Sari la conținut

Aliss - skinny - 0739447416

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

kikilka dc postezi un comentariu dupa recenzia mea , si vorbesti despre cezarica si despre recenziile sale, nu sint eu cel care incurc borcanele.

chiar dca cezarica pare intr-adevar dubios, neavind alte recenzii , ce a scris , corespunde realitatii.

poate ne lamureste exact despre tarifele actuale , eu am platit acum 3 saptamini 150 ron pt 30 de min din initiativa proprie si apreciez pretul corect in functie de ce am primit.

Stai cuminte si nu mai cauta harta. Nu mi era rusine sa zic ca de tine vorbesc. Vorbeam de ala , punct.

Postat

tu cine esti tristule sa ma interoghezi pe mine ?

in urmatoarea  jumatate de ora orcium te vei volatiliza din nou, stai in pula mea   in pozitie de drepti cind mi te adresezi , tiritoare baloasa .

Sa ma cac pe pieptul tau de hodorog jegos , latrina pe 2 picioare , in fata pulii mele sa stai in genunchi cu capul plecat , fotograf manglitor , mocangiu notoriu , plangaret sarac.

Postat

Stai cuminte si nu mai cauta harta. Nu mi era rusine sa zic ca de tine vorbesc. Vorbeam de ala , punct.

Arde-l , da-i una....Una in coaie cu barba

• Oras:Patagonia
Postat

a modificat pretul deja am vorbit cu ea ;)

Cezarica , daca tot esti promoterul ei, sugereaza i sa scada la 100, cel putin la inceput. Asa m as risca si eu la ea. Cu 150 sunt altele mai experimentate

• Like 1
Postat

radule jur iti doresc bube la cur si mainii prea scurte de te ai scarpina. mars ca serios toate topicurile stii sa le murdaresti cu posturile tale inutile

Postat

Fusei și fuse bine. Recomandata celor ce apreciază fetele skinny și cărora le place pizdulicea zemoasa. O dulceață de fată, părerea mea care s-ar putea să fie subiectivă dar asta e, eu m-am simțit excelent în compania ei. Fuse bine de bine!

• Like 1
Postat

:iagree

fata , sa mai ramii prin constanta , incepe lumea sa te placa , sper sa ramii la fel de spontana si vesela asa cum te-am cunoscut.

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

Va astept in locația mea pe faleza nord program pana la ora 00:00 ...Va pup si va astept cu drag Aliss 🥰😘😘😘

post-293968-0-68327500-1559830888_thumb.jpg

• Like 6
Postat

Pana sa vad poza asta , eram fel convins ca trebuie sa o vizitez dar acum, m am razgandit 100%. Mie unul nu imi place , nu stiu de ce a fost considerata frumoasa, dar ma rog...fiecare cu gusturile lui. Ciocane tari!

• Like 1
Postat

O fi naturala, si mai importanta naturaletea pentru TINE.. eu nu bag pula in uratanii ( o zic in general) nici sa mi dea ea bani :)

Postat

uite frate intelegator si cunascator!! mama ce pizde astept sa imi vina din budapesta la casting in aprox 14 zile si ce pofta spre zero am ca tot ma gandesc doar la aliss si ce am facut in patul ala ;)

e naturala , mult mai important decit frumusetea .

Postat

asa este nu te condamna nimeni, este superba fata, este ok ca nu o vizitezi asa macar are imp pentru altu (mine de exemplu)

Am zis , gusturile nu se discuta :)

Postat

Singurul lucru care m ar interesa pe mine ca utilizator, presupun ca si pe ceilalti, ar fi sa nu mai induceti lumea in eroare. E naturala dar din punct de vedere fizic , sa fim OBIECTIVI domnule OBIECTIV, e mediocra . Nu le mai ridicati in slavi pe toate .Ca arata si ca pula mea, e wow. Poate iti schimbi numele in SUBIECTIV . Nu lua lucrurile astea SUBIECTIV acum pt ca eu sunt OBIECTIV

• Like 1
Postat

öhhhm nu, pentru mine nu, "normal" la fete in general este la nivelul "kentucky fried chicken" nici de cum skinny! are corpul skinny, sanii mici (cum imi plac) si coapse dezvoltate (bune sa tragi de ea), restul stie doar cine a cercetat

Postat

öhhhm nu, pentru mine nu, "normal" la fete in general este la nivelul "kentucky fried chicken" nici de cum skinny!

Poate esti amabil sa traduci, sincer , chiar nu inteleg

• Like 1

Postat

o fata slabuta nu este normala

normal este figura de kfc grasa si plinuta

pt mine sa incadreaza exact in cea ce sa numeste skinny + bine proportionata

Poate esti amabil sa traduci, sincer , chiar nu inteleg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...