Sari la conținut

Raluca , fundulet bombat 0735568169

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Disponibilă 📞

Vizitator
Postat

Dupa ce am vazut ca nu raspunde la SMS-uri am sunat-o si am facut programarea pe loc. Locatie centrala, destul de usor de ajuns cu metroul de la Universitate dar mai greu cu parcarile mai ales in timpul zilei cand toata zona este aglomerata. Apartamentul este mai mult decat ok pentru acest gen de activitate, actiunea se petrece insa in dormitor unde ar fi fost de preferat sa fie mai multa lumina mai ales ca ai la ce sa te uiti. Pentru ca au fost mai multe vizite am sa incerc sa sintetizez intr-un singur post toate intalnirile mai ales ca experienta a fost din ce in ce mai buna pe masura ce ne revedeam.

Raluca este o fata frumoasa, cu o figura draguta as zice chiar exotica, cu o barbie patrata dar care se incadreaza foarte bine cu restul fetei, eu o banuiesc de ceva radacini maghiare sau chiar germanice. Am gasit-o intotdeauna machiata discret, imbracata sexy in lenjerie rosie sau alba si pe pantofi cu tocuri atat de inalte incat de fiecare data cand ii da jos am un soc privind inaltimea ei reala. Fara tocuri este mica de statura, apreciez undeva la 1.65 dar frumos construita, slim cu un corp foarte bine inchegat, tare fara sa fie genul sportiv, sani plini si tari, as zice ca numarul doi si fund rotund si foarte frumos conturat. Per total o aparitie frumoasa cu mult sex apeal.

Sedinta au debutat de fiecare data cu un dus din partea mea, urmat de un dus din partea ei (daca nu apuca sa-l faca pana ajungeam eu) urmand ca apoi sa ne mutam in dormitor unde dupa sarutari corporale trecea la instalarea prezervativului si un oral protejat umed si destul de adanc. Am observat ca ii face o deosebita placere sa faca sex oral dar eu nefiind fan al oralului si in special al oralului protejat trec destul de repede peste partea asta. Pentru ca este foarte stramta si cand zic foarte stramta chiar inseamna ca este foarte stramta de obicei prefer sa incep cu ea deasupra pana reuseste sa-l introduca aproape pe tot moment in care de obicei schimb in pozitia misionarului urmate de diverse variatii in care de obicei si finalizez. Pe parcursul actiunii participa cu tine si se implica, strange, mangaie, saruta si uneori si geme usor. De obicei intre numere stam de vorba in fata televizorului in timp ce fumeaza o tigare. De cateva ori mi-a oferit si ceva de baut dar de obicei ma limitez la apa plata.

In privinta tarifelor am prins-o si cand avea 250/h dar si acum cu reducerea la 200/h. La tariful actual de 200/h eu zic ca este un foarte bun raport intre serviciile oferite si pretul cerut. Eventual o diversificare a serviciilor oferite ar justifica si o crestere de tarif. Din acest motiv, singurele mele "nemultumiri" sunt mai degraba legate de serviciile pe care nu le ofera si aici ma refer la FK si cuni/69. OP nu ma deranjeaza atat de mult pentru ca nu am avut niciodata probleme legate de intarirea lui mai ales la modul in care se prezinta domnisoara.

Notele, subiective:

Look: 10 - corp frumos mai degraba slender decat slim, sani tari si rotunzi, fund frumos conturat, figura draguta mereu machiata, curata si ingrijita. legat de discutiile din topic, eu personal nu am simtit niciodata nici un fel de miros neplacut, ba dimpotriva as zice mi s-a parut mereu ca este o fata care are grija de felul in care arata.

OP: 9 - nu sunt fan oral si cu atat mai putin OP dar se vede ca ii face placere sa ofere sex oral.

NP: 10 - accepta diverse pozitii si stie sa se miste si cand e ea in control.

GFE: 8 - lipsa FK si cuni ma fac sa depunctez, altfel as fi dat 10. participa cu tine, se simte ca este acolo si poate joaca teatru dar mie unul mi-a dat mereu impresia ca ii place ce face.

Eu o sa mai revin la ea de fiecare data cand o sa am ocazia.

Vizitator
Postat

Bună.💋 Disponibilă până la ora 23:00. 📞👉ðŸ¾ðŸ‘ŒðŸ¾

post-286577-0-40777200-1557478661_thumb.jpg

Vizitator
Postat

Disponibilă. 📞

Vizitator
Postat

Buna numele meu este Raluca .

Sunt o tipa slim cu un fundulet bombat , blonda , ochi caprui si mereu zambitoare ðŸ˜.

Serviciile mele sunt :

- sex normal protejat

- sex oral protejat

- masaj de relaxare/erotic

Preturile mele sunt :

150 lei - 1 finalizare / 30 minute

200 lei - 2 finalizari / 1 ora

200 lei - masaj de relaxare / erotic

Ma gasiti pe bd. Magheru x Rosetti.

Astept sa ne cunoastem , pupici 💋💋💋

Vizitator
Postat

Bună dragii mei.💋 Disponibilă până la ora 22:30.📞👉ðŸ¾ðŸ‘ŒðŸ¾

Vizitator
Postat

Disponibila 💋

Vizitator
Postat

Bună dragii mei. 💋 Disponibilă până la ora 23:00.📞👉ðŸ¾ðŸ‘ŒðŸ¾

post-286577-0-05525600-1557738716_thumb.jpg

Vizitator
Postat

Disponibilă.

Vizitator
Postat

Bună. Disponibilă până la ora 23:00. 📞

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...