Sari la conținut

Numar NOU 0760038525

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

"VIN la tine sau la hotel, Andreea, blonda manierata, curata si discreta te astept sa ma inviti la tine sa petrecem clipe fierbinti, iti ofer sex total, masaj erotic, diferite fantezii, poze reale"

Stie cineva de domnisoara?

Am sunat si zice ca poate pt. 200 ron cu taxi inclus dar dupa ora 21.

post-24163-0-57779800-1369331773_thumb.jpg

post-24163-0-00030500-1369331780_thumb.jpg

post-24163-0-63420800-1369331785_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am sunat-o luni, mi-a confirmat serviciile din anunt si ca pozele sunt reale ( mi-a placut maxim curul ) si i-am zis hai.

Pana am dat o fuga pe la magazin dupa un suc si ceva de mancare numai bine a ajuns si ea. Fata e cea din poze, un are un pic de burtica dar nu cred ca deranjeaza pe nimeni, sanii medii si numai buni de pipait si un fund ... offff .. de milioane :)

Am stat un pic de vorba, am baut un pahar de suc ( caldura mare nene iar nesimtiti de chiriasi au fugit cu telecomanda de la aerul conditionat ), am dat un pic drumul la geamuri sa se mai aeriseasca si am trecut la actiune.

Actul 1 : Oral neprotejat varianta slow ( eu in picioare si ea pe canapea ) pana ala micu` se facuse ala mare`; i-am cerut eu sa-i puna costum la ala micu` ca muream dupa fundul ei. Am inceput cu clasicul misionar, apoi am trecut la un umar craci, lingurita n-a lipsit din peisaj si la sfarsit doggy cu finalizare pe fund/spate. Am mers amandoi la dus, am spalat-o frumos pe spate, pe fund, si deja ala micu` dadea semne de resuscitare.

Am stat la un pahar de vorba despre munca, haine, feluri de oameni, parfumuri, etc ... cred ca poti discuta cu ea ore intregi orice subiect, dupa care am trecut la actul 2.

Actul 2 : M-am asezat pe canapea si in timp ce ea dadea o proba de microfon am apucat sa-i descopar toate partile corpului. Am pus iar prezervativul si am inceput direct cu un doggy continuat cu un anal din picioare, apoi pe canapea si o finalizare in prezervativ.

N-a stat cu ochii pe ceas deloc, am stat inca vreo 10 minute de vorba dupa.

Fata:  8.5 mi-a spus ca are 30 de ani, frumusica la fata, fund bombat, sani medii, fara mirosuri suspecte

GFE: 10 - pot sa zic ca mi-a facut toate poftele

Oral: 8 - mofturos din fire dar a fost bun

Normal: 9 - citez : "o facem cum vrei tu"

Anal: 9 - nu s-a plans si ea a avut mai mult initiativa :)

Raport calitate/pret: 9

Halatul : 150 ora + 50 taxiul = 200 cu all inclusive

O recomand cu placere,.

• Like 8
Postat

Buna seara, dragi colegi , anunt nou al domnisoarei : VIN la tine sau la hotel, Andreea, blonda manierata, curata si discreta te astept sa ma inviti la tine sa petrecem clipe fierbinti, iti ofer sex total, masaj erotic, diferite fantezii, poze reale, 28 Jun 11:00 150 L

0760.038.525 Bucuresti

, atasez si cateva poze........

post-324-0-37671100-1372449400_thumb.jpg         post-324-0-09232700-1372449406_thumb.jpg

post-324-0-38524300-1372449411_thumb.jpg         post-324-0-86659400-1372449415_thumb.jpg

Oferta este tentanta , din poze arata super bine............. , deci pare a fi de vizitat " , pe aceasta cale doresc sa-l felicit pe colegul @StrangeKid pentru recenzie si pe colegul @ plosk pentru descoperire"........

Cu stima, elful bautor de pepsi twist  :pepsi

Postat

Am sunat si am dat adresa sa vina la mine, dupa ceva timp a sunat sa-mi zica ca ea a mai venit la mine.

"Sunt fata cu pozele din anunt cu trandafirul", zice ea, dar am mai slabit - eu ce-mi amintesc fata cu trandafirul era o fata matura mult peste 30 ani cu poze false.

Sincer nu imi aminteam, asa ca am zis sa nu mai vina - sper sa nu gresesc, asa ca mai astept recenzii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...