Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2019 Postat Aprilie 20, 2019 Ma poti avea pe mine sponsor :D poti sa imi dai mesaj in privat?Nu poate, că n-ai așa ceva ;) Dar poți să-i dai un telefon (bănuiesc că ai minute) sau să faci un upgrade (bănuiesc că ai bănuții necesari) :)
manutm Reputație: 3093 Postat Aprilie 20, 2019 Oras:Tm Oras:Tm Postat Aprilie 20, 2019 Nu poate, că n-ai așa ceva ;) Dar poți să-i dai un telefon (bănuiesc că ai minute) sau să faci un upgrade (bănuiesc că ai bănuții necesari) :)Eu sunt convins ca omul a ratat postarea aia in care Karinaa explica ce conditii trebuie sa indeplineasca un sponsor, in viziunea ei. :laugh2 1
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2019 Postat Aprilie 20, 2019 Eu sunt convins ca omul a ratat postarea aia in care Karinaa explica ce conditii trebuie sa indeplineasca un sponsor, in viziunea ei. :laugh2Da, cred că ai dreptate, dacă îmi amintesc bine, prima condiție pusă de Karinaa, era deținerea unui PM :laugh2 :laugh2 :laugh2
inesuka Reputație: 1792 Postat Aprilie 20, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Aprilie 20, 2019 asta e afirmatie sau intrebare? ....daca nu te incadrezi in federatia ultra secreta a baronilor care cauta fete de sponsorizat nu te baga bre ca ne amesteci chakrele!vii aici si faci galagie....se sperie pestii......si ne mai trimiti si la facultate.....tocmai cand aveam de gand sa ma barbieresc, sa-mi fac o tunsoare cu model in ceafa, sa-mi pun trening-ul cel nou si pantofii cu lac sa dau o tura pe la facultate tu imi scrii fara cratima.....inteleg ca la facultate ai mers doar sa agati fete nu sa frecventezi cursurile nu? @karinaa.....nu ma incadrez chiar la ce ai cerut tu, dar cand ajungi prin Timisoara poate iti fac o vizita sa ma revansez pentru minusul ala ce mi l-ai dat acum vreo 2-3 saptamani.@ inesuka......merge 21? hmm, “Chakrele”,, sa înțeleg ca ești atras de spiritualism .Spune-mi întâi ce zodie ești , apoi îți răspund dacă îmi convin 21 cm Iar dacă suntem compatibili , o sa relatez și restul condițiilor . Pup
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2019 Postat Aprilie 20, 2019 Da, cred că ai dreptate, dacă îmi amintesc bine, prima condiție pusă de Karinaa, era deținerea unui PM :laugh2 :laugh2 :laugh2 Nu poate, că n-ai așa ceva ;) Dar poți să-i dai un telefon (bănuiesc că ai minute) sau să faci un upgrade (bănuiesc că ai bănuții necesari) :) Eu sunt convins ca omul a ratat postarea aia in care Karinaa explica ce conditii trebuie sa indeplineasca un sponsor, in viziunea ei. :laugh2 Blanaaa :))
Vizitator unicool Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2019 Postat Aprilie 21, 2019 hmm, “Chakrele”,, sa înțeleg ca ești atras de spiritualism .Spune-mi întâi ce zodie ești , apoi îți răspund dacă îmi convin 21 cmIar dacă suntem compatibili , o sa relatez și restul condițiilor . Pup Scorpion.... :blushing2 ...spiritualitatea nu e neaparat o chestie care ma atrage...mai degraba budismul si filozofia lor conform fiecare fiinta sau planta de pe acest pamant are rolul ei si trebuie sa traim in armonie cu tot. Adica pe scurt nu sunt din MISA si vreau sa ma integrez in absolut doar daca e la litru si blue ca red e prea strong pentru papilele mele. Cu aia 21 nu am ce face....astia sunt si eu din ea nu tai, dar cred ca e important cum ii folosesti. :hug1
mosnegutu Reputație: 9 Postat Aprilie 24, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 24, 2019 <p>hmm, “Chakrele”,, sa înțeleg ca ești atras de spiritualism . Spune-mi întâi ce zodie ești , apoi îți răspund dacă îmi convin 21 cm Iar dacă suntem compatibili , o sa relatez și restul condițiilor . Pup</p><p> </p><p>inessis Te aștept la timisoara, hai odată, scorpion Pești știu ca sunt compatibili ;) </p>
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Mai 2, 2019 Postat Mai 2, 2019 UP!!! Cum mai stau treburile pe aici? :)
Vizitator xoxots Reputație: 0 Postat Mai 3, 2019 Postat Mai 3, 2019 ce faci frate **spam editat** ? ceva **spam editat**e noi ?
grecu1234 Reputație: 49 Postat Iunie 22, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iunie 22, 2019 Si eu asi sponzoriza ceva frumos maxim 2000de leiðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
gabbyy Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2019 Oras:Resita Oras:Resita Postat Iulie 8, 2019 Si yo vreau sa sponsorizez o fata din Resita!
Postări Recomandate