shiva Reputație: 3141 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Vest Oras:Vest Postat Octombrie 16, 2017 up! ce mai stiti de Adriana?
dau-la-buci-bine Reputație: 57 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 4, 2017 Era preferata mea, cred ca s-a lăsat sau a plecat dincolo dar totusi cred ca prima varianta e mai aproape de adevar. E mare pacat, era de top, poate totusi va reveni.
dau-la-buci-bine Reputație: 57 Postat Iunie 27, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 27, 2018 Mai stie cineva ceva de ea? Păcat ca a dispărut era de top.. poate totusi va reveni
redworm86 Reputație: 41 Postat Iunie 28, 2018 Postat Iunie 28, 2018 Era preferata mea, cred ca s-a lăsat sau a plecat dincolo dar totusi cred ca prima varianta e mai aproape de adevar. E mare pacat, era de top, poate totusi va reveni.
redworm86 Reputație: 41 Postat Iunie 28, 2018 Postat Iunie 28, 2018 Cam cu o săptămână în urma am văzut-o în oraș... Chiar i-am dat prioritate la o trecere de pietoni :)) deci este în tara însă nu mai găsesc nr ei.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum