Sari la conținut

Caut sponsor timisoara

Postări Recomandate

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

Ma poti avea pe mine sponsor :D poti sa imi dai mesaj in privat?

Nu poate, că n-ai așa ceva ;) Dar poți să-i dai un telefon (bănuiesc că ai minute)  sau să faci un upgrade (bănuiesc că ai bănuții necesari) :)

• Oras:Tm
  • Oras:Tm
Postat

Nu poate, că n-ai așa ceva ;) Dar poți să-i dai un telefon (bănuiesc că ai minute)  sau să faci un upgrade (bănuiesc că ai bănuții necesari) :)

Eu sunt convins ca omul a ratat postarea aia in care Karinaa explica ce conditii trebuie sa indeplineasca un sponsor, in viziunea ei.  :laugh2

• Like 1
Vizitator gvbolovan
Postat

Eu sunt convins ca omul a ratat postarea aia in care Karinaa explica ce conditii trebuie sa indeplineasca un sponsor, in viziunea ei.  :laugh2

Da, cred că ai dreptate, dacă îmi amintesc bine, prima condiție pusă de Karinaa, era deținerea unui PM  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:....
  • Oras:....
Postat

asta e afirmatie sau intrebare? ....daca nu te incadrezi in federatia ultra secreta a baronilor care cauta fete de sponsorizat nu te baga bre ca ne amesteci chakrele!

vii aici si faci galagie....se sperie pestii......si ne mai trimiti si la facultate.....tocmai cand aveam de gand sa ma barbieresc, sa-mi fac o tunsoare cu model in ceafa, sa-mi pun trening-ul cel nou si pantofii cu lac sa dau o tura pe la facultate tu imi scrii fara cratima.....inteleg ca la facultate ai mers doar sa agati fete nu sa frecventezi cursurile nu?

@karinaa.....nu ma incadrez chiar la ce ai cerut tu, dar cand ajungi prin Timisoara poate iti fac o vizita sa ma revansez pentru minusul ala ce mi l-ai dat acum vreo 2-3 saptamani.

@ inesuka......merge 21?

hmm, “Chakrele”,, sa înțeleg ca ești atras de spiritualism .

Spune-mi întâi ce zodie ești , apoi îți răspund dacă îmi convin 21 cm

Iar dacă suntem compatibili , o sa relatez și restul condițiilor . Pup

Vizitator karinaa
Postat

Da, cred că ai dreptate, dacă îmi amintesc bine, prima condiție pusă de Karinaa, era deținerea unui PM  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Blanaaa :))

Vizitator unicool
Postat

hmm, “Chakrele”,, sa înțeleg ca ești atras de spiritualism .

Spune-mi întâi ce zodie ești , apoi îți răspund dacă îmi convin 21 cm

Iar dacă suntem compatibili , o sa relatez și restul condițiilor . Pup

Scorpion.... :blushing2 ...spiritualitatea nu e neaparat o chestie care ma atrage...mai degraba budismul si filozofia lor conform fiecare fiinta sau planta de pe acest pamant are rolul ei si trebuie sa traim in armonie cu tot. Adica pe scurt nu sunt din MISA si vreau sa ma integrez in absolut doar daca e la litru si blue ca red e prea strong pentru papilele mele. Cu aia 21 nu am ce face....astia sunt si eu din ea nu tai, dar cred ca e important cum ii folosesti.  :hug1

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

<p>

hmm, “Chakrele”,, sa înțeleg ca ești atras de spiritualism . Spune-mi întâi ce zodie ești , apoi îți răspund dacă îmi convin 21 cm Iar dacă suntem compatibili , o sa relatez și restul condițiilor . Pup

</p>

<p> </p>

<p>inessis Te aștept la timisoara, hai odată,  scorpion Pești știu ca sunt compatibili ;) </p>

Vizitator cozonacq
Postat

UP!!!

Cum mai stau treburile pe aici? :)

Vizitator xoxots
Postat

ce faci frate **spam editat** ? ceva **spam editat**e noi ?

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Si eu asi sponzoriza ceva frumos maxim 2000de leiðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...