Sari la conținut

penalizari pentru OFF TOPIC

36 membri au votat

1. 1. Sunteti de acord cu reintroducerea de penalizari ptr. OFF TOPIC?

Postări Recomandate

• Oras:Plantatie
  • Oras:Plantatie
Postat

Bai pisic...

Ca tot sunt crapat...

Hai sa nu o dam in diverse.... Cearta face trafic, face bani.

Ori ne luam de sireturi ori nu ne luam.

Democratie = fix p*la. Hai sa terminam cu prostiile astea. Faci ce vrei pana la urma e vb de forumul tau si al lui tazz sustinut in spate de anumiti oameni. Vrei sa mearga corect cum a mers pana acum tine cont de oameni: cei ce au votat. Nu vrei sa tii cont, sa fi sanatos nimeni nu te condamna. Insa eu unul ma voi rezuma la citit si postat recezie. Fara DG, fara extra topicuri, fara extra posturi fara extra bani luati de tine pe extra trafic... asa ca pana la urma trage linie la economie si tu vezi ce e mai ok... mai profitabil.

sanatate. si tot ce vreti.

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Trebuie sa recunosc ca lista de ignore e un substitut bun pentru 70% din offtopic, reprezentand elucubratiile debitate de anumiti useri care polueaza toate topicurile. Mai ramane offtopicul membrilor aflati la primele postari si care posteaza intrebari stupide, sau al celor care nu fac din asta o ocupatie in sine, dar mai scapa cate unul (cum am mai facut si eu), sau eventuale discutii in contradictoriu care degenereaza, discutii ale userilor chiar si de valoare. 

Si eu zic ca era mai bine fara, cand erau sau trebuiau sa fie numai recenzii. Mie imi placea strictetea forumului. Nu mai intalnisem asa ceva pe nici un alt forum, dar pentru mine era un lucru bun, puteam accesa si oferi usor informatie utila.  

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Tocmai am inceput un experiment pe pagina @amada.dulcica de off-topic pur. Este userul perfect pentru asa ceva. E suficient sa o intzepi putin si ia foc. Deci sa curga cerneala si sange in valuri pe pagini FARA NUMAR FARA NUMAR!!! Haideti sa vedem ce iese,ce intra si cum o sa fie;)

Postat

Cam ca la `INSECTARUL` din fatza circilor de militie,NU???

COMUNISTILOOOOOOOOOOOR....am luptat degeaba in decembrie 89 :pope

:laugh2

Propun ca cei care au certificate de 'luptator in revolutie' sa fie exceptati, indiferent de idealurile ce i-au animat atunci.

Partea serioasa a propunerii mele viza curatirea thread-urilor importante, prin mutarea/stergerea postarilor off-topic. Nu stiu daca tehnic este posibil dar ma gandeam ca decat sa raspunzi la un OT tot printr-un comentariu OT, mai bine muti/stergi postarea ca tot atata timp iti ia.

Traiasca Revolutia!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...