denyts Reputație: 10 Postat Iulie 23, 2019 Postat Iulie 23, 2019 Buna! Maine ma găsiți începând cu ora 12 tin sa Menționez ca este ultima zi in care voi lucra in Bucuresti urmează o mica vacanta de 5 zile apoi din nou in Bucururesti😘😘😘😘Va astept maine sa ne satisfacem fanteziile impreuna 😘😘😘
denyts Reputație: 10 Postat Iulie 23, 2019 Postat Iulie 23, 2019 Când vii la gl?? Buna! Cu siguranta in August voi ajungeDar voi anunta
Administrator pisicuts Reputație: 114539 Postat Iulie 23, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 23, 2019 revenim la recenzii:wave
denyts Reputație: 10 Postat Iulie 23, 2019 Postat Iulie 23, 2019 revenim la recenzii:waveEu pe tine chiar nu te inteleg frate dc nu tii cu toate in acelasi mod ? Spune motivul pt care mai penalizat? Sunt foarte curiosa? Poi noua ne stergi comurile si pe altele le lasi sa posteze cu pula in gura? Serios?Chiar esti nedrept! Fii in egala Măsura cu toate!
denyts Reputație: 10 Postat Iulie 23, 2019 Postat Iulie 23, 2019 Eu pe tine chiar nu te inteleg frate dc nu tii cu toate in acelasi mod ? Spune motivul pt care mai penalizat? Sunt foarte curiosa? Poi noua ne stergi comurile si pe altele le lasi sa posteze cu pula in gura? Serios?Chiar esti nedrept! Fii in egala Măsura cu toate! Sau macar da-mi o adresa unde pot discuta cu tine! MAm saturat sa imi deschid mereu alte topicurii ca miLe blochezi tu din cauza ca altii iti spun pe cine sa blochezi si pe cine nu! Nu esti corect In privinta asta!
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Iulie 23, 2019 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Postat Iulie 23, 2019 Na ca e si Constanteanca acum . Apar in August in Constanta acasa la mine .. se pare ca uni BULANGII UITA DE UNDE AU PLECAT DIN COCENII . MAMAIA acolo unde spui tu ca e de fitese f... Bulangii acum 3 ani asa ca scutestene cu fitele tale false . 1
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Iulie 23, 2019 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Postat Iulie 23, 2019 Deniso . Ne vedem la techirghiol la namol ;) nudisti :)
bawss123 Reputație: 279 Postat Iulie 24, 2019 Postat Iulie 24, 2019 Observ ca tu ti-o cauti cu mine destul de grav nu stii cum sa iti iei bataie mai repede nu? Nu pot sa imi dau seama cum iti permiti tu sa imi comentezi mie atat timp cat tu pt mine esti un gunoi! Vedeti de pulele tale acolo si nu te mai obosi sa imi mai comentezi mie ca faci riduri si dupa vei fi nevoita sa apelezi iar la apa ca sa iti umpli pungile de sub ochiiAsa ca un sfat de la Deny pt (Lory) termina cu aberatiile astea sa nu fiu nevoita sa te fac Frumoasul LILIAN care erai inainte !Ms :))) Bine punctat! Respect :luxhello Pentru asta am sa te vizitez cu mare placere cu prima ocazie in care apuc sa vin in tara. :hooray
denyts Reputație: 10 Postat Iulie 24, 2019 Postat Iulie 24, 2019 Bawss123 te astept cu mare drag !pup
mihu69 Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 24, 2019 Ajungi și pe la mare cumva? :))
andreidingl Reputație: 33 Postat Iulie 24, 2019 Postat Iulie 24, 2019 Ajunge la eforie da de cand nu stiu
antonellatx Reputație: 301 Postat Iulie 25, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Postat Iulie 25, 2019 revenim la recenzii:wavePe bune?? Nici pe topicul ei nu are voie sa posteze ce vrea??
denyts Reputație: 10 Postat Iulie 27, 2019 Postat Iulie 27, 2019 Buna! Sunt la mare pana luni! Locuiesc in Constanța!imitial este vacanta mea si decis sa nu lucrez !dar cine vr sa ma întâlnească ma poate suna 0762459648 si stabilim o întâlnire! Pupi....
antonellatx Reputație: 301 Postat Iulie 28, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Postat Iulie 28, 2019 Curvele astea se destrabaleaza la mare fara mineâ¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸ðŸ¤£ðŸ¤£Distractie placutaâ¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Iulie 28, 2019 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Postat Iulie 28, 2019 Curvele astea se destrabaleaza la mare fara mine❤❤❤❤Distractie placuta❤❤❤ să nu plecați încă puțin și ajung și eu . O săptămână și sunt în Țară :)
castravete1122 Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2019 Postat Iulie 30, 2019 să nu plecați încă puțin și ajung și eu . O săptămână și sunt în Țară :)mii de scuze ca scriu aici dar nu stiu cum fac sa iti trimit mesaj in privat andreea , Vali din Constanta sunt nu stiu cum sa dau de tine ca numai am numarul cand ajungi acasa .... lasa-mi un nr de contact ceva , fb ...whatsapp ...multumesc
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Iulie 30, 2019 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Postat Iulie 30, 2019 mii de scuze ca scriu aici dar nu stiu cum fac sa iti trimit mesaj in privat andreea , Vali din Constanta sunt nu stiu cum sa dau de tine ca numai am numarul cand ajungi acasa .... lasa-mi un nr de contact ceva , fb ...whatsapp ...multumesc când ajung în Constanța ajung la Familie nu am de gând să activez . Nr 0731228302 doar WhatsApp nu stau la discuții mult nu dau confirmări . ( Facebook nu folosesc )
denyts Reputație: 10 Postat Iulie 30, 2019 Postat Iulie 30, 2019 Andreea dar tu numai ai topic? Fa ti unulSi explica-le ca nu activezi!iubita mea eu am aj acasa la Bucuresti! Dar poate cand vii dau o fuga la Constanța sa ne relaxam 2 3 zile!pupi😘😘😘
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Iulie 30, 2019 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Postat Iulie 30, 2019 Andreea dar tu numai ai topic? Fa ti unulSi explica-le ca nu activezi!iubita mea eu am aj acasa la Bucuresti! Dar poate cand vii dau o fuga la Constanța sa ne relaxam 2 3 zile!pupi nu mai vreau asa ceva . Scuze ca am scris aici . Te pup ne vedem la Buc sau Cta
denyts Reputație: 10 Postat August 8, 2019 Postat August 8, 2019 Buna!ma poate ajuta cineva cu o locatie buna in Timisoara ...As vrea sa activez in Timisoara cateva zile! Ms
zerrcore Reputație: 852 Postat August 8, 2019 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat August 8, 2019 Buna!ma poate ajuta cineva cu o locatie buna in Timisoara ...As vrea sa activez in Timisoara cateva zile! Ms Scrie-mi in private te pot ajuta !!! Inclusiv transport .
eduardcock14 Reputație: 7 Postat August 17, 2019 Postat August 17, 2019 Buna Denisaa❤Te ador si vreau sa ne vedem din nou in Bucuresti!Cum pot da de tine?❤
rina11 Reputație: 108 Postat Iunie 22, 2020 Telefon: 0786140097 Oras:Bucuresti Telefon: 0786140097 Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2020 De ea se mai stie ceva ? Era tare buna din toate punctele de vedere
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum