keomarrr Reputație: 84 Postat Aprilie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 12, 2019 Cu chef să fut ceva nou si fresh dau telefon si îmi răspunde o voce promițătoare. Fiind în zona si placandu-mi pozele nici nu intreb cat am la o finalizare ca timp sau ce abilitati are. Intreb doar daca pozele sunt reale și după ce zice că da sigur, daca e libera în 10 minute. Toate bune si frumoase, ajuns la adresa 5 minute mai târziu telefonul suna ocupat. Incerc iar. Oare asa ghinion să am? La scara nu misca nimic. Sun din nou după 10 minute tot ocupat. Ei bine, de pe secret suna fara probleme. Sun iar de pe normal si da, eram blocat. Prin urmare daca intrebi de poze nu e bine. Așa versata sa fie tarfa ? Poate ajunge un confrate pe acolo sa confirme sau sa infirme . 1
keomarrr Reputație: 84 Postat Aprilie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 12, 2019 Adresa e Ion Ghica, langa vechea intrare în cinematograf CinemaPro.Preț cerut 100 fin, 200 ora.
pussy_killer Reputație: 138 Postat Aprilie 12, 2019 Oras:nu e treaba ta Oras:nu e treaba ta Postat Aprilie 12, 2019 https://verona.bakecaincontrii.com/donna-cerca-uomo/app-arrivata-127853-seno-ci8z261474955/ 2
keomarrr Reputație: 84 Postat Aprilie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 12, 2019 https://verona.bakecaincontrii.com/donna-cerca-uomo/app-arrivata-127853-seno-ci8z261474955/:)) Nu contează frate. Când îmi intră ceva in cap o fac. Am sunat de pe alt număr și am fost desi semnalele erau . Recenzie : Ion Ghica Nr 1, bloc bomba cu un lift si mai bomba. Fata e o moldoveancă din Focsani, inalta, piele alba, sâni 1.5 fund drăguț. Are un cacatel de bison care tot trăgea de ciorapii mei. E bruneta ca in poze :) dar cam atat are în comun cu ele. La fața e ok dar are cearcane si părea plansa. Pe noptiera era un ceas barbatesc, probabil al lui iubi, vreun peste cordit. La baie trebuie sa intri in cada pt dus și atunci descoperi că dusul nu merge, doar robinetul și cu presiune mica. Acțiunea : Pe parte de sex este vaduvita. Oralul este o gluma proasta in sensul ca ia capul si face un dute-vino fara noima. Nici mana nu știe să o foloseasca pt laba. Trecem la normal, ea preluând initiativa de a lua un preze. Când vreau sa schimb pozitia îmi spune cu juma de gura că la o finalizare este doar o pozitie. Nici ea nu credea ce a fost invatata să spună asa că am pus-o deasupra. Și aici nu știa cum să se miște. Ce miscari din bazin sau unduiri... Deja ma gandeam cum să-mi dau drumul . Sa îmi ia capul în gura nu mă ajuta. Nici laba nu știe să facă.Așa ca am tras-o pe mine și am dat tinand-o de fundul ăla reușit și proaspat. Zice că e de 4 zile acolo și că a mai fost puțin în sectorul 6. N-aș baga mana in foc. Păcat că atitudinea ei anulează tot. Parca merge la taiat. E tinuta din scurt, nu are treabă cu sexul. Posibil sa fie camera ascunsa in cacatul ala de garsoniera. Când mă îmbrăcăm , a dat raportul pe WhatsApp către conducere.Pacat ca exista asemenea cazuri . Corect ar fi la un 50 lei și asta pentru că e tanara.Tarifele ei sunt 100/200. Eu nu revin și nici nu recomand. 6
laury Reputație: 24072 Postat Aprilie 12, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 12, 2019 :)) Nu contează frate. Când îmi intră ceva in cap o fac. Am sunat de pe alt număr și am fost desi semnalele erau . Recenzie : Ion Ghica Nr 1, bloc bomba cu un lift si mai bomba. Fata e o moldoveancă din Focsani, inalta, piele alba, sâni 1.5 fund drăguț. Are un cacatel de bison care tot trăgea de ciorapii mei. E bruneta ca in poze :) dar cam atat are în comun cu ele. La fața e ok dar are cearcane si părea plansa. Pe noptiera era un ceas barbatesc, probabil al lui iubi, vreun peste cordit. La baie trebuie sa intri in cada pt dus și atunci descoperi că dusul nu merge, doar robinetul și cu presiune mica. Acțiunea : Pe parte de sex este vaduvita. Oralul este o gluma proasta in sensul ca ia capul si face un dute-vino fara noima. Nici mana nu știe să o foloseasca pt laba. Trecem la normal, ea preluând initiativa de a lua un preze. Când vreau sa schimb pozitia îmi spune cu juma de gura că la o finalizare este doar o pozitie. Nici ea nu credea ce a fost invatata să spună asa că am pus-o deasupra. Și aici nu știa cum să se miște. Ce miscari din bazin sau unduiri... Deja ma gandeam cum să-mi dau drumul . Sa îmi ia capul în gura nu mă ajuta. Nici laba nu știe să facă.Așa ca am tras-o pe mine și am dat tinand-o de fundul ăla reușit și proaspat. Zice că e de 4 zile acolo și că a mai fost puțin în sectorul 6. N-aș baga mana in foc. Păcat că atitudinea ei anulează tot. Parca merge la taiat. E tinuta din scurt, nu are treabă cu sexul. Posibil sa fie camera ascunsa in cacatul ala de garsoniera. Când mă îmbrăcăm , a dat raportul pe WhatsApp către conducere.Pacat ca exista asemenea cazuri . Corect ar fi la un 50 lei și asta pentru că e tanara.Tarifele ei sunt 100/200. Eu nu revin și nici nu recomand.Recenzie obiectiva! Bravo!
keomarrr Reputație: 84 Postat Aprilie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 12, 2019 @laury : multam ! Caut sa scriu cu precadere despre experientele mai putin reusite pentru a-i ajuta si pe alții să isi protejeze timpul și finanțele
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum