Sari la conținut

Mini

Postări Recomandate

• Telefon: Jonny Fucker is on the wave !!
  • Oras:Dupa Pizde
  • Telefon: Jonny Fucker is on the wave !!
  • Oras:Dupa Pizde
Postat

A reaparut la Oradea

Pitica asta o gresit orașu ...... O săș; deie sama ie , până la urmă ....

• Like 1
  • Oras:Aici pentru tine
Postat

Bună scumpilor , disponibilă de mîine dimineață pentru programări ...va pup

• Like 9
Postat

Bună! Ma numesc Diana am 22 de ani...Serviciile mele sunt 200 finalizarea 300h...Oral și normal.Saruturi, atingeri mîngîieri.69 dacă îți place...Oralul se poate face și neprotejat în funcție de igienă.Ma găsești în Str.CIRCUMVALATIUNII NR.37

Bună. Ce cuprinde " normal " ?

• Oras:Timisoara
Postat

Bună. Ce cuprinde " normal " ?

Fratilor deja toate incep sa ceara 200 ron, Pai asta e deja pret de curve de lux. Stati putin fetelor ca, unii dintre noi muncim pe banii astia. Eu unul tind sa cred ca , suntem luati de fraieri. 200 ron e deja mult prea mult pentru 20 min de socializare. Eu unul spun pas celor cu aceste preturi.

• Like 2
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Fratilor deja toate incep sa ceara 200 ron, Pai asta e deja pret de curve de lux. Stati putin fetelor ca, unii dintre noi muncim pe banii astia. Eu unul tind sa cred ca , suntem luati de fraieri. 200 ron e deja mult prea mult pentru 20 min de socializare. Eu unul spun pas celor cu aceste preturi.

eu am spus demult PAS la astfel de "oferte". PLM...incep sa ceara 150-200....si servicii tot mai putine si timpul mai scurt. Au ajuns la 1 finalizare 15 minute unele si toate sunt "extra"... Domnilor, cand sunt fraieri  unele o duc bine

• Like 1
Postat

Salut !

Serviciile mele sunt următoarele :

-150(1fin-30min)

-300(1-2fin -1h)

-op ,on(in funcție de igiena) np (doar protejat) fk (in funcție de compatibilitate ,chimie ,igiena ) cob ,accept cunnilingus anilingus 69 mici fantezii ,masaj dacă se dorește

Pt mai multe detalii suna-ma 0759697901

• Like 1
Postat

Zoro, s-a mai discutat treaba asta pe forum, dar se pare ca unii sunt ok cu mărirea asta nejustificată a preturilor....

Plm ce sa zic.... Îți bați gura de pomană....

Postat

Salut !

-150(1fin-30min)

-300(1-2fin -1h)

-op ,on(in funcție de igiena) np (doar protejat) fk (in funcție de compatibilitate ,chimie ,igiena ) cob ,accept cunnilingus anilingus 69 mici fantezii ,masaj dacă se dorește

Bună. Se poate și anal?

Postat
Bună. Se poate și anal?[/quote ] Bună ! Nu se poate si anal
Postat

Bună. Se poate și anal?[/quote ] Bună ! Nu se poate si anal

Si cel la 300 ron " oral si normal " , cel normal care este? Nu prea am cine stie ce experienta

• Membru Premium
Postat

ame="miniona" post="5905770" timestamp="1572990139"]

Si cel la 300 ron " oral si normal " , cel normal care este? Nu prea am cine stie ce experienta

Normal = sex (futai) cu prezervativ (in diferite pozitii - cum scriu unele fete in prezentare).

P.S. Ca sa glumesc putin cu tine (sper sa nu te superi), stii ce inseamna sex (futai). Il bagi pe dansu' intr-insa :laugh2.

• Like 3
Postat

Salut !

-150(1fin-30min)

-300(1-2fin -1h)

miniona, on 06 Apr 2019 - 12:17 PM, said:snapback.png

Bună! Ma numesc Diana am 22 de ani...Serviciile mele sunt 200 finalizarea 300h...Oral și normal.Saruturi, atingeri mîngîieri.69 dacă îți place...Oralul se poate face și neprotejat în funcție de igienă.Ma găsești în Str.CIRCUMVALATIUNII NR.37.

Deci pana la urma care este pretul corect?!!

• Oras:Bucuresti si Timisoara
  • Oras:Bucuresti si Timisoara
Postat

Tot încerc de vreo săptămână să vorbesc cu fata pe WhatsApp. I-am trimis și SMS.

Având în vedere că înainte de a pleca din Timișoara și cât am mai vorbit când era în Oradea părea să fie totul ok, nu cred că avea motiv să mă blocheze.

Voi ați reușit să vorbiți cu ea prin SMS/WhatsApp sau doar telefonic?

Postat

Tot încerc de vreo săptămână să vorbesc cu fata pe WhatsApp. I-am trimis și SMS.

Având în vedere că înainte de a pleca din Timișoara și cât am mai vorbit când era în Oradea părea să fie totul ok, nu cred că avea motiv să mă blocheze.

Voi ați reușit să vorbiți cu ea prin SMS/WhatsApp sau doar telefonic?

Bună!

Daca nu răspuns la whatsApp suna direct pe număr ... Te pup ...De luni voi fi disponibilă

Postat

Pana nu-si pune ordine in preturi, eu unul nu sun. Mai bine incearca la 

https://nimfomane.com/forum/topic/94843-brunetica-frumoasa-0758486983/

Pretul este doar 100 ron si fata este super de treaba.

Bună ! Va rog să trageți atenția la preturile care am postat acuma recent , nu la cele ce au fost cu un am în urmă ...pop...seara frumoasa să ai
Vizitator tmdud
Reputație: 0
Postat

A crescut inflația ce-i drept 🤣

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...