Sari la conținut

Mistress Melysa - 0757414599

Postări Recomandate

• Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
  • Oras:вυ¢нαÑ�єѕт

:)) de unde ai venit cu ideile astea ?

În fine , fiecare cu parerea lui .

O seara plăcuta.

Eu cautam o submisiva sa o abuzez putin in cur.

De stapâne este plin forum-ul,de asta am intrebat.

Seara placuta si tie.

Link spre comentariu

Salut ... poza este reala Melysa fosta meseuza in saloanele jovial si rubin unde a activat ca maseuza foarte mult timp 5-6 ani,si dupa ce a frecat pu.a la mai mult de 90 la suta din bucuresteni a ajuns mistress vai mama ramai blocat de foamea care este activa la mai toate damezele toate fac masaj sau bdsm exemple sunt multe ..

este adevarat, stapana?
Link spre comentariu
  • Oras:București

În cele din urmă, zilele trecute am ajuns și la Melysa...o aveam demuuult pe listă dar conjunctura nu a fost favorabilă. In general sunt adeptul programărilor din timp, dar tocmai eu am reușit "performanța" de a anula o primă întâlnire acum câteva luni...chiar cred că e prima oară când mi s a întâmplat să anulez eu o primă întâlnire... în fine...am programat pe wapp cu 1 zi înainte urmând să confirm a doua zi cu 1 oră înainte.

Comunicare foarte ok! Poate un pic laconică, dar de înțeles pentru prima oară. Programare respectată de ambele părți.

Zonă superaccesibila la maxim 5 min de la metrou Pța Victoriei spre Pța Romană. La o vilă la subsol...un fel de -2!

Atmosferă fff mișto pentru BDSM... lumină puțină, de la lumânări, muzică ADECVATĂ!

O grămadă de "ustensile" și "jucării".

Tipa e f ok...mai ales după ce trece momentul de început...f. mișto și la fizic...

Ca de obicei nu voi detalia acțiunea propriu-zisă...mai ales în domeniul ăsta fiecare e cu "țicneala" lui, dar pot sa spun că tipa "simte" ce ți place și se mulează perfect pe cerințele clientului.

Per total nota 9...cu siguranță voi reveni!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Dark Side

Ce ai scris pe declaratie ? :)

În cele din urmă, zilele trecute am ajuns și la Melysa...o aveam demuuult pe listă dar conjunctura nu a fost favorabilă. In general sunt adeptul programărilor din timp, dar tocmai eu am reușit "performanța" de a anula o primă întâlnire acum câteva luni...chiar cred că e prima oară când mi s a întâmplat să anulez eu o primă întâlnire... în fine...am programat pe wapp cu 1 zi înainte urmând să confirm a doua zi cu 1 oră înainte.
Comunicare foarte ok! Poate un pic laconică, dar de înțeles pentru prima oară. Programare respectată de ambele părți.
Zonă superaccesibila la maxim 5 min de la metrou Pța Victoriei spre Pța Romană. La o vilă la subsol...un fel de -2!
Atmosferă fff mișto pentru BDSM... lumină puțină, de la lumânări, muzică ADECVATĂ!
O grămadă de "ustensile" și "jucării".
Tipa e f ok...mai ales după ce trece momentul de început...f. mișto și la fizic...
Ca de obicei nu voi detalia acțiunea propriu-zisă...mai ales în domeniul ăsta fiecare e cu "țicneala" lui, dar pot sa spun că tipa "simte" ce ți place și se mulează perfect pe cerințele clientului.
Per total nota 9...cu siguranță voi reveni!

Link spre comentariu

Ce ai scris pe declaratie ? :)

Hai să fim serioși, reușim să "driblam" nevestele și o să ne împiedicăm de o declarație? Eu am 5 unchi și mătuși de peste 65 de ani prin tot Bucureștiul!😂😂😂

Link spre comentariu

Si nevasta ce zice, ii cunoaste si ea pe "unchi" ? :))

Hai să fim serioși, reușim să "driblam" nevestele și o să ne împiedicăm de o declarație? Eu am 5 unchi și mătuși de peste 65 de ani prin tot Bucureștiul!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...