Sari la conținut

Mistress Melysa - 0757414599

Postări Recomandate

• Telefon: 0757 414 599
  • Oras:București
Postat
La 25.06.2022 la 23:48, passionnatt a spus:

Bună seara! Toți iubitorii se bdsm ne dorim sa schimbați locația. Vreme o locație noua și mai ok decât actuala!!!!

Buna ziua . 

Momentan asta e locația , când am sa o schimb am sa anunt toți iubitorii de BDSM . 

Pana atunci sunt disponibila în aceeași locație pana la ora 20⁰⁰.

Postat

Eu am fost acum 1 an cred la ea si este singura stăpâna care m-a facut sa plec tremurând după ședința. 
sunt incepator si n-am știut cum sa explic foarte bine ce vreau si cum, dar facesitting ul a fost senzațional. 
am fost si la alte stăpâne dar ea chiar a dus o intr un sens bun la extrem, m a lăsat sa iau aer atunci când aveam nevoie. 
ar fii interesantă o experienta cuckold cu un negru si cu ea 

Postat
Acum 3 ore, 72828236hahsvsp a spus:

Eu am fost acum 1 an cred la ea si este singura stăpâna care m-a facut sa plec tremurând după ședința. 
sunt incepator si n-am știut cum sa explic foarte bine ce vreau si cum, dar facesitting ul a fost senzațional. 
am fost si la alte stăpâne dar ea chiar a dus o intr un sens bun la extrem, m a lăsat sa iau aer atunci când aveam nevoie. 
ar fii interesantă o experienta cuckold cu un negru si cu ea 

Da, domina foarte bine. Cuckold cred ca e senzație. Avem ce vedea, acțiune calumea 👍👍

Postat

Da, cred ca este misto dar nu stiu daca practica. 
apropo, fundul ala este de milioane, dupa cat facesitting am primit intr o ora si cat de excitat eram, m a finalizat cu tălpile după 5-10 secunde. 
un lucru care îmi place la ea este ca te împinge putin peste limita. 

Postat
La 02.07.2022 la 20:50, 72828236hahsvsp a spus:

Da, cred ca este misto dar nu stiu daca practica. 
apropo, fundul ala este de milioane, dupa cat facesitting am primit intr o ora si cat de excitat eram, m a finalizat cu tălpile după 5-10 secunde. 
un lucru care îmi place la ea este ca te împinge putin peste limita. 

Da, dominarea este foarte bună, dar locația ar trebui schimbata. Ar trebui ceva mai aerisit, mai luminat etc

Postat

Va aștept la picioarele mele !

Sunt disponibila pana la ora 20⁰⁰.

• Mersi 1
Postat
La 07.07.2022 la 12:41, stapana melysa a spus:

Va aștept la picioarele mele !

Sunt disponibila pana la ora 20⁰⁰.

Putem sa-ți vedem picioarele? 🔥🔥

Postat
La 14.04.2022 la 13:50, stapana melysa a spus:

20220413_101139.jpg.0094cbf56c42f25b49f988d965178dc0.jpg20210917_140520.jpg.3a5525578785041012cee4a9a3a8900a.jpg

Disponibila pana la ora 20⁰⁰

• Mersi 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 10 ore, roatarezerva a spus:

O locație noua și mai luminoasa, când? 😊

Cand am sa schimb locația, am sa anunt 😊

Postat

Disponibila pana la ora 20⁰⁰ .

Va aștept cu programari .

• Mersi 1
Postat

Prima mea experienta BDSM a fost cu dânsa am optat pentru sedinta hard . Este extrem de profesionista te domina din priviri din atitudine din tot , minutele petrecute alaturi de ea sunt foarte intense la modu ca nu pierzi un minut fara sa te domine , are camera super dotată de instrumente de dominat .multi spun ca nu ar fi buna locatia insa mie mi se pare absolut perfecta pentru genul asta de experienta . Recomand este de revenit eu unul abea astept urmatoarea sesiune cu dansa . 

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am fost, din nou, la Stapana Melissa. Si m-a biciut cum nu m-a biciuit niciodata. Dar, ca tot timpul, Stapana este extrem de atenta la detalii. Curat, arome frumos mirositoare, locatia e exact ce trebuie. O atmosfera intima, te face sa te simti in siguranta. Si imi place ca dupa biciuire imi curge sange inca o zi doua 🌹

• Mersi 1
Postat

Disponibila pana la ora 19⁰⁰.

Va aștept cu programari .

• Inimioara 2
  • Oras:everywhere
  • Oras:everywhere
Postat

buna

am o  fantezie....

mi ar placea sa   vin cu o tipa si sa o  domniam    impreuna.......se poate ?

• Mersi 1
  • Oras:RO
  • Oras:RO
Postat
Acum 2 ore, kristi22222 a spus:

buna

am o  fantezie....

mi ar placea sa   vin cu o tipa si sa o  domniam    impreuna.......se poate ?

Soacra-ta?

• Haha 3
Postat

Am fost recent la Melysa. Prima mea experienta cu dominatrix. Cateva aspecte remarcate:

• Serioasa cu programarea.
  • Inainte sa incepem, i'am povestit ce ma intereseaza si ce nu. A fost atenta si receptiva. 
  • Arata bine si are un inventar interesant de jucarii. 
  • Stie sa se opreasca cand trebuie - a urmarit reactiile mele si s-a adaptat. 

Avand in vedere ca am vrut "cate putin din toate", si nimic foarte hard, a fost o experienta foarte tare.

Multumesc Melysa!

Spor in toate!

• Like 1
Postat

Mistress Melysa a schimbat locatia. Cea noua este mai mare, mai luminoasa si este perfecta pentru BDSM. Este loc si pentru un bullwhiping. Goddess este aceeasi pe care o stim: atenta la detalii, te face sa te simti sclav de cum dai ochii cu Ea si e superba. 

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
La 28.11.2022 la 8:42, adryanadam a spus:

Mistress Melysa a schimbat locatia. Cea noua este mai mare, mai luminoasa si este perfecta pentru BDSM. Este loc si pentru un bullwhiping. Goddess este aceeasi pe care o stim: atenta la detalii, te face sa te simti sclav de cum dai ochii cu Ea si e superba. 

Salut,ne poți da mai multe detalii?...sau poate ne lămurește chiar dânsa.

• Oras:Cluj-Napoca
Postat

Am vizitat-o si eu recent pe Melysa. Intr-adevar a schimbat locatia,tot la un subsol undeva,e curata destul de mare,dotata cu multe accesorii,mobilier,tot ce trebuie ,dar si curata.Am vrut o sedinta hard si aia am primit. Are o atitudine si o privire dominanta pe tot parcursul sedintei,exact ce trebuie la o stapana.Am inceput cu un foot fetish mai soft( are niste picioare superbe,ingrijita,pedi facuta) dupa mi-a facut un foot gag de zile mari,,de aproape m-am inecat cu piciorul ei.Apai m-a imobilizat la maini la perete si a inceput sa isi foloseasca pe rand tot arsenalul(bici,cravasa,ceva nuielusa) destul de dureroase,si lasandu-mi niste urme de toata frumusetea.Apoi a inceput sa se joace putin la outele mele,combinat cu foot fetish si mult spitting (are o placere teribila cand te scuipa in fata). Dupa m-a pus sa ma intind pe mobilierul ce il are si am ajuns in pozitia capra .Mi-a lasat in fata un Dildo cu ventuza destul de mare care ma pus sa il sug ,iar ea asezandu-se pe spatele meu,a inceput sa se joace cu degetele la fundul meu.Dupa cateva minutee ce am inceput sa ma relaxez ,introduce un alt dildo si incepe sa se joace cu el cu miscari la inceput soft,dar apoi marind ritmul. Eram foarte excitat in fata sugand acel dildo,iar in spate Melysa jucandu-se la prostata.Dupa un timp se opreste si ma pune sa ma ridic si sa ma intind pe spate pe patul de latex ce il are,iar apai a venit si s-a urcat peste mine intr-un facesitting de senzatie,lasandu-ma de cateva ori fara aer.(are un fund superb).Am continuat asa putin,dupa care m-a pus sa o ling in pasarica,in fund ,peste tot. La un moment dat s-a ridicat si vad ca isi monteaza un ham la care isi ataseaza dildo-ul cel mare,care m-a pus sa il sug mai inainte. La inceput m-am speriat putin ,dar dupa ce mi-a masat bine cu degetele gaura a introdus usor strap-onul( a durut putin la inceput,dar nu s-a oprit) ,apai a inceput sa ma penetreze destul de hard in misionar ,dupa care m-a pus sa ma ridic in picioare si sa ma aplec cu mainile pe pat si m-a futut capra de mi-au sarit capacele. Vazand ca sunt foarte excitat,imi zice ca mi-o frec in timp ce ea ma penetra.Dupa nici 3,4 minute  am finalizat,atat de intens,cum cred ca nu am mai finalizat niciodata(e mult mai intensa fata de sex) .Am stat 2..3 minute sa imi revin,dupa care am mers la dus,iar apai am mai stat la o poveste cu Melysa si laudand-ui prestatia.

O recomand celor care vor o sedinta atat soft cat si hard.

Tributul : 400 ora

Zona,centrala,pe langa Soseaua Stefan cel Mare.

• Like 1
Postat
La 14.12.2022 la 12:30, rambokill a spus:

Zona,centrala,pe langa Soseaua Stefan cel Mare.

Stefan Cel Mare are approx 2 km. Care ar fi un punct de reper? Multumesc.

Postat
Acum 22 minute, mustaine a spus:

Stefan Cel Mare are approx 2 km. Care ar fi un punct de reper? Multumesc.

Strada Aurel Vlaicu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...