bmw2018 Reputație: 3 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 7, 2019 Dacă sunt doritoare care vor sa lucreze ,sa lase nr aici și le contactez eu !se lucrează cu contrac ,analizele se fac lunar ,beneficiază și de asigurare medicală ,!mai multe detali in pvt !
ferentaridream Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2019 Postat Aprilie 8, 2019 Dacă sunt doritoare care vor sa lucreze ,sa lase nr aici și le contactez eu !se lucrează cu contrac ,analizele se fac lunar ,beneficiază și de asigurare medicală ,!mai multe detali in pvt !wtf :))))
vcl_dg Reputație: 75 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Aprilie 8, 2019 Spune-ne și noua posibililor clienți de club te rog. Unde se afla și numele ca ne descurcam noi sa ajungem.
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 8, 2019 Postat Astazi, 00:46Dacă sunt doritoare care vor sa lucreze ,sa lase nr aici și le contactez eu !se lucrează cu contrac ,analizele se fac lunar ,beneficiază și de asigurare medicală ,!mai multe detali in pvt ! si care e privatul domnle ?
Postări Recomandate