Sari la conținut

Travesti, feminizare etc. ! Pasiune, fetish, experiențe, prieteni.

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Salutare! Sunt pasionat de travesti, feminizare, pegging, trans/trav. Cam tot ce e relevant pe tema asta. Caut oameni cu același interes, plăceri, fetișuri, experiente. Spuneți experientele voastre. Nu am experiență....!

Vizitator xspinx
Reputație: 0
Postat

Si eu, hai sa vorbim pe whatsapp :)

Vizitator xspinx
Postat

Whatsapp? dami mesaj cu nr tau :)

Vizitator lady natalia
Postat

Mai bine veniti sa le punem in practica! Ce atata vorba si discutii?!

Vizitator lady natalia
Postat

:)

Vizitator lady natalia
Postat

Nu e prea legal sa iesim cu tine gol pe strada.

Postat

Asta e ce imi doresc, poti

gasi solutii, pe centura, noaptea tarziu afara e ok...ca nu ma tineti cu orele, cateva min. Si daca esti profesionista nici nu trebuie sa iesi cu mine, doar ma pui sa ies sa ma masturbez si aia e. Ma asteptam la idei.

• Oras:bucuresti
Postat

gasi solutii, pe centura, noaptea tarziu afara e ok...ca nu ma tineti cu orele, cateva min. Si daca esti profesionista nici nu trebuie sa iesi cu mine, doar ma pui sa ies sa ma masturbez si aia e. Ma asteptam la idei.

Te trimit eu, fardat, imbracat in fata si pe tocuri si cu un dildo infipt in fund, la ce ora vrei ... Sau te trimit sa imi duci gunoiul, cu scula scoasa din pantaloni si te pun sa iti faci  laba in pubela de gunoi sau la usa.

0790546873

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Hei ma bucur ca vad lume interesata de acest subiect dar chiar sunt curios cu este, ce presupune , dar tot urmaresc diverse saituri si forumuri si observ ca mai totul se reduce la sume,. Nu ma intelegeti gresit stiu ca astfel de servicii se platesc dar eu ma gandeam mai mult la partea de ,,relatie" (relatie/fuckfriends/sau ocazional, etc) , pentru ca unde intervine ,,suma" apare si distantarea daca intelegeti ce spun :atm. Cand se termina timpul dispare si legatura.....

Postat

Mai bine veniti sa le punem in practica! Ce atata vorba si discutii?!

As veni cu mare drag, observ că ești o femeie extraordinar de frumoasa și de complexă.
  • Oras:Prahova
  • Oras:Prahova
Postat

Baga mana in dulapul mamei tale sau al soției/prietenii, pune pe tine hainele ei și defilează în fața rudelor. Vor fi mandre de tine. Nu uita sa te fardezi și să te dai frumos cu ruj.

• Oras:suceava
  • Oras:suceava
Postat

Eu am fost pus de o mistress timp de 1 ora in Germania in vitrina la puf sa stau imbracat in femeie cu perucaðŸ˜ðŸ˜

Dar nu a intrat nimeni cu mine...

Vizitator lady natalia
Postat

As veni cu mare drag, observ că ești o femeie extraordinar de frumoasa și de complexă.

Te astept

Reputație: -1368
Postat

Eu am fost pus de o mistress timp de 1 ora in Germania in vitrina la puf sa stau imbracat in femeie cu peruca

Dar nu a intrat nimeni cu mine...

V-as scoate pe balcon, in pula goala, sa va epilez. V-as trimite in pula goala, sa imi duceti gunoiul. V-as trimte pe strada, cu sperma pe fata si cu o hartie prinsa pe spate, pe care scrie SUGACI. STAU GRATIS CAPRA.

• Like 1
  • Minus 1

Reputație: -1368
Postat

Hei ma bucur ca vad lume interesata de acest subiect dar chiar sunt curios cu este, ce presupune , dar tot urmaresc diverse saituri si forumuri si observ ca mai totul se reduce la sume,. Nu ma intelegeti gresit stiu ca astfel de servicii se platesc dar eu ma gandeam mai mult la partea de ,,relatie" (relatie/fuckfriends/sau ocazional, etc) , pentru ca unde intervine ,,suma" apare si distantarea daca intelegeti ce spun :atm. Cand se termina timpul dispare si legatura.....

Lasa vrajeala ! Vrei sa iti faci mendrele cu femeile, fara sa te coste nimic.

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...