Sari la conținut

Denisa Transex Noua

Postări Recomandate

Postat

Buna! Maine ma găsiți începând cu ora 12 tin sa Menționez ca este ultima zi in care voi lucra in Bucuresti urmează o mica vacanta de 5 zile apoi din nou in Bucururesti😘😘😘😘Va astept maine sa ne satisfacem fanteziile impreuna 😘😘😘

post-298838-0-77151200-1563891675_thumb.jpeg

Postat

revenim la recenzii

:wave

Eu pe tine chiar nu te inteleg frate dc nu tii cu toate in acelasi mod ? Spune motivul pt care mai penalizat? Sunt foarte curiosa? Poi noua ne stergi comurile si pe altele le lasi sa posteze cu pula in gura? Serios?Chiar esti nedrept! Fii in egala Măsura cu toate!

Postat

Eu pe tine chiar nu te inteleg frate dc nu tii cu toate in acelasi mod ? Spune motivul pt care mai penalizat? Sunt foarte curiosa? Poi noua ne stergi comurile si pe altele le lasi sa posteze cu pula in gura? Serios?Chiar esti nedrept! Fii in egala Măsura cu toate!

Sau macar da-mi o adresa unde pot discuta cu tine! M

Am saturat sa imi deschid mereu alte topicurii ca mi

Le blochezi tu din cauza ca altii iti spun pe cine sa blochezi si pe cine nu! Nu esti corect In privinta asta!

• Oras:OTOPENI .
Postat

Na ca e si Constanteanca acum . Apar in August in Constanta acasa la mine .. se pare ca uni BULANGII UITA DE UNDE AU PLECAT DIN COCENII . MAMAIA acolo unde spui tu ca e de fitese f... Bulangii acum 3 ani asa ca scutestene cu fitele tale false .

• Like 1
Postat

Observ ca tu ti-o cauti cu mine destul de grav nu stii cum sa iti iei bataie mai repede nu? Nu pot sa imi dau seama cum iti permiti tu sa imi comentezi mie atat timp cat tu pt mine esti un gunoi! Vedeti de pulele tale acolo si nu te mai obosi sa imi mai comentezi mie ca faci riduri si dupa vei fi nevoita sa apelezi iar la apa ca sa iti umpli pungile de sub ochiiAsa ca un sfat de la Deny pt (Lory) termina cu aberatiile astea sa nu fiu nevoita sa te fac Frumoasul LILIAN care erai inainte !Ms

:))) Bine punctat! Respect  :luxhello  Pentru asta am sa te vizitez cu mare placere cu prima ocazie in care apuc sa vin in tara.  :hooray 

Postat

Buna! Sunt la mare pana luni! Locuiesc in Constanța!imitial este vacanta mea si decis sa nu lucrez !dar cine vr sa ma întâlnească ma poate suna 0762459648 si stabilim o întâlnire! Pupi....

Postat

Curvele astea se destrabaleaza la mare fara mine❤❤❤❤

Distractie placuta❤❤❤

să nu plecați încă puțin și ajung și eu . O săptămână și sunt în Țară :)
Postat

să nu plecați încă puțin și ajung și eu . O săptămână și sunt în Țară :)

mii de scuze ca scriu aici dar nu stiu cum fac sa iti trimit mesaj in privat andreea , Vali din Constanta sunt nu stiu cum sa dau de tine ca numai am numarul cand ajungi acasa .... lasa-mi un nr de contact ceva , fb ...whatsapp ...multumesc

Postat

mii de scuze ca scriu aici dar nu stiu cum fac sa iti trimit mesaj in privat andreea , Vali din Constanta sunt nu stiu cum sa dau de tine ca numai am numarul cand ajungi acasa .... lasa-mi un nr de contact ceva , fb ...whatsapp ...multumesc

când ajung în Constanța ajung la Familie nu am de gând să activez . Nr 0731228302 doar WhatsApp nu stau la discuții mult nu dau confirmări . ( Facebook nu folosesc )
Postat

Andreea dar tu numai ai topic? Fa ti unul

Si explica-le ca nu activezi!iubita mea eu am aj acasa la Bucuresti! Dar poate cand vii dau o fuga la Constanța sa ne relaxam 2 3 zile!pupi😘😘😘

Postat

Andreea dar tu numai ai topic? Fa ti unul

Si explica-le ca nu activezi!iubita mea eu am aj acasa la Bucuresti! Dar poate cand vii dau o fuga la Constanța sa ne relaxam 2 3 zile!pupi

nu mai vreau asa ceva . Scuze ca am scris aici . Te pup ne vedem la Buc sau Cta
Postat

Buna!ma poate ajuta cineva cu o locatie buna in Timisoara ...As vrea sa activez in Timisoara cateva zile! Ms

• Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
Postat

Buna!ma poate ajuta cineva cu o locatie buna in Timisoara ...As vrea sa activez in Timisoara cateva zile! Ms

Scrie-mi in private te pot ajuta !!!

Inclusiv transport .

• Telefon: 0786140097
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0786140097
  • Oras:Bucuresti
Postat

De ea se mai stie ceva ? Era tare buna din toate punctele de vedere

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...