitate! Prinde-i, mama lor de soricei!Maestre Nellu...aveam pretentii de la tine! Tu care esti un fel de alfa&omega pe aici, nu te prinzi cand un isi face publicitate vuvuzelei ? http://nimfomane.com/forum/topic/13192-0734637686-doar-la-hotel/?p=170958 Pe mine nu m-ai crezut! Considera-te dator cu o bere!
max22 Reputație: 52 Postat Iulie 24, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Postat Iulie 24, 2013 Sa nu uitam ca si Dana din sagului a facut cateva zeci de recenzii false si a fost destul de greu de prins 1
max22 Reputație: 52 Postat Iulie 24, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Postat Iulie 24, 2013 Trebuia sa mentionez ca recenziile de care vorbeam au fost pe celalat forum
old bastard Reputație: 63 Postat Iulie 24, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 24, 2013 Sa nu uitam ca si Dana din sagului a facut cateva zeci de recenzii false si a fost destul de greu de prinsAsa ... de pura curiozitate... ai fost vreodata la Dana?
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 24, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Autor Postat Iulie 24, 2013 Maestre Nellu...aveam pretentii de la tine! Tu care esti un fel de alfa&omega pe aici, nu te prinzi cand un isi face publicitate vuvuzelei ? http://nimfomane.com/forum/topic/13192-0734637686-doar-la-hotel/?p=170958 Pe mine nu m-ai crezut! Considera-te dator cu o bere!Nu am zis ca nu te cred. Nu de alta, dar eu sunt mai credul de felul meu. Mai exact, mai idealist.P.S. Te astept maine la bere. O dau eu.
marius404 Reputație: 163 Postat Iulie 24, 2013 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iulie 24, 2013 Max22, Dana nu a fost prinsa ci a dezvaluit ea.
elgringo Reputație: 462 Postat Iulie 24, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 24, 2013 Max22, Dana nu a fost prinsa ci a dezvaluit ea.A prins-o ShadowX si i-a oferit posibilitatea sa faca ea dezvaluirea. Chiar credeti ca s-ar fi dat de gol singura? Sa fim seriosi... 2
iorsolizmain Reputație: 5 Postat Iulie 24, 2013 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iulie 24, 2013 Si dak Asa ... de pura curiozitate... ai fost vreodata la Dana?Si dak a fost ce? Si dak nu a fost ce? O absolva pe Dana de falsitate si dublu rol? nu cred...e doar o actrita foarte buna.. just that..A, si eu nu, nu am fost la ea si nici nu merg..sunt pe type-ul care arata bine.. GFE, am aksa din belsug..
max22 Reputație: 52 Postat Iulie 25, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Postat Iulie 25, 2013 Asa ... de pura curiozitate... ai fost vreodata la Dana?Am fost si pot sa iti spun cva mie nu mi se pare nimic grozav. Dar e doar parerea mea si nu vad ce legatura are cu faptul ca ea si-a batut joc de membrii forumului care chiar considerau serioase recenziile
old bastard Reputație: 63 Postat Iulie 25, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 25, 2013 Am fost si pot sa iti spun cva mie nu mi se pare nimic grozav. Dar e doar parerea mea si nu vad ce legatura are cu faptul ca ea si-a batut joc de membrii forumului care chiar considerau serioase recenziileCa nu ti-au placut serviciile ei, no problem! Vorba aia ... nu te poti căca in gustul omului!Dar ca vii aici cu fitile cum că făcea recenzii false pe alt forum, asta denotă ca ai ceva personal cu ea ...Si chiar daca e asa - rezolv-o ca un barbat, doar tu cu ea - si nu ca o țață de mahala, in public!
bachus Reputație: 90 Postat Iulie 25, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 25, 2013 Unde or fi moderatorii sa mai curete off topicul? Disputele astea ori se sterg ori se trec la discutii generale.
old bastard Reputație: 63 Postat Iulie 25, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 25, 2013 Unde or fi moderatorii sa mai curete off topicul? Disputele astea ori se sterg ori se trec la discutii generale. Daca toti futangii s-ar rezuma la recenzii si ar lasa deoparte fitilele si alte texte slabe, nu s-ar naste polemici!Dar poate asa-si refuleaza frustrarile aia carora le moare la intrare!
max22 Reputație: 52 Postat Iulie 25, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Postat Iulie 25, 2013 Nu am ce sa rezolv cu ea. Ce am spus eu nu sunt fitile ci realitati. Ma intreb de ce esti asa deranjat tu de subiect? Scuze de off topic. Rog un moderator sa mute polemica la DG ca poate asa aflam si de ce e asa suparat clegul pe niste realitati. Eu m-am simtit luat de prost atata timp cat am luat de bune acele recenzii false presupunand ca sunt facute de un confrate.
Administrator pisicuts Reputație: 114622 Postat Iulie 26, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 26, 2013 ne intoarcem la recenzii domnilor
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum