Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2019 Partajează Postat Aprilie 16, 2019 :) no buna ziua !M-am crezut Zorro și după joia trecută, Rambata și ieri...mă duc și io azi la fătuca asta.E clar ce urmează, nu? :laugh2Iau și io o finalizare. Urc, dus în the room. Frumoasa fata!No incepem cu FK...pe placul meu. Zic hai sa văz că dacă fata îi moldoveanca, precis ii place...că și la colega...placut.Așa că mă avânt in zona...a durat mai mult de 5 min, sa zic fo' 10? Știe ea mai bine...:laugh2Ideea e că mi-a zis merci.:)No binie...Trece fata la ON. Nu că nu-l face bine dar fără atenție la zone adiacente, fara combinații doar clasic. No...asa-l face ea, nu fortam nota...că a zis că ea așa face. Bun!Nu bun pt mine azi...:laugh2S-a chinuit fata dar degeaba. "Gogu" lui "Zorro" nu se dădea înfrânt.Era el mai mult frânt...:laugh2Ce sa incerc NP? Nema...nu mă excitam.Bun, cam știam io că o bulesc azi dar m-a mâncat...No lăsa! I-am promis că vin peste fo câteva zile.Fata nu fu de vina...căci chiar îi frumoasă și are forme mișto.Asta e...next time. Am zis totuși să-i fac o recenzie chiar daca eu azi...Canci! :laugh2 Link spre comentariu
skormone Reputație: 5 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:Viena Oras:Viena Partajează Postat Aprilie 16, 2019 Vizite la hotel faci ? Link spre comentariu
leutzu111 Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Aprilie 16, 2019 Frumoasă fata, dar am un request:O poza cu picioarele desculte/pedichiura se poate? Fiecare cu fetishurile lui. Link spre comentariu
dyablo85 Reputație: 149 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 17, 2019 Mai presteaza fata??? Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2019 Partajează Postat Aprilie 17, 2019 Mai presteaza fata???Mai. Link spre comentariu
leutzu111 Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Aprilie 17, 2019 Sunt dintre cei cu foot fetish.O poza conform request-ului cu picioare goale/ pedichiură m-ar ajuta sa ma decid. 1 Link spre comentariu
dyablo85 Reputație: 149 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 18, 2019 Astazi esti la munca sau nu? Link spre comentariu
dyablo85 Reputație: 149 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 18, 2019 Astazi esti la munca sau nu? Link spre comentariu
miniona Reputație: 497 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Aici pentru tine Oras:Aici pentru tine Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2019 Astazi esti la munca sau nu?Salut ,da,sunt disponibilă . Link spre comentariu
miniona Reputație: 497 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Aici pentru tine Oras:Aici pentru tine Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2019 Opinie personala: potential maxim, impecabila din toate punctele de vedere si raw, yamyMultumesc Link spre comentariu
miniona Reputație: 497 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:Aici pentru tine Oras:Aici pentru tine Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2019 :) no buna ziua !M-am crezut Zorro și după joia trecută, Rambata și ieri...mă duc și io azi la fătuca asta.E clar ce urmează, nu? :laugh2Iau și io o finalizare. Urc, dus în the room. Frumoasa fata!No incepem cu FK...pe placul meu. Zic hai sa văz că dacă fata îi moldoveanca, precis ii place...că și la colega...placut.Așa că mă avânt in zona...a durat mai mult de 5 min, sa zic fo' 10? Știe ea mai bine...:laugh2Ideea e că mi-a zis merci.:)No binie...Trece fata la ON. Nu că nu-l face bine dar fără atenție la zone adiacente, fara combinații doar clasic. No...asa-l face ea, nu fortam nota...că a zis că ea așa face. Bun!Nu bun pt mine azi...:laugh2S-a chinuit fata dar degeaba. "Gogu" lui "Zorro" nu se dădea înfrânt.Era el mai mult frânt...:laugh2Ce sa incerc NP? Nema...nu mă excitam.Bun, cam știam io că o bulesc azi dar m-a mâncat...No lăsa! I-am promis că vin peste fo câteva zile.Fata nu fu de vina...căci chiar îi frumoasă și are forme mișto.Asta e...next time. Am zis totuși să-i fac o recenzie chiar daca eu azi...Canci! :laugh2Cu siguranța data viitoare va fi mai bn ;) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2019 Partajează Postat Aprilie 18, 2019 Cu siguranța data viitoare va fi mai bn ;)Vedem...Ți-am dat azi un SMS...Pentru mâine...:) Link spre comentariu
terente94 Reputație: 1 Postat Aprilie 18, 2019 Partajează Postat Aprilie 18, 2019 Uro ? Link spre comentariu
petru marius Reputație: 41 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Aprilie 18, 2019 esti foarte frumoasa, as vrea si eu sa trec pe la tine, dar nu stiu cat mai stai pe la timisoara, eu sunt din arad Link spre comentariu
jonny_fucker Reputație: 256 Postat Aprilie 19, 2019 Telefon: Jonny Fucker is on the wave !! Oras:Dupa Pizde Telefon: Jonny Fucker is on the wave !! Oras:Dupa Pizde Partajează Postat Aprilie 19, 2019 esti foarte frumoasa, as vrea si eu sa trec pe la tine, dar nu stiu cat mai stai pe la timisoara, eu sunt din arad Fata-i faină, pă masura me. Și io stau la codă să io trag. Numa să iau pensia..... lu bunicu !!! 1 Link spre comentariu
hamudi Reputație: 2 Postat Aprilie 19, 2019 Partajează Postat Aprilie 19, 2019 Dragă afisezi si tu niste poze?Sau ai pus odată si gata !😂 Link spre comentariu
miniona Reputație: 497 Postat Aprilie 20, 2019 Oras:Aici pentru tine Oras:Aici pentru tine Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2019 Indisponibilă! Link spre comentariu
dyablo85 Reputație: 149 Postat Aprilie 21, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 21, 2019 Pana cand??? Link spre comentariu
dianadiana24 Reputație: 407 Postat Iulie 2, 2019 Oras:Aici pentru tine Oras:Aici pentru tine Partajează Postat Iulie 2, 2019 Bună dragilor , sunt doar pe 3 zile în Timișoara,,,va pup si va aștept cu drag Link spre comentariu
rcnarcis Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Data si ora pana cand esti disponibila si deplasari faci ? Link spre comentariu
dianadiana24 Reputație: 407 Postat Iulie 3, 2019 Oras:Aici pentru tine Oras:Aici pentru tine Partajează Postat Iulie 3, 2019 Data si ora pana cand înesti disponibila si deplasari faci ? Sunt aici pînă mîine seara la ora 21:00 Link spre comentariu
yayapwr Reputație: 94 Postat Iulie 3, 2019 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Iulie 3, 2019 O poza cu micuța caprizioza se poate :d? Link spre comentariu
obiectivlentila 02 Reputație: 4340 Postat Iulie 9, 2019 Oras:antile Oras:antile Partajează Postat Iulie 9, 2019 a fugit la mare Link spre comentariu
dianadiana24 Reputație: 407 Postat Iulie 13, 2019 Oras:Aici pentru tine Oras:Aici pentru tine Partajează Postat Iulie 13, 2019 Disponibile , va aștept cu drag😘 1 Link spre comentariu
dianadiana24 Reputație: 407 Postat Iulie 13, 2019 Oras:Aici pentru tine Oras:Aici pentru tine Partajează Postat Iulie 13, 2019 Disponibilă, va aștept cu drag😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum