Sari la conținut

Blonda cu forme la Intim

Postări Recomandate

• Oras:buzau
  • Oras:buzau
Postat

A.ti dat de blonda de la intim? ca ma intereseaza si pe mine mai multe detalii si pe la ce ora o gasesc la intim

Postat

Cred că nu stă in permanență pe acolo . Am trecut la ore diferite pe la Intim și nu am zărito .Dacă o voi întâlni o să postez .

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am fost la anuntul postat mai sus ieri, undeva pe strada columbelor langa parcul maghiloman. Femeia nu avea nici o treaba cu anuntul fapt pentru care am intrebat daca nu cumva are o colega, si..surpriza avea, probabil era aia buna pe care o tinea pt duminici. Scoruri 150 cu 250, optez pe primul ca, obrazul nu ma lasa veci sa refuz, dupa cca. 5 minute un miros groaznic, nu mai intru in detalii, ca e destul si asa :)) In final aflu ca defapt nu are nici macar servetele umede sau ceva, in afara de hartie igienica, ca na...e de 2 zile venita si nu a avut timp sa treaca pe la coperativa parasuteasca sa ia si ea niste ustensile de munca corespunzatoare, avand in vedere scorul.

In concluzie, cei care nu v-ati scarbit inca, pute-ti incerca, insa fata din topic nu e ea cu siguranta.

Si acum sa o fac coresnpunzator:

Oral- 6, fara atentie la zoneleadiacente prea mult.

Normal-4

GFE-1, M-am simtit ca la farmacie, un dialog intre vanzatoare si cumparator.

De revenit, cine stie cum o arata in alta viata, dar in asta sigur NU !

Spor la ciocanit.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...