Sari la conținut

Adriana 18 ani .Nouaa

Postări Recomandate

• Oras:dej

Cum pla sa nu sterm cand vreau cand eu am publicat anuntul. In primul rand nu inteleg cum pla postezi ceva si dupa nu poti sterge anuntul tau..adica de postat poti de sters nu....nasol ..oricum mersi de intelegere ..stergetimi anunturile ca nu mai sunt valabile din pacate

Link spre comentariu
  • Oras:🤨

Am dat mesaj ieri, fără foarte receptiva mi-a răspuns la toate ce i-am cerut, am stabilit când să ne vedem la mine; a venit fără ezitare. Despre ea, ce să zic? O tipă frumușică, ,,bună de tot" pentru vârsta ei,am stabilit detaliile, apoi am trecut la treabă; serviciile mi s-au părut ok, nimic de reproșat, foarte maleabilă, se conformează cerințelor, nu cu figuri şi aere; în concluzie, o tipă ok cu care poți face treabă. Ca note, să zicem: oral- 9,5 spre 10 (pe mine, unul, m-a mulțumit deplin); normal- n-am făcut (lipsea prezervativul, până să-l luăm trecea timpul); alte servicii- 9,5. De recomandat? După părerea mea, DA.Acum, depinde de fiecare, după hachițele pe care le are. Eu unul, dacă mai stă în Suceava, o s-o mai vizitez fără probleme. Baftă la ea, n-o ratați, fraților !!! O să pomeniți tipa asta...

cum poti sa spui ca: "Eu unul, dacă mai stă în Suceava, o s-o mai vizitez fără probleme." când inițial ai spus că a venit ea la tine?

:slap2

Link spre comentariu

Stergeti anuntul (topic)doamne va repet de 10 ori....cum dracu si cum pla poti publica posta ceva si nu pot sa sterg? E anunt postat de mine dc nu pot sterge. .wtf ...admini hello stergetimi cele doua anunturi topicuri ..ca nu mai sunt valabile. Thanks

Link spre comentariu

Stergeti anuntul (topic)doamne va repet de 10 ori....cum dracu si cum pla poti publica posta ceva si nu pot sa sterg? E anunt postat de mine dc nu pot sterge. .wtf ...admini hello stergetimi cele doua anunturi topicuri ..ca nu mai sunt valabile. Thanks

De ce vrei tu sa ștergi anuntul daca inca e valabil? Ce treaba ai tu cu anuntul fetei? doar nu te futi si tu.sau tea înțepat la bani
Link spre comentariu
Vizitator sarafin
Reputație: 0

Nu pot sterge trebuie cont premium..am incercat. .un admin va rog stergetimi postarile. .una de aici una de la intrebari si raspunsauri. Mersi

Hai la revedere cu vrajeala ta, ramai la flori!

Link spre comentariu

Ma prostule .futeteas la gaoz. .eu am scris anuntul. Nu e anuntul fetei orbule. .vreau sa fie sters ,pentru ca eu nu pot sa il sterg nu am access. .plus ca nu mai e valabil. ..nu mai te baga in seama martalogule ...

😄 “bag seama†ca ti-e cam frica acum... și orice pas care îl auzi pe scară, te gândești sa nu fie o vizitată de mascați?

🤣🤣🤣🤣

Vei fi “iubibil†.... “obrăznicătură†ce ești tu!

• Like 2
Link spre comentariu

Ma ce pula mea va tot bagati in seama boschetarilor ..daca eu nu am vb cu voi nimic .ce sa imi sugeti pla vreti. .am vb eu cu voi sau am avut eu vreo conversatie cu voi?eu am postat ceva aici de 3zile si acuma vreau sa fie sters pentru ca nu mai e valabil anuntul. ..nu va mai bagati in seama

Link spre comentariu

Ma ce pula mea va tot bagati in seama boschetarilor ..daca eu nu am vb cu voi nimic .ce sa imi sugeti pla vreti. .am vb eu cu voi sau am avut eu vreo conversatie cu voi?eu am postat ceva aici de 3zile si acuma vreau sa fie sters pentru ca nu mai e valabil anuntul. ..nu va mai bagati in seama

Fi rau Garoafă fii rau doar esti peste ce dracu eu cred ca esti nervos ca ai ramas fara tigari🤣🤣🤣🤣
  • Like 1
Link spre comentariu

Ma bulangiule mai aratami un forum unde postezi ceva cont personal si nu poti sterge ...si daca nu poti sterge ca pla mea forumul asta are interzicere gen Ai postat pla ...atunci eu am zis sa sterga un admin postarea ..ce pla va tot bagati in seama.ma moldoveni astia prosti rau uniii..eu nu vb cu voi nu vam raspuns la postari nu am treaba cu voi. Eu ziceam doar sa fie stearse postarile topicurile..si voi va bagati in seama cu mine ca aparate ca mascati ca peste..ca pla sa mio sugeti. .nu mai va bagati in povesti cu mine ca eu nu vam zis nimic...

Link spre comentariu

Uite alt prost sugator. ..de ce pizda lui mamica te bagi in seama si imi comentezi postarea. .am vb eu ceva de tine de numele tau?de ce te bagi in seama ?numai fraierii si moldoveni alcoolisti aici?eu postez un topic un anunt si dupa cateva zile ,scriu ca vreau sa fie sters pentru ca nu mai e valabil. .atat...si voi labari obositi care vedeti pizda doar pe bani..comentati aiurea fara sa ma cunoasteti. .ma faceti proxenet. .peste. ..ca mascati. ..ca analfabet...terminati in pla mea ca eu nu am treaba si povesti cu voi..dc raspundeti la postarile mele si vb aiurea. ..?

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot

Ghiocel .

Suceava e Bucovina deci diferență de Moldova.

Asta așa pentru cultura ta generala.

Deci bucovinenii.

Și în legătură cu anunțul ia un cui și șterge pe ecranul tau de telefon.

Și ușor că crapă glanda in tine fiule.

Ai dacă nu mai este valabil ce agiți atâta

• Like 2
Link spre comentariu

Uite ma catI sugatori de pulee aici:))) davatias la muie. Pai eu postez aici un topic ..dupa cateva zile am cerut sa fie sters pentru ca nu mai e valabil. ..si voi comentati despre mine ...daca eu nu am cerut nimic de la voi nu vam deranjat cu nimic nu am scris nimic despre nimeni...de ce va bagati in seama ?cum sa nu va injur cand eu vorbesc frumos nu am deranjat cu nimic si voi incepeti sa vb aiurea depre mine fara sa ma cunoasteti. ..eu scriu un topic pentru ca domnisoara ma rugat sa mergeti sa futeti ceva frumos.si voi scrieti:Esti peste esti boschetar Ma jigniti fara sa scriu eu nimic...davao la muie ce aveti cu mine.?Mi-at supt pula fara sa stiu?Labari obositi. ..si admini nu vad ..oameni prosti mold ovenI ceao

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:suceava
  • Oras:suceava

Bai disperatule de trandafir.. Ghiocel vestejit... Dispari ce tot te căci pe tine. Vezi ca faci prea multe valuri și jicnesti oamenii. Nu subestima ca s ar putea sa o iei urat în sfecla.

Dacă fata vrea sa o mai facă o face asa ca termina cu jignirile ca s ar putea sa o iei tu.

Link spre comentariu

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Gata, a venit vara si ghiocelu s-a ofilit ? 

Te asteptam din nou la primavara...ca prea ne-ai distrat  :laugh2 ...iti poti lua alt nume...vocabularul nu ai cum sa ti-l schimbi...in viata asta....asa ca o sa avem concurs aici...cine te recunoate mai repede  :no2 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...