Sari la conținut

Mistress Melysa - 0757414599

Postări Recomandate

Postat

Va salut oameni. Asa cum am promis voi lasa un review Mellisei.

Am trecut vineri seara pe la ea. Locatie foarte ok curat. Biroul se afla la subsol intr-o viluta.  Nu se ajunge greu la ea. 

E o fata super cute. Daca oferi bun simt ti-l ofera inapoi. Stie exact cum sa procedeze in timpul sedintei de dominare in functie de persoana ta. Am fost legat de scandura aceea in forma de "X" mi-a placut maxim la inceput doar ca m-a luat o stare de ameteala la vreo 2-3 minute dupa femeia intelegand ca mai bine ma dezleaga (aici este vina mea si nu a ei). Recunosc ca as vrea sa mai incerc asta o data cu succes =)). 

Corpul este tot foarte ok - natural - asculta si muzica rock (Evanescence si Linkin Park am identificat - niste piese care se potrivesc perfect  cu atmosfera din biroul ei si sedinta de dominare "In the End" si "Wake me up" sau "My Immortal" parca erau) si chestii tip tehno sau house/minimal - parca parca - undeva pe akolo.  

Cum a mentionat si altcineva pe aici intr-adevar femeia te domina din priviri.  

Am stabilit o programare pentru o ora intreaga de - dominare/foot fetish. (Care cum v-am spus a inclus legatul de scandura, aplecat, un bici 2,3 care au fost blande pentru mine - poate o sa ajung la mai tari poate nu) =)). Asta am primit. 

La final am stat si de vorba si a fost o conversatie super ok. 

Daca aveti chef de o stapana, dominare si alte fantezii, go 4 it - worth a try  -  nu pierdeti nimic😉

Take care Mistress 😉

Postat
On 8/2/2021 at 10:09 AM, pal-eh-pan25 said:

Va salut oameni. Asa cum am promis voi lasa un review Mellisei.

Am trecut vineri seara pe la ea. Locatie foarte ok curat. Biroul se afla la subsol intr-o viluta.  Nu se ajunge greu la ea. 

E o fata super cute. Daca oferi bun simt ti-l ofera inapoi. Stie exact cum sa procedeze in timpul sedintei de dominare in functie de persoana ta. Am fost legat de scandura aceea in forma de "X" mi-a placut maxim la inceput doar ca m-a luat o stare de ameteala la vreo 2-3 minute dupa femeia intelegand ca mai bine ma dezleaga (aici este vina mea si nu a ei). Recunosc ca as vrea sa mai incerc asta o data cu succes =)). 

Corpul este tot foarte ok - natural - asculta si muzica rock (Evanescence si Linkin Park am identificat - niste piese care se potrivesc perfect  cu atmosfera din biroul ei si sedinta de dominare "In the End" si "Wake me up" sau "My Immortal" parca erau) si chestii tip tehno sau house/minimal - parca parca - undeva pe akolo.  

Cum a mentionat si altcineva pe aici intr-adevar femeia te domina din priviri.  

Am stabilit o programare pentru o ora intreaga de - dominare/foot fetish. (Care cum v-am spus a inclus legatul de scandura, aplecat, un bici 2,3 care au fost blande pentru mine - poate o sa ajung la mai tari poate nu) =)). Asta am primit. 

La final am stat si de vorba si a fost o conversatie super ok. 

Daca aveti chef de o stapana, dominare si alte fantezii, go 4 it - worth a try  -  nu pierdeti nimic😉

Take care Mistress 😉

Mentionez ca am uitat total de oboseala de dupa munca si orice alte tensiuni dupa ce am plecat acolo... ca si cum as fi fost liber si super odihnit d la inceput de zi - sau de parca abia am inceput ziua :))

• Telefon: 0757 414 599
  • Oras:București
Postat
Acum 2 ore, pal-eh-pan25 a spus:

Mentionez ca am uitat total de oboseala de dupa munca si orice alte tensiuni dupa ce am plecat acolo... ca si cum as fi fost liber si super odihnit d la inceput de zi - sau de parca abia am inceput ziua :))

Ma bucur ca a fost totul ok și te mai aștept .

Postat
La 09.07.2021 la 14:13, stapana melysa a spus:

Disponibila . 

Disponibila 

• Inimioara 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
La 03.08.2021 la 11:59, pal-eh-pan25 a spus:

Da, Goddess Melissa este o adevarata Doamna. Eu o venerez.

Postat

Disponibila pana la ora 20 . 

Va aștept la picioarele mele !

Vizitator subtoc
Reputație: 0
Postat

Numar zilele care trec greu, de abia astept sa ma intorc in Bucuresti sa va servesc

Postat
La 12.08.2021 la 13:57, stapana melysa a spus:

Disponibila pana la ora 20 . 

Va aștept la picioarele mele !

Postat
La 16.08.2021 la 13:27, stapana melysa a spus:

Sunt disponibila și va aștept cu programari .

Disponibila. 

Postat
La 16.08.2021 la 13:27, stapana melysa a spus:

Sunt disponibila și va aștept cu programari .

Disponibila. 

• Like 1
Vizitator subtoc
Reputație: 0
Postat

Am indurat iar umilintele stapanei Melysa cu mare placere, este fantastica, as servi-o 24/7 , are dominarea in sange. Iti multumesc stimata stapana!!

Postat
La 21.08.2021 la 9:52, subtoc a spus:

Am indurat iar umilintele stapanei Melysa cu mare placere, este fantastica, as servi-o 24/7 , are dominarea in sange. Iti multumesc stimata stapana!!

De fiecare data e o placere sa imi fi la picioare.

Te mai aștept ! 

Postat
Acum 15 ore, luv696 a spus:

Asistenta mai aveți?

Buna ziua, din păcate nu .

• Like 1
Postat
La 20.08.2021 la 13:44, stapana melysa a spus:

Disponibila. 

Va aștept la picioarele mele .

• Inimioara 1
Postat
La 25.08.2021 la 14:46, stapana melysa a spus:

Disponibila pt programari. 

• Like 1
Postat
La 25.08.2021 la 14:46, stapana melysa a spus:

Disponibila pt programari. 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...